Vazda je bilo lakše reći Država duradi nešto, nego uraditi to nešto :lol:
Printable View
Jedini uspješni marketinški trik koji je Bogdanović ikad izveo jeste što je Demokrate ubijedio da su njegove kampanje i slogani zaslužni za uspjeh partije, a da nije odgovoran kad rezultat bude gori od očekivanog. Sa druge strane, te koje je ubijedio su Demokrate.
Realno, demokrate imaju dosta dobre teoretičare, a valjalo bi ih malo praktično obučiti a da to nije političko radno mjesto ili kod tetke.. Državne institucije su dušu dale za sticanje prakse, nek se izigraju malo pa onda na izbore u nove pobjede i u nove naše nacije..
99.9% normalnih i sposobnih nece ni da proviri u politiku.
Zasto bi nekoga ko je spoposban legalno i posteno da zaradi 3, 4, 5, 10+ hiljada mjesecno htio da se ubaca u politiku i brlja u blato sa ovim blavorima?
Ajde da kazes da je neko zaradio dovoljno, pa oce da udje u politiku da u nekoj sferi pomogne drzavi, ali to je maltene nemoguce sa trenutnim sistemom.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Momo se poklao prije mjesec dana sa bogdanovicem i od tada je eliminisan, ali zbog niksickog odbora stavljen na potpresjednicko mjesto bez ministarstva dje ce imat 1% uticaja i pojave u javnosti...
Znam da makar jedan od novinara a i ovih nesrecnika cita ovaj forum pa cu napisati ono sto sam vec pisao...
Dakle od ove vlade ne ocekujem nikakav finansijski boljitak
Od ove vlade ocekujem da pocnemo sa uredjenjem drzave od najsitnijih primitivnih detalja jer sa malim napretkom se dolazi do uredjenja zemlje.
Mozda sam preskroman ali ova vlada ce za mene bit uspjesna ukoliko nauci narod da baci smece dje treba, ne pali gume, ne parkira se na bulevar ispred weldera ili slicno samo nesto da zavrsi, ne skrati ondje kod volja put u traku ogradjenu da bi skrenuo u jumbo jer ga muka poc na kruzni i zamalo me ubije sa sve porodicom i cudi se... Ne zaposli vise ijednog covjeka u drzavne firme vec ih dobrano skrati. Skine makar 80% voznog parka pg cg/mn itd. Na kraju, ono sa cime se potkusuruju a to su kultura i skolstvo da postane prioritet i napravi se novi plan da nam djeca ne budu medju najgore ocijenjenim na testiranjima u evropi. Samo se ovako moze naprijed. To plate 2k, kompanije iz Japana, 7 aerodroma... dajte molim vas
Takodje sam odusevljen sto je izostala bilo kakva reakcija naroda na ovaj zakon koji ce se nadam se osporit vezan za penziono. Da ne pominjem da se vrsi protest protiv odlaganja popisa ili neodlaganja popisa
Teski smo mi raspad i bojim se da ce morat vise generacija da prodje da bi se nesto u mentalitetu promijenilo
Država u kojoj je veća vriska oko popisa nego oko penzija, plata, javnog obrazovanja, javnog zdravstva i kulture.. Glasali ste, dobili ste..
Pozdravljam svaki napredak i ako su mi očekivanja 0.. Makar su me ove zadnje dvije vlade naučile da ne očekujem ništa pa će i razočarenje izostati..
Mentalitet naš i promjena istog, možda kad ostatak svijeta bude na nivou kolonizacije Marsa, možda će tad naša đeca da shvate značaj razvrstavanja otpada za početak..
Stižu naši heroji <3
Danas sjednica Skupštine, Mandića biraju za predsjednika parlamenta, stigao i mandatar Spajić
https://www.cdm.me/politika/danas-sj...ka-parlamenta/
Ajmo Manda, razvaljujemooooo
Istorijski i divan dan
Prenos uživo na YT:
https://www.youtube.com/watch?v=Fxhj32bnqn4
Heroji Halijarda u evropskoj i nato nosnji.
Tako su i janjece brigade u djempere poceli.
Ko ima uslova nek gleda cijenu CG obveznica uporedo sa skupstinom. Bice interesantno kako investitori vide napokon izbor vlade ali opet sa druge strane sa DF flavour-om.
Sent आत्मन:
Kasni malo sjednica zbog torte, treba malo vremena dok je Dritan odmrzne :D
Evo ga, ako se kolega @NHM zabrinuo :)Quote:
Novi poslanici su: Dejan Đurović, Vaso Obradović i Bojana Pićan iz koalicije "Za budućnost Crne Gore", Nikola Zirojević (SD) iz koalicije "Zajedno", Fatmir Đeka iz Albanske alijanse i Anđela Vojinović iz Demokrata.
kakve elitne splačine
тапаталк
Nije moja vlada :D
Ali nema razloga da kolegama iz DPS, PES i DF ne cestitam njihovo cedo 44. Vladu Crne Gore.
Neka nam je srecna i za sto jaci komitski kmek.
Ada imas nekoga ko ti je blizak, ne moras licno :joy:
Ps je li prethodnih puta bila promjena za day ili swing trade?
Upalih sad,hahahah šta oce ovo jeVto kuku
Pocelo je fantastično,kao sto se i moglo očekivati. Ovo treba zabranit,dobro veli medojević
Sent from my iPhone using Tapatalk
Xaxaxaxa a ovo ne postoji
E sto rade ovi nepomenici sa Ukrajinama, Srebrenicama.
Posra se Milan nesretni na Jevta ahhahaha
Ovo je ono sto sdRps radi evo 3 godine,samo pokušavaju da izazivaju nestabilnost u državi i da koče put ka napretku države,a majku mu yebem je li dosta bilo gamadi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova Vlada odma da se izjasni o Srebrnici!
Nisam stvarno ocekivao ovako brz sunovrat DPSa.
Vratite nam Miga Stijepovica.
Može li ovo ?Quote:
DPS traži da se postavi zastava Ukrajine
Dajte ljudi, prepričavajte dešavanja za nas bez ulaznica :D
Pored Ukrajinske i zastava LGBT zajednice mora biti istaknuta.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Eo su se sjetili sad i da AM ima dvojno drzavljanstvo a za predsjednicke nije imao. A vratite mi Vesnu Bratic na mjesto ministra da slusam kmek.
ne pratim ovo ruglo, al jes ironija da je Jevtu Erakoviću i bilo kome iz dpsa stalo do bilo kog ubijenog iz UKR
тапаталк