Originally Posted by
c00li0
mislim da Nikezic i nije prijeko potreban reprezentaciji...u spicu bi trebalo da igraju Vucinic i Jovetic,a tu su jos Purovic,Radonjic a vidim da i Burzanovica svrstavaju u napadace...ja smatram da je Nikezic bolji i od Purovica i od Radonjica,i mislim da bi Filipovic trebao da ga isproba na nekoj od sledecih utakmica,kao i Andriju Delibasica...
kazem,napad nije problem,nama je najveci problem odbrana..tu takodje ima par igraca koji bi se mogli isprobati...tu prije svega mislim na Miodraga Dzudovica koji vec nekoliko sezona igra standardno u Rusiji,cak mi se cini da je i kapiten Spartaka iz Naljcika...takodje smatram da bi i Dejan Ognjanovic mogao da bude pojacanje,dok je igrao u Partizanu bio je vrlo dobar,nastupao i za tadasnju reprezentaciju...takodje Filipovic mora zvati Milana Radulovica
ima tu jos imena: Djokaj, Orahovac, Djalovic...braca Brnovic su takodje igrali za reprezentaciju SCG,a Nenad ce biti standardan kad se oporavi,i ako Bog da, bude isti kao prije
takodje iz mlade reprezentacije ima dosta igraca koji mogu komotno da igraju za A tim...
ovaj put otkrovenje su bili Pekovic i Drincic,pa i Bogavac,ali treba i dalje traziti...ima tu jos puno prostora za napredak