A ja cu da biram muziku
Printable View
A ja cu da biram muziku
drze ga u mraku i hrane ga sranj*m
ja sam za to da se otvori tema Life of Bizbi uz uslov da ostale topike ostavlja na miru, pa nek tamo kenja
Treba da se otvori tema Biseri Automobilizma...
I fino tu da se sakupljaju gluposti koje svakodnevno valjamo :D
treba mu udarit ignore kao ja i sve bi bilo ok ali se palite na njega i njegove spike
Gledah danas u podrum ove ljetnje miselinke sto su mi bile na auto, i bogami se moraju baciti, ne bi valjale ni jos sezonu. Dajte neki prijedlog za letnje, ali imajte u vidu i cijenu jer mi trrbaju sve 4 [emoji16]. Može i Trebinje jer sam u Nk
Hankook slobodno :)
Uniroyal Rainsport 3.
Obrijace mu se unirojal prije no hankok
Hvala na prijedlozima momci, a sad mi samo recite dje bih to trgovao?
preskoci uniroyal...
Glas za sportivu, ozbiljna guma za te pare
p9lite
Odlična je Sportiva za cijenu.
Hankook odličan.
Bolje Tigar nego Uniroyal.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hankook ventus prime 3, bez greske
slazemse
ok,razumio :loyal:,izbaci uniroyal ,gledaj hankook ili sportivu. Dje je to najpovoljnije
i kad ti se javi bizbi da ti kaze da uzmes toyo...samo ga iskuliraj....
haha, a necu nidabog , on je maskota ovog foruma
ne bih se slozio s vama da je sportiva dobra..
moje misljenje je da je plasticina obicna a mnogo ljudi je vozi.. no mnogi i hifli voze pa im je top
Sasvim ok, pogotovo za te pare BESTBUY, dacu ti c4 da probas sa 4 sportive :D
Evo je Sportiva. :)
#DušeMiBoljeMuJeNalivanuDaStavi :D
Kad komsija vozi italijana a nema kljuc od tockova pa gledas ko jos vozi italijana ne sjetih se amfija da dodje.
https://s13.postimg.cc/w9oxsu4jb/IMG...212_180421.jpg
ma ne velim..za cijenu koja joj je da joj se u zube ne gleda..ali dodas jos malo para i vozis hankok recimo :)
bizni ne pominji toja necu ti prat gejmobil :D
Ja uzeh 4 hankooka 205-55/16 za 200 sa montazom, tesko moze bolje
Znaci ,mici i sportivu :offended: , osta samo henk. Koja prodavnica ,dobri ljudji sa cetiri ruke
pita je neko dje uzet to
vulkanizer banjo na staru zlaticu
https://www.facebook.com/Vulkanizers...0736364482803/
A kakva je ova Sava, jer vidim da je na akciji kod Banja
ja imam 4 save zimske.. i prezadovoljan sam ali ih vozim samo zimi jer su premeke :)
a ljetnja sava nije nesto... ako malo jace vozis sezonu maksimum mos izgurat :)
A nista onda, hvala puno na savjetima Tico
Puno prelazim ljeti ,zbog sezone, a jos i vozim karavana , tako da mi je bolje dodati jos koji ojro i uzeti hankook. Imate li jos kakav predlog
Njemu je Sava i Sportiva isto :)
manji je korak navoja pa ide manja poluga za kljuc ahahahahhaha
bizbi provaljen si :D
Znaci Bizbi da ne gledam ove sa slovom S ,je li
uzmi dayton....nasi seoski majstori su odusevljeni sa njima...vele ne trose se.... a kako ce se trositi kad su og gvozdja pravljenje... skoro pa varnici ispod njih kad udjes u krivinu...
Došo sam samo da kažem Muru da ne sere mnogo :D...Tigar je jedno ***** veliko, ama baš ni jedna guma im ne valja...Imao sam da se polomim prije par godina sa njih, a potpuno nove wintere bile..
Ja sa Uniroyalom RS3 apsolutno greške nemam(a ni ostali koliko vidim, na svaki test ima 8-9 poena), po kiši drži kao da neko suši asfalt prije auta.Meni se troši odlično, mada mi je auto malo i lagano 1100kg...
Recimo mazda koristi istu tu dimenziju gume, a teška je 1574kg prazna, i logično je da će se drastično brže trošit na nju te iste gume.
Sportivu Performance imamo na 407sw...Daleko od toga da je uzasna, ali vala nije ni svetinja ka sto pominjete
Hankook nisam probao ali mi svi rekoše da je odličan...Barum Bravuris 3hm ti je isto odličan!
Barum je mekih zidova deru se coskovi :( al top drzi
Sportiva Performance je sasvim ok za neke normalne vožnje. Nije za oštrije i to stoji. Cijena im je mala, pa se onda ne gleda. Ako ćeš oštriju vožnju onda Continental, Michelin, itd.
Uniroyal može jedno ljeto. Držaće bolje od Continentala, Michelina, Dunlop, itd.
I kad dođe naredno ljeto, one se plastificiraju i ljetnji Tigar ili Sava bolje drže.
RainSport 3 izgledaju katastrofa ka da su naopako namontirane, a plus to što su uske i ružne šare. [emoji16]
RainSport 2 su imale V šaru, pa su mogle proći po izgledu.
Hankook gledaj da uzmeš, nekako je bestbuy čini mi se.
Imam 4 Hankook zimske. 2013.g.
Osjetile snijeg nisu, a išao sam i put sjevera i Kučka Korita.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk