Hahahhaha a ne smeta nikome pa se oprasta sve. Dobar je Archi momak :)
Sent from my gold 5s using Tapatalk
Printable View
Hahahhaha a ne smeta nikome pa se oprasta sve. Dobar je Archi momak :)
Sent from my gold 5s using Tapatalk
Ako bi moga dijelit auto sa zenom, crka'.
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Mene auto kad god vidite da je zauzelo 3 mjesta znajte da sam ja,jer me boli ***** smeta li kome ili ne
zbog toga je i otvoren ovaj topic ;)
PG CG 002
http://www.dodaj.rs/f/3X/aq/1Z0Tyfqv/14052014002.jpg
Da ne bude da samo kritikujemo, evo pohvala za Komunalnu Policiju koja savjesno radi svoj posao: PG AV 229
http://www.dodaj.rs/f/3U/xK/4vdF3DSc/14052014003.jpg
Degenerik parkirao na mjesto za invalide, a komunalci uklonili nepropisno parkirano vozilo:
http://www.dodaj.rs/f/1E/Zc/cL163Je/14052014004.jpg
Pa sto je tu cudno?
To im je posao tako da nemaju sto drugo cinjet no dizat ovakve...
Jeli moguce da bi odrobijao coeka zbog eksera? :/
Mene se na auto ne smije naslonit,a kamo li da se krene ekserom
Hahaha a sto je ovo
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
A dobro. Takvi ne ujedaju.
067288953
Ako imas sto protiv mene eto ti broj.
...samo sto cemo poslije?
Nemam ja protiv tebe nista,dok me ne diras..Samo sam "kulturno" odgovorio na "prijetnje" ekserom,pa ako si se ti pronasao to je vec tvoj problem ne moj
Cena, posto odobravas ovakve nacine "parkiranja", a i sam se tako "parkiras" onda stavi u potpis da si Degenerik (posto nick ne mozes promijeniti).
Sjedi li se tako i kuci na auto ?
hahahahahahhahahahahha
"John Cena" isprobavaš to neku najnoviju drogu a ? hahahahhahahahah
e pa stvarno AHHAHAHAHAHHHAHAHHA sto cini john cenaa
samo se vi zajebavajte...sve ce da vas sredi
http://cdn1-www.wrestlezone.com/asse...a_New_2013.png
Aj dosta sam ve gorio,aj samo malo logicki da razmislimo
Da uzmemo u obzir da ja dnevno predjem u lokalu 100+km,i da se svaki put parkiran(ili bar trecinu puta) nepropisno-znate li kolko bi to bilo kazni?A da ne pominjem kako komunalna i saobracajna policija gledaju dostavna vozila jer znaju da vazda mogu nesto nac?
Sto se mene licno tice 95% vremena sam po propisu parkiran,posebno sa sluzbenim vozilom jer svaku kaznu ja placam a ne firma,samo je malo dosadno gledat vas kako se svi "falite" kako se pravilno parkirate,pa reko cisto da se razbije monotonija
A sta bih ja trebao da pricam o parkiranju npr iza mase?Udjem bez problema,istovarim robu i kad krenem da izadjem oces *****? Zato sto se u maestro mora pojest pizza pa se auta parkriaju da ne moze fica proc a ne kamion?
Ili npr kako se parkira ispred gintasa?
Da ne pricam oko srednjih i osnovnih skola,al ovako bih mogao do sjutra da pricam...
p.s. oni koji se bave slicnim poslom kao mojim znaju o cemu pricam,a ostali ce vjerovatno da kenjaju kao po obicaju
A jbg danas je sve manje parkinga a sve vise stanova na istom prostoru.
A sto radit sminkama koje se dzukacki parkiraju? Npr. parkiras se ispred and1 (platis parking), kad se vratis ne mozes da izadjes. Lik parkirao auto uzduzno i zatvorio 3 auta da ne mogu izac. I moras cekat jer lik sjedi u kafic?
Isto je ispred Atlas tv/Duet cafe na stadionu. Likovi redovno se parkiraju uzduzno "samo da kafu popiju".
Ja za dzukacka parkiranja preferiram 067 245 799. Sjednes i ti u kafic i pozoves taj broj.
Dnevno me bar 20 puta zatvore da ne mogu da prodjem,zamisli da svaki put pocnem da histerisem?sto bih postigao s tim?Okrenem pauka ili sviram.Ali posebna su sorta zene vozaci koji se ne trude ni da se uparkiraju kako treba,sve ti je jasno kad podjes na praking u delta city,voli na stari itd itd itd
A reci nam - koja su im objasnjenja kad dodju (nakon sviranja)?
"Samo sam na minut do kafica"
"Samo da kupim nesto"
Vjeruj mi da dostina nista i ne kaze,vec se ponasaju kao da sam ja njih zagradio.Stvarno ima slucajeva koji se izvinjavaju,ali te mogu na jednu ruku prebrojat...
Jel mi se čini ili vozači kod nas generalno ne poštuju pravilo kad ko ima pravo prvenstvo prolaza, u slučaju kad je jedna traka blokirana?
Obavezno ovi iz suprotnog smjera (koji su blokirani) nasrću i zaobilaze, kao da se oni prvi pitaju...
To juce vidjoh na Stari Aerodrom na onu obilaznicu oko kruznog toka. Ima jedna ulica i iz pravca Maslina desna traka blokirana (iako se ne smiju tu parkirat jer ima znak oci izbi kolki je) i kreteni iz desne trake uskoce u lijevu i ne mare sto su u drugu traku no se rasire ka da im je otac gradio dzade. Barem da se malo pomjere da se mogu mimoic dva auta. Sto bi sa ovim kruznim na Stari? Rece mi jedna cura da su zavrsili i iscrtali sve, al da su kamionima blokirane trake.
Za puštanje kružnog u rad ima još dana do predizborne šutnje :D
jesu realni semafori kod bulatovic auto shopa ka maslinama?
mada kad razmislim da imamo one na drac na sre pravca onda je ovo ok..
Ko prije njemu djevojka. Svi voze ka da će zakasnit negdje, ne daj Bože da ko zastane, propusti nekog, svi se inate - e neću te puštit pa da crknem. Treba stvarno imat jedno oklopno vozilo i udri onda.
Kroz grad obavezno vozim što više mogu desno, što zbog stručnjaka koji voze polovinom suprotne trake, što zbog motorista, da bi mogli preticat dje stignu.
Сент фром мај ајФон!
podgoričani su najveći degenerici po pitanju vožnje, što se vidi i po ovoj temi jer PG nije neki veliki grad ali tema krcata slikama degenerika. Živio sam 3 godine u BG i dalje idem tamo i tvrdim da su Beograđani jedno 100 miliona godina ispred podgoričana po vožnji. U Podgorici čoveče padne kiša i svi ko metilji voze napravi se kolona od Lida do Tološke šume a da ne govorim kad je snijeg.
Podgoričani da mi je znati šta vam je u glavama a, što ste loši toliko? :?:
A to je posebna prica. Kad stanu na semafor ne umiju krenuti kad ze upali zeleno. Zvjeraju nesto okolo. Ko ce li ga znat.
Treba uvesti kretanje na semaforima kao start u F1.