Kad je neka humanitarna pomoc u pitanju... da li se mobilni operateri ugradjuju (uzimaju procenat od svake poslate poruke) ili to cine voljno u znak pomoci sa njihove strane? Zna li ko?
Printable View
Kad je neka humanitarna pomoc u pitanju... da li se mobilni operateri ugradjuju (uzimaju procenat od svake poslate poruke) ili to cine voljno u znak pomoci sa njihove strane? Zna li ko?
Potrebna mi je ovjerena kopija nekog dokumenta, dje mogu da je ovjerim u pg? Neko mi pomenu da sad to notari rade?
Gdje ima u Pg da se kupi bijeli mantil za studente kojima je potreban na faxu ?
zna li neko je li kod nas dozvoljeno vozenje bicikla trotarom za osobe preko 18 godina?
U NK u opstini se ne naplacuje ovjeravanje kopija.
Nisam jos isao do lakovica ali pitao sam u par diskonta pica i nigdje ne moze da se kupi bez prazne flase iako hocu da platim.
Ja sam uz tu kauciju uzima tako onaj tuborg od litar.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Kapiram da ti treba ova 22 Podgorica-Mataguzi jer te ona vodi na tresnjiicu nemoj se zaebat i uc u 28 jer i onda ide u Golubovce ali skrece za Ponare :)
Eo ti red voznje
http://www.podgorica.me/broj-i-naziv...ica-b-mataguzi
Stolari u Baru?
U pitanju je 'sitnica' ali ne mogu sam da se cimam jer nemam ni materijala a ni prikladnog alata...
Da sad ne postavljam svoje skrabotine odje... Treba mi kao jedna daska oko pola metra sirine i duzine, minimalne visine, dovoljne da jedan drveni stap prodje kroz nju i ostane stabilan u vertikalnoj poziciji (pod 90 stepeni) i onda na kraj tog stapa da mogu da se montiraju plocice raznih dimenzija. Ne znam kako zvuci ali nije nista komplikovano i ima 100 rjesenja. Samo mi treba neko kome mogu sve to da objasnim, pokazem 'crteze' i do odradi za po' sata, ako ne i manje.
24kitchen. Koji je ovo jezik?
Nasla.
Lijepa li je sara [emoji7]
To je slang
Koji je po vasem misljenju najbolji laptop od ponudjenih?
ASUS X75VB-TY096
17,3'' LED TFT Display, Intel Pentium
2020M (2mb Cache, 2.40 Ghz), 4GB DDR3,
1TB HDD, NVIDIA GeForce G740 2GB DDR3
DVD-RW, WLan, Glan, BlueTocht, Camera,
HDMI, USB 3.0, WebCam, card reader,
Bijela boja
472 eura
Dell Inspiron 3521
15.6''HD WLED, Intel Core i3-3217U
4GB DDR3 1600MHz, 500GB HDD,
DVD+/-RW,
AMD Radeon 7670M 1GB DDR3,
WLan, Lan, Bluetooth 4.0, HD webcam,
HDMI, Black, 3 godine garancija
443 eura
Hp350 i3-4005u, 4gb, 370 eura.
Lenovo idea pad z50-70 intel i3-4030u, 4gb, 1tb, gt820 2gb - 400 eura.
Fujitsu a512 pentium 2020m, 4gb, 500gb - 320 eura.
Ne bih da otvaram novu temu... Samo me zanima..
Jel' normalno da u Lakovic prodavnice rade (da ne kazem da se eksploatisu) curice od 10-11 godina? O cemu se tu radi, zna li se?
Kao promoterke ili...?
Kako god da ih koriste, tj, koji god posao da rade te djevojcice, protivzakonito je i treba ih prijaviti.
Tjah, sto znam, mozda je neka praksa iz strucnih skola, ko ce znati...
Zna li ko mozda ima li idje u PG da se kupi sladoled Nirvana?? http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=11888692
Hajde da uzmemo u obzir da izgledaju mladoliko... Ja sam danas sreo lika u bolnici, cestitaju mu sina, a on izgleda ka da ima 14 godina...
Ko prenosi Ligu Evrope tj. Partizan???
Rtcg 2, upravo počelo
Sent from my D6503 using Tapatalk
Zna li neko dje ima I koliko kosta flomaster ili marker za pisanje na cd-ove?
Imaš u svaku knjižaru, permanentni marker, oko eura bi trebalo da bude cijena.
fala ti.
zbog ove rijeci "permanentni" imam zelju da okacim sledeci link:
https://www.youtube.com/watch?v=Y4749BBS4k0
:D
Kako/cime da skinem fleku od tecnog pudera s pantalona? :cry:
Kad smo vec kod fleka, kako da skinem fleku od dezedoransa sa majice?