Ali kad mi ukradu onaj cep sa felne/tocka... pa mislim stvarno...
Printable View
Ali kad mi ukradu onaj cep sa felne/tocka... pa mislim stvarno...
Ljudi znam ja šta je Konik, nisam naivan ko Ćeška sobarica pa da odem sam. Bilo je nas 5 momaka s motorima, ne bi ga mogli klepit, no kad su vidjeli da nas je dosta počeše da smišljaju kako da nas odrade. Al dobro je prošlo, da sam pošao sam ne vjerujem da bih se vrnuo s lancem i motorom....
Vala i to kako koga,ja bih par puta i to sam ne imadoh problema nikakvih sa konicarima,vjerovatno znaju i oni koga mogu a koga ne
Sent from my Kauč using Daljinski
Ma sprava si ti :D
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
To mi nije jasno,sta ce kome kapice?!
Kapice kradu djeca i stavljaju na bicikla
Meni na Tabačinu skinuli znak sa gepeka, a prednji pošto nijesu mogli da skinu izgrebali i odlomili djelove... Ili pijana stoka ili neko čisto da napakosti...
Meni rotkapnu, a sa ostale tri rotkapne ukrali onaj znak Seat. Pi. U Blok 5
U blok 5 tako nesto ? E to mi tesko da povjerujem ? 😖
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Kumu su mi skinuli TDI sa pasata i znak VW sa rotkapne...stigli samo jednu...ali u Momisicima...
Ima li u Tuze tih djelova da se nadju? :)
I zar nije francuska sobarica?
Neopisivo podsjeca na masinca starog forumasa
Je li ovo u PG?
Cini mi se Blok 5 kod kafica "Vuk"
blok blok
izmedju berana i ribarevina kod tunela Tifran, na prosirenje pored puta parkiran pasat 6 bijeli karavan, budvanksih tablica.... u petak ga ja mislim nije bilo, u nedelju na klocne, i sprejem crnim ofarban citav....
blok. momak ujutru kreće na posao, nema akumulatora. kupi akumulator i sutra opet na posao, opet nema akumulatora.
blok 5 iako bi neko rekao super kvart, za takve stvari je katastrofa...zivio dugo u bloku 5....sad blok 6, i uvijek je bilo tako... koliko sam samo puta vidio takve stvari... jos kad se magla spusti...obavezno nakon toga neko ostane bez necega...pa makar bez goriva...
Interesantno kako niko nista nece da preduzme,a problem je vec godinama. Koliko je samo tockova ukradeno i izio vuk magarca...