Znaci da je bio planiran, a ono je smjesno, pasijans u windows ima vise opcija od ovoga....Ni Alan Wake nije bio planiran za PC pa su ga izbacili kasnije i vrhunski su odradili posao
Printable View
Zasto ste Graphic Whores? Ako igra izgleda dobro u full hd sta ce vam bilo kakva podesavanja? I prvi i drugi dio su odlicno optimizovani i rade dobro i na racunarima starim i preko 3-4 godine, sta ce vam podesavanja?
Ima toliko nabudzenih portova i ne portova za koje ne pomaze ni i7 ni graficka od 300e... tipa Rage...
AW je izasao 2 godine nakon verzije za konzole i normalno je da su imali vise vremena kao i sredstava da sve to ispoliraju.
Ako je vama toliko bitno da nabudzite AA ili sta vec onda ne igrajte igru ne znam sta drugo da kazem... pogledajte samo Dark Souls sta na to kazete?
Jos vece smece, oni se tek nece potrudit oko toga.... a kad smo kod losih portova, Prototype 2...
Dajte mi spisak nekih 10-ak novijih igrica, nista ne pratim, ne znam koje su novine za PC...
Pa o tome pricam sve je danas port, eto Prototype 2 ima par podesavanja ali sta vam to znaci?? AA nidje ga nema, ukljucis ga a nista, sve ivice krzave, mutne teksture i linije svudje...
PC gaming je odavno spao na niske grane, pa se tako malo iznerviram kad neko pljuje po igri koju smo bukvalno dobili za dz, znaci ajde da ste iskesirali 40-50e pa ste razocarani, pa da vas i razumijem ali ovako... pa ima igrica milion da se igra.
Ja ne kazem moglo je to i bolje, ali njima se NE isplati da se trude oko PC verzije uopste.
Od nas recimo 10 ovdje koji je igramo, koliko nas je kupilo igru?? Niko, i sta drugo da pricam? Sto da se trude? Da je mi skinemo za 2 sata i uzivamo 20-30 sati za dz?
Pa sta volis da igras?
Evo neki must play:
Max Payne 3
Sleeping Dogs
Alan Wake
Alan Wake: American Nightmare (Nije nesto)
Binary Domain
Darksiders II
Rayman Origins (Ako nisi)
Batman AC (Ako nisi)
The Darkness II (Odlicna)
Sniper Elite V2
Spec Ops: The Line
Prototype 2 (Ako volis ovakve brainless igre)
To sto je na ove prostore nezamislivo da neko kupi original igricu ne znaci da se one ne prodaju, A PC gaming nije toliko nisko pogotovo sad kad je ova generacija konzola na izdahu, a i uvjek ce bit aktuelan tako da se oko toga ne nerviram ni najmanje
Vjeruj mi da se sve slabije i slabije kupuju PC igre, ne samo na ove prostore. Ista stvar je i sa muzikom i filmovima, znas i sam vec da ne smaram kakva je situacija.
Sto se gaminga tice PC je trenutno u prednosti ali samo do pojave sledece generacije. Pa znas li sta sve jedan kompjuter od 900-1000e moze da izgura? A sta se danas igra? Meni grafika nikad nije bila najbitniji dio jedne igre to mi je sigurno na zadnje mjesto. Ima toliko prelijepih 2d igara koje su napravljene bukvalno bez budzeta a pruze ti vecu zabavu od pojedinih konzolaskih krseva u koje je ulozeno pravo bogatstvo, PC gaming ispasta zbog konzola i dalje ce...
Posebno sad kad dodje Windows 8 situacija ce bit jos gora.
Emix, fala za preloge.
A ima li neka poput Stronghold crusader-a? Ona mi je ostala u sjecanju kao igrica kojoj sam se najduze posvetio...
A poenta ovoga što si napisao je:??
Ja pričam da je igra portovana u potpunosti za PC bez ikakvih prilagođavanja istom i da onaj koji daje pare da kupi PC verziju ove igre bude debelo prevaren.
Prvi dio je bukvalno izbačen bez velikih očekivanja a ni oko njega se uopšte nisu potrudili da ga prilagode PC ali on bar ima opravdanje jer nije ni bio planiran za PC.
Drugi dio je bio unaprijed planiran za PC jednako kao za konzolu a na kraju si dobio u potpunost portovanu igru sa konzole a to ne bi smjelo da bude. Ako igru najavljuješ za PC bar probaj da je prilagodiš a ne na način da izgleda kao oni piratski portovi God of War koje možeš naći preko torrenta.
Poenta? Pa ako ne znas sta je poenta ja ne mogu da crtam, napisah da izlazi patch ako ti je toliko bitno da imas podesavanja, greska je u pitanju kako oni kazu a ne namjera, mozda nedostatak vremena.
Ma nema veze, ovo je odlična igra kao igra a tehnikalije šta da se radi, kad izbace te dodatke neće ni biti važno ja ću se već uveliko levelovati u Guild Warsu:biggrin: moj post je bio samo opažanje ne omalovažavanje igre.
GTA V ce bit do jaja izgleda. Samo ce ti trebat neka monstruozna konfiguracija za to cudo. A sve mi se cini da ce ti trebat i dobra internet konekcija za to. Izgleda da je prerealno odradjena.
Btw gledah ovaj E3, i na njemu je Ubisoft realno dominirao. Novi AC3 bruka od igre sa sve Dzordzom Vasingtonom, Watch Dogs, Far Cry 3 (koji je bruuuuka odradjen) i naravno Splinter Cell koga docekat nmg.
Splinter Cell su unistili. Convictions je bio vrlo los, a tek ce novi SC da bude los kad Ironside vise nije Fisherov glas. Igru dizajnira lik koji je otvoreno rekao da ne voli stealth igre i da su prethodni djelovi lose uradjeni.
Dobro ovi GTA screenovi nisu ingame, uvjek ovakve screenove izabacuju, a i nadam se da ce optimizovat bolje V nego IV koji je ocajno optimizovan, al eto Max Payne 3 su odlicno odradili a isti engine koristi....a za SC nemam sto rec, R.I.P., Conviction i nije bila toliko losa igra al nije bio SC to je problem bio.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Game_Cover.png
Sto mislite oce li biti bolja od prethodnika :)
Bice same shit all over again...
Black Ops 2 bice kao i svaki Michael Bay film, vise eksplozija i wow momenata, a u sustini isto smece kao i prije 5 godina.
Izasla:
http://www.ozgameshop.com/product_im...rman_1_raw.jpg
Najludji mjesec!
GTA 5,kakva zgazata,samo ga zamishljam MP jaooooo bahato samo bahato,Vinewood vile ribe ovo ono ludnica whahahah
Samo je pitanje kada ce za PC, i hoce li uopste.