sto ej s rts 1 ?
Printable View
sto ej s rts 1 ?
Slobodno zovi kol centar, nagrdi ih, pa im reci da to nisi platio da ti iskljucuju kanal, a onda im spusti slusalicu. Ne daj da beknu. I da kol centar radi do 21:00.
Kad TV IN najavi koju ce utakmicu da prenosi, sta ima ovi magarci da blokiraju drugu utakmicu. Da blokiraju, moze, da uzimaju pare moze, u svakom slucaju samo je korisnik magarac.I-HA..
Izgleda da mora jos 10 godina da prodje da ljudi shvate sto znaci otkup prava...
Ameri su prosli kroz to prije 20 godina, pa je njima sad normalno, a nama ce taman 2020-te tako postati...
Neka otkupljuju pravo ko kako hoce, ali ako sam ja uzeo paket i ako ga placam, onda ja imam pravo da gledam to sto placam. Ako se o tom jadu ne mogu pozabavit, nek ne nude paket, pa ga ja necu placat. Ako je u tom paketu RTS1&2, Prva, RTRS, FTV, i ako ja to placam da gledam, onda nemaju sto da mi uskracuju da gledam ono sto placam.
Nije moj problem tv prava, to je problem TV stanica i distributera TV signala. Ali ovdje je moj problem, jer mene i te kako izludjuje kad nesto placam a ne dobijam.
Sa druge strane, i taj IN ima vrlo los signal ovdje, a nije da sam iza brda i iza solitera. Samo taj kanal ne mogu uhvatit ni sa pojacalom.
Trece, kad ne isporucuju signal, neka umanje pretplatu za onoliko koliko mi nisu isporucili.
I kao sto negdje pomenuh, za 20 godina, kad se reformise tuzilastvo i kad agencija za zastitu potrosaca prorade, mozda se nesto i promjeni. Ako ja placam, ja biram. Ako oni placaju mjesto mene, neka biraju.
Onda nemoj da uzimas i placas niti jednu kablovsku televiziju jer niko ne smije da ti legalno isporuci signal koji je neka zemaljska stanica na teritoriji CG otkupila...
Ja imam ovu standardnu opremu, koliko bi me kostao taj HD reseiver i ti jadi?
40 evra
plus 6.50 svaki mjesec iznajmljivanje plus 2.50 hd paket
hvala :)
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
Ovdje cu postovati!
SK je napustio Max TV platformu,dostupni su u Hrvatskoj u B.Net i TTV-u ;)
Idu reklame na Sk Hrv SK i SK+ svijet na B.Net i TTV,dolazak Arene je svakako uticao na ovo ;)
edit:Izgleda da je SBB malo jaci igrac nego sto su mnogi mislili...
Po nekim informacijama SK+ ide sredinom decembra,a vjerovatno i svi IKO kanali.SK i SK+ zele da su u sonovnom paketu,da imaju sigurnu dobit od svakog pretplatnika,a Max TV je SK ubacio u sportski paket,da bi preko SK-a doslo do vece prodaje sportskog paketa dok vecina tih para ide Arenama,skupo ga kostaju Arene...
Je li uveo ko satelitski HD DVR prijemnik , plaća se za njega mjesečna renta 6.5eura +90 eura(priključna taksa-40 i montaža-50eura) je li tako ?
Kakva su vaša iskustva ?
Imam total tv koliko bi me kostalo da ga uzmem resiver da ga ugrade i u sobu? I jos jedno pitanje oce li bit arena skoro?
Moze li broj nekog dilera?
Na 80 mi je sad RTS SAT umjesto Entera,jos nekom?
Sta je ovo, umjesto TV SPECTRUM ubacen K CN, a umjesto TV ENTER< RTS SAT. Ocekuje se RTS DIGITAL (kanal kulture)
Enter nije izletio iz ponude,bar ne jos uvijek,ali svi mirise da nece da placaju vise,a to znaci,cao satelitu...
mene na 80 mrak :)
Restartuj taj risiver :D
http://www.totaltv.tv/Vijesti/1183/N...CN+Music.shtml
Novi kanali,RTS SAT i KCN Music,taman sad neka maknu RTS 1 i 2,jer je tu RTS SAT :facepalm:
A taj KCN je i onako FTA i sprdnja od kanala...
Oce li mi rec ko oce li vracat arene i kad? Jeli moguce da cekam mjesec dana da dodju da mi postave total tv kuca i jos nijesu dosli kazu nemaju trenutno opreme :S
Mogu li pronaci sta od ovoga na risiver od total tv-a ?
- CANAL+ Gol 3D (13E - s*ca 4)
- CANAL+ Polska (13E - s*ca 4)
- CANAL+ Sport HD (13E - s*ca 4)
- IRIB TV 3 (62E - FTA)
- NTV Spor (42E - FTA/b*ss)
- Al Jazeera Sport +2 (13E & 7W - Viaccess PC 3.0 & ir**to 2)
- Al Jazeera Sport +3 (13E & 7W - Viaccess PC 3.0 & ir**to 2)
- Al Jazeera Sport +4 (13E & 7W - Viaccess PC 3.0 & ir**to 2)
- Al Jazeera Sport +9 (13E & 7W - Viaccess PC 3.0 & ir**to 2)
- Al Jazeera Sport HD 2 (7W - ir**to 2)
- Alfa TV (13E - ir**to 2)
- Arena Sport 3 (39E & 16E - ir**to 2/vi***gu**d)
- Canal 9 Denmark (0.8W - Conax)
- Canal+ Fotball Norge (0.8W - Conax)
- Canal+ Liga (19,2E & 30W - na**av***n 3)
- Canal+ Liga HD (19,2E & 30W - na**av***n 3)
- Canal+ Spain 3D (19.2E & 30W - na**av***n 3)
- Canal+ Sport 1 Finland (0.8W - Conax)
- Canal+ Sport 1 Sweden (0.8W - Conax)
- Canal+ Sport Extra 3 (0.8W - Conax)
- Canal+ Sport France (19.2E - s*ca 2/Viaccess PC 2.5)
- Canal+ Sport HD D/F/N/S (0.8W - Conax)
- Digi Sport Romania (0.8W - na**av***n 2/3)
- DigitAlb HD4 (16E - Conax)
- NTV Plus Futbol (36E - Viaccess PC 2.5)
- NTV Plus Sport HD (36E - Viaccess PC 2.5)
- NTV Plus 3D (36E - Viaccess PC 2.5)
- SKY Calcio 1 (13E - vi***gu**d)
- Sky Calcio 1 HD (13E - vi***gu**d)
- SKY Sport Italia 1 (13E - vi***gu**d)
- SKY Sport Italia HD 1 (13E - vi***gu**d)
- Sky Sports 1 (28.2E - vi***gu**d)
- Sky Sports 3D (28,2E - vi***gu**d)
- Sky Sports HD 1 (28.2E - vi***gu**d)
- SKY Super Calcio (13E - vi***gu**d)
- SKY Super Calcio HD (13E - vi***gu**d)
- Sport 1 Cze/Svk (19.2E - Cryptoworks)
- Sport 1 HD Nederland (23,5E - ir**to 2/s*ca 2)
- Sport 1 Hungary (19.2E - Cryptoworks)
- Sport 1.1 Nederland (19.2E - ir**to 2/s*ca 2)
- Sport Plus Russia (36E - Viaccess PC 2.5/2.6/3.0)
- Sport TV (30W - na**av***n 3)
- Sport TV HD (30W - na**av***n 3)
- SuperSport 1 - DigitAlb (16E - Conax)
- TRK Futbol (36E & 5E - Viaccess PC 2.5/2.6)
- TV Plus Bulgaria (39E - Bulcrypt/ir**to 2)
mislim da ne, jedino ako ikad odu nakratko FTA
Total Tv i B.Net se udruzili,zajednicki protiv T-Coma :)
A legalno u ponudi RTS 1 i 2,kao i Prva,tu su naravno i HRT,Nova i RTL,zanimljivo!
http://www.bnet.hr/cro/televizija/b_net_total_tvQuote:
B.net preuzima TotalTV HR!
B.net Hrvatska od sutra preuzima sve operacije Total TV-a u Hrvatskoj, sukladno sporazumu kojega su danas potpisali investicijski fond Mid Europa Partners, većinski vlasnik Total TV-a, te austrijski koncern BEWAG, vlasnik B.neta Hrvatska.
Britanski investicijski fond (private equity) Mid Europa Partners vlasnik je brojnih telekomunikacijskih operatora i pay TV tvrtki u Europi (npr. Astera u Poljskoj, Invitela u Mađarskoj i Orangea u Austriji), te Telemacha u Sloveniji i SBB-a u Srbiji. Mid Europa Partners, zajedno s B.netom, pokreće suradnju u okviru koje će B.net biti odgovoran za daljnje poslovanje Total TV-a u Hrvatskoj; ono će po svemu, uključujući brending i tržišni nastup, biti posve integrirano u B.netovo poslovanje, te će Total TV biti ponuđen na tržištu kao B.netova satelitska platforma i usluga, navodi se u priopćenju za medije.
"Total TV je regionalna DTH (Direct to Home) satelitska platforma, tj. kabelska televizija koja se emitira putem satelita Eutelsat te je jedan od vodećih DTH operatora u regiji. Total TV je trenutačno jedini operator u Hrvatskoj koji u ponudi ima hibridne prijemnike za prijam digitalnog zemaljskog i satelitskog signala, a ovim preuzimanjem operacija Total TV-a u Hrvatskoj korisnici ove platforme dobit će i brojne dodatne pogodnosti. Primjerice, programi nacionalnih televizijskih kuća bit će uvršteni u ponudu Total TV-a, a postojećim korisnicima jamče se isti uvjeti korištenja usluge tijekom sljedećih godinu dana", poručuju iz B.neta.
U priopćenju se dodaje da će B.net razvijati Total TV kao vlastitu satelitsku platformu što znači da i korisnike B.netovih programskih paketa i one koji su dosad koristili Total TV u Hrvatskoj očekuju brojne programske novosti i usluge koje proističu iz ove sinergije kabelske i satelitske televizije. Jedinstvena korisnička služba i služba informacija za B.net i Total TV također su dio sporazuma o preuzimanju operacija ovog satelitskog operatora u Hrvatskoj.
Znaci li ovo da ce Total ubaciti u ponudu i hrvatske kanale?
Izgleda i to ih dize na satelit ;)
A evo sta Vito kazeQuote:
receno mi je da ce kanali hrt 1 i 2, rtl televizija i nova tv ici na satelitu, dakle ne preko dvb-t receivera tj combo receivera
http://www.novisf.com/wbb3/digitalna...hr/#post938259Quote:
Kad HR kanala nema na satelitu nije OK, kad jih ima nije OK odlučite se več...