http://www.whited00r.com/features.php
Printable View
Ne mogu se bas najbolje snaci na ovaj sajt Livera... ccc
Evo vam jedan dobar sajt http://jailbreak-me.info/
ko ne moze da se snadje oko jailbreak-a i unlocka ovde sve ima ....pozz
ja sam pokusao moj 3g da prebacim sa 3.1.3 na 4.0.1 ali mi je izbacalo par gresaka, radio sam po nekim upustvima ali i dalje greske dok mi na kraju tel nije ostao u recovery i nisam mogao izaci iz njega i onda nazad Restore 3.1.3 ...
bih na 4 da predjem ali moram nedje kad budem imao vise zivaca oko toga da se pozabavim , jer itunes ne da da ga update bez na 4.1
Imam iPhone 4 i ne prikazuje mi kontakte prilikom odlaznih i dolaznih poziva,zna li ko u cemu je problem?
Znaci na displeju mi pise samo broj kad me neko zove(ili kad nekog zovem) bez imena iako imam taj broj umemorisan u imeniku.
To je zato što četvorka nema takozvani CallerID fix koji može da se instalira bez problema preko cydie ukoliko ti je jailbrekovan telefon. A neće da ti ih prikazuje zato što su ti u imeniku upisani kontakti kao npr 067123456 a treba da bude +38267123456. Ako ti nije crnjak promijeni čitav imenik da ti brojevi budu +382 kao što sam ja uradio. Ako ne, skini CallerID fix.
Jedan od mnogobrijnih nedostataka "stock" iPhone telefona :). JA nemogu da vjerujem da apple pravi tako velike greške, tačno da nema cydie ne bi imali ni trećinu prodaje tleefona.
Moraju svi brojevi biti u internacionalnom formatu, znaci za nase brojeve sa 00382
Treba ti onaj ID call fix sa cydie ako ti je tel JB...
Svi napisasmo odgovor u isto vrijeme :D
Toga nema vise, no ispravljaj imenik
Ja sam instalira caller fix sa cydie (3.x verzija) ali problem je ostao....
samo nadjite onaj moj post u ovoj temi nedje na pocetku , dje sam uploadovao onaj fajl , sto preko shh zamijenis i ima da radi i bez CallerID Fix-a , meni radi ...
ako ne nadjete , kad dodjem kuci odradicu ponovo upload ...
ps. sve radi ok na 67 ali na 69 i 68 ima mali problem u kodu mreze jer nije isti
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=152
evo ga post...
Nama vise onog italijanskog repo na Cydiji dje cu naci Caller ID fix ?
Ja sam sinoc dobio moj iPhone 4 simfree, os 4.1, nisam ga jos jailbreakovao imam ovaj isti problem nece da mi prikaze imena kad me neko zove i kad stigne sms. Brojevi su mi memorisani kao +382... ali i dalje ne pokazuje imena. Moracu odraditi onda jb da bih odradio ovo iz stivijevog posta.
Inace ovaj jb za os 4.1 je neka beta je l? Da l mi se isplati da ga ipak odradim, da li je pouzdano?
Jesi li prekopirao kontakte sa SIM-a na telefon ? iPhone nece da cita nista s aSim kartice, mora da bude u telefonsku memoriju sve.
Ja sam odam sve prebacio na +382, sat vremena posla.
meni su svi kontakti na gmail contact , pa sam samo odradio sync . al moraju biti naravno u telefon kontakti
Evo provalih sam nekako, hvala u svakom slucaju :)
E imam jedno ultra noobovsko pitanje, jbg ovo mi je prvi iphone :/
Ne mogu da napravim account na app storeu, udjem u itunes (verzija 10.0.1.22), krenem da podesavam (stavio sam cro regija) ali kad dodjem do podataka za placanje i unesenje kartice tu vec ne mogu dalje. Pitao sam druga koji ima 3gs on kaze kako je ranije imala neka opcija za free account bez potrebe za unosenjem podataka o kartici, ali ja to sada u ovoj mojoj verziji definitivno ne mogu da nadjem. help :)
imash i dalje free opciju . podji na appstore , podji na sekciju free apps i izaberi bilo koju aplikaciju da skinesh , kad kliknes da je skines trazice ti da uneses svoj acc, e sd umjesto da ukucas podatke klikni da kreirash acc i onda ces imati opciju kad dodjesh do kartica NONE (free) ;)
EDIT: Kad budes birao region stavi UK ili US , jer na te dvije lokacije su sve app dozvoljene, na Cro ima aplikacija (koje kao nisu za nase trziste)
Hvala puno na pomoci, uspio sam, zivio mi :bravo:
sigurno je , ne moze mu nista biti (nista ne gubis a dobijas mnogo toga :D ) , a i sve da nesto podje pogresno uvijek mozes odraditi restore (samo prije svega odradi beckup u iTunes za svaki slucaj)
e sto se tice jailbreaka evo upustva http://www.limerain.com/2010/10/how-...iphone_15.html
Zna li neko editovati carrier.plist file za T-Mobile kako bi se mogli pristupiti editovanju APN-ova iz menu-ja telefona ?