Bolje sad to odraditi. Šanse da će nova URA-DPS vlada smjeti da takne u interese braće Ban i glavni izvor DPS prihoda su nula.
Mada očekujem da Dritan izađe sjutra i najavi da će odmah poništiti ovu nezakonitu odluku.
Printable View
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-od-ski-karata
Zar nije bilo rečeno 70:30?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sta sam ti rekao, evo ima godina. Ne samo da ce da uzme, nego i nema veze koliko je skijasa na jednom ili drugom.
Ko plati 25 eur od toga ide 10 eur za Becirovica i to je zamisljeno tako od starta.
Mada je nastalo koliko vidim na osnovu toga da je dnevna karta na drzavnom svakako 15 eur, pa onda nema ni veze.
Ne bih ja to nista diro
Kad smo vec kod tih prevaranata, sta bi sa poslednjim trzajem bivseg direktora da skuca milione u 250m setalista u Prznom. Znam da je bio tender, ali vidim da se nista ne desava.
Niti radili se to, ni da li je Markovic to avansno platio kao i sve druge poslove kada su izgubili vlast...
Ne bih ja to nista diro
I danas imamo ljubitelje pavelićevih zlodjela...
https://www.dan.co.me/globus/balkan/...elic-a-5106466
E u pm, ovako im propadaju ugrađivanja za brojila...Izađeš na tender, zaradiš 60% , podijeliš se sa NN licima DPS-a i biraš auto, stan, školovanje djeci napolju...Nego, ajmo mi da ove maknemo da možemo jojpet
1. Državni monopoli i EU ne idu baš zajedno. Ono može, ali bode oči.
2. Osnivanje nove kompanije ne ide brzo a nije ni jeftino.
3. Privatizacija Pomorskog Saobraćaja je nešto što bode oči lokalno i treba da bude prvo da se utvrdi je li sve bilo OK. Ako jeste, srećno braći Ban i neka nastave da rade i plaćaju obaveze državi. Ako nije, pod ruku sa njima do Privrednog suda da se promijeni vlasnisštvo i sporazum o priznjanju krivice i da vrate desetine miliona eura državi ili nacionalizacija po kratkom postpku i Spuž.
Znamo i ja i ti da se ništa od gore navedenog neće desiti.
Znam 2 ex predstavnika(jednog jako dobro) nekadasnjih jakih privrednih subjekata koji su planirali tada ucestvovati u privatizaciji...
Jedan je podnio ostavku u maticnoj kompaniji ubrzo nakon toga.
Učite jahanje ljudi...
Ja i dalje konja jašem, baš me briga.
mora da si onda Jaško Konjević
A nemoj tek bi kukali onda s cime da hrane konje na nos bi im izaslo, mene sokira u francu 4 eura paprika babura :)
Ps ishrana Konj srednje veličine (500 kg) po danu treba dobiti 8-10 kg sijena, 5 kg suhe trave, 7 kg povrća, 4 kg zrna + vitaminskih dodataka i tri-rok pića.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Tikvice 4 eura, a mi se brinemo za gorivo...
Ima i ona legendarna: "Monstat: Za ishranu jednog člana domaćinstva potrebno je dnevno 2,23 eura"
Tikvice su luksuz!