Polako će se od njih svi razbježat kako se ponašaju.
Printable View
Prika, pođi ti tamo lično sa kakvim pajserom i očitaj im bukvicu. Samo ga drži onako u ruku.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
[QUOTE=bloom;5954088]https://i.ibb.co/QKSmDNn/desktop-wal...-thumbnail.jpg
Ček malo, je li ovaj profil dijelite ti i žena? Zajednički?
Ode na tehnicki i izvine im se, tamo kaze da mu je zena bila u pms-u.
A ovamo zeni kaze da je trojici polomio noseve i rebra.
Mi se ne bijemo sa narodom, priča se o tome što nije džentlmenski vrijedjati ženu koja tu ostavlja velike pare na registraciju. Neće opet. Vi koji nepovezano pišete, bog vam u pomoć
Trebala je samo upaliti auto i poći.
Za svoje pare biraš đe ćeš...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne ostavlja pare, ne poklanja ih nikome nego plaća uslugu pregleda vozila, koja košta 30-ak eura i na koju se nije pojavila na vrijeme. Malo se sporečkala i što sad?
U što se ovaj forum pretvorio. Nekad si mogao pitat nešto...
Ovo sad čim pitaš nešto evo deset dokoličara i pokušaja forobacača, a "fore" tragedija..
Ka da je bitno zašto se žena posvađala na tehnički, čovjek je pitao đe se prijavljuje, ako znaš reci, ako ne zatisni.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
da bi znali da mu odgovorimo, mora da napise za sta bi da ga prijavi.
obican doo koji je ispunio uslove da obavlja tehnicki pregled
Ovo je najtoksičnije parče crnogorskog internet neba. Fino piše kad se otvara nalog "vi što ulazite ostavite svaku nadu", ima i onaj checkbox da se označi.
I kod Rogošića kad zakasniš 2-3min vrate te, ali kad dođeš na vrijeme i onda čekaš 10-15min njih, to je ok. Tad ne kažu ni izvini.
Mada stvarno ne vrijeđaju nikad.
Nije ni njima lako jer imaju vrijeme za koliko moraju da odrade vozilo. Zakazuje se i jos ako im upadne serija vozila koja moraju na ispravku imaju problem i ne mogu da postignu. Posebno na ove tehničke koji rade dobro i koji su stalno puni.
Još ako im kasne ljudi problem im je zagarantovan.
Ekipa koja radi pored putničkog i teretni program je tek u stresu.
Đevojka je kažeš kasnila 5 minuta pa dok daš papire, dok ubace vozilo i dok slikaju prođe još vremena. Moraju da ga rade 30 minuta najmanje i upadaju u drugi termin.
Uvrede svakako nisu na mjestu sa čije god su strane.
Ja se držim one da bolje ja da čekam nego neko drugi mene jer ode brzi voz.
evo jedno debilno pravilo za tehnicke...
Kad vozilo dodje na ispravku nije mu radio stop svijetlo npr oni moraju da prodju kroz citavu proceduru kao da je auto prvi put doslo! i onda se tu gubi red.... ulijecanje preko reda i ostala sr.,.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To nešto novo?
Nije u Sava osiguranje sigurno
Sent from my 2201117TY using Tapatalk