I bachice me ovi majmuni iz reala za 1700 nervjerovatno,c c c
Printable View
I bachice me ovi majmuni iz reala za 1700 nervjerovatno,c c c
Izjwdnachishe,a nema josh 2 minuta pih
ako ste igrali sigurne fixeve ovog vikenda, moje saučešće :)
Milan, Liverpul, Sporting, Dinamo, Boka Juniors... ajde neka bude i Real Madrid... teško da je ko sve njih zaobišao...
Iscijepah ta 2 tiketa gdje me zviznu Real,ali bili su ovako sastavjeni...
Manchester 1
A Vila1
Valensija 2
Fiore 1
A Madrid 1
Psv1
i pochkani Real 2 , sa 10 je bilo 1381
a drigi ovako...
Bajern 2-2
Manch 1-1
At.Madrid 1-1
Real X-2
I tako, a shto stavih Real a i At Madrid,nemam pojma,jer kvote ispod 1.70 vrlo rijetko kad igram,sve u svemu,shto se Reala tiche,vecheras me neshto kopka misao da ne nose oni tek tako dzabe na dresovima na udarnom mjestu reklamu za BWIN!
Evo sta je drug odigrao
Bayern 2
At.Madrid 1
Celta 1
Viljareal 1
Man.Utd 1
S 175e za 2200e :) Mada se ispada na jos neke tikete s vecim parama al je ipak 1500 u plus :)
Ko to blacker?:)
Znam Tricky,ali shta mi mijenja dobitak od 200 eura?ja sam se pokrio na Real,jer sam stigao kad je dao Atletiko drugi gol,ali samo sa 200 eura,glupo mi je bilo da dajem vishe jer sam se nadao da ce Real doc' sigurno...
cekam boavistu za 20 eura:joint::oops::D
Mijenja ti dosta. Je li bolje da dobijes 200-300e nego nista. Eventualno, da ti ne bude zao sto ti se umanjio dobitak kad odigras sistem, ti uplatis 20e sistem i 5e isto to bez sistema i dobitak ce ti bit isti kao da nisi sistem igrao ako ti sve dodje, a uplata za 5e veca...
tricky vidji ne mogu dobit ni 20 eura:hammer:
boavista 0'0 a znao sam cim je kvota bila 2.10:cool:
E ta druga solucija da uplatim josh 5 bez sistema moze,to mi nije padalo na pamet,vidish...al,dusa je i to,hahaaa e koje smo mi ljenchuge:)
A i mene je "okrenulo" dzoni da se bijem sve nogama u guzicu kad ubodem neku crkavicu. Nece nam se nesto :)
Vjeruj mi da je odlicna stvar. Meni je prosle nedelje dosao uslov na dva tiketa. Na ligu sampiona dje me bacio Celzi 1.15 za 180e, a ufatio sam Slaviju Prag 2.25, Macester 2.0 itd... To ti je da muda pojedes, ali ti lakse padne kad bar uplatu vratis ili dobijes nesto sitno.
A u petak, posrani Den Bos za 250e sa 10. Na oba tiketa mi je uslov bio 38e... slucajnost :D
Odoh ja knjigu da uzmem, necu se ljeba najes' od kladionice :mrgreen:
E jeben ti Werder,pih,ma ***** ti mene,stavljam ga na tiket...znam da ce teshko dobit i tako mi fino pade tih 630e,nevjerovatno,a uhvatih i Lece i Liv i Ars.
Herta mi djaolu dade tiket.
A i ja sam pitao neke zashto su uopshte igrali tu jebenu Hertu nocas...niko nije znao da objasni.
u formi su, povezali su neke pobjede, Hanza je slaba, eto razloga da se odigraju na solidnih 1,50.
Ma kakvi,sve shto je ispod 1.70 gadje se na golove,ili prelazi.
I mene je bacila usrana herta i to na 3 tiketa.Da joj sve jeben,pih tuge tuzne.
Valencia 1
Juventus 1
Inter 1
Man Utd. 1
Barcelona 3+
Aston Villa 1
Hull 2
Odo da uplatim ovo :p
Zna li ko sastav Milana za nocas?
Znam samo:
Milan will travel South without Ronaldo, Serginho and Maldini.
West Ham 1
Hibernian 1
Juventus 1
Napoli 1
Lazio 1 (valjda se smiluju više)
Osasuna 1
Mallorca 1
Valencia 1
2.5e - 162e
Ma ti trojica ne igraju vec odavno NLO?A u pm,misim to da singliram sa 200 ako igra Kaka i Pirlo,ako ne,izgubice.
evo vam sastavi za seriju A.
Catania-Empoli
CATANIA (4-3-2-1): Polito; Silvestri, Terlizzi, Stovini, Vargas; Izco, Edusei, Tedesco; Martinez, Mascara; Spinesi. All. Atzori (Baldini squalificato)
EMPOLI (3-5-2): Balli; Raggi, Vanigli, Marzoratti; Abate, Buscč, Marchisio, Moro, Antonini; Pozzi, Saudati. All. Cagni
Arbitro: Marelli di Como
Fiorentina-Roma
FIORENTINA (4-3-3): Frey; Ujfalusi, Dainelli, Kroldrup, Pasqual; Donadel, Liverani, Montolivo; Santana, Pazzini, Mutu. All. Prandelli
ROMA (4-2-3-1): Doni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Aquilani; Taddei, Giuly, Mancini; Vucinic. All. Spalletti
Arbitro: Bergonzi di Genova
Genoa-Udinese
GENOA (3-4-3): Rubinho; Bega, Bovo, Lucarelli; Rossi, Konko, Coppola, Juric; Leon, Borriello, Sculli. All. Gasperini
UDINESE (3-4-3): Handanovic; Zapotocny, Coda, Zapata; Mesto, D'Agostino, Inler, Dessena; Quagliarella, Asamoah, Di Natale. All. Marino
Arbitro: Ciampi di Roma
Inter-Sampdoria
INTER (4-4-2): Julio Cesar; Zanetti, Samuel, Cordoba, Burdisso; Figo, Dacourt, Stankovic, Cesar; Crespo, Ibrahimovic. All. Mancini
SAMPDORIA (5-3-2): Mirante; Zenoni, Campagnaro, Sala, Lucchini, Pieri; Palombo, Sammarco, Franceschini; Caracciolo, Bellucci. All. Mazzarri
Arbitro: Tagliavento di Terni
Juventus-Reggina
JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Grygera, Legrottaglie, Criscito, Chiellini; Salihamidzic, Nocerino, Zanetti, Palladino; Iaquinta, Trezeguet. All. Ranieri
REGGINA (4-3-2-1): Campagnolo; Lanzaro, Stadsgaard, Aronica, Modesto; Barreto, Cascione, Halfredsson; Vigiani, Cozza; Amoruso. All. Ficcadenti
Arbitro: Celi di Campobasso
Lazio-Cagliari
LAZIO (4-3-1-2): Muslera; De Silvestri, Scaloni, Stendardo, Zauri; Mudingayi, Baronio, Mutarelli; Mauri; Rocchi, Makinwa. All. Rossi
CAGLIARI (4-4-2): Fortin; Ferri, Canini, Bianco, Del Grosso; Foggia, Conti, Parola, Fini; Matri, Larrivey. All. Giampaolo
Arbitro: Dondarini di Finale Emilia
Napoli-Livorno
NAPOLI (3-5-2): Gianello; Contini, Cannavaro, Domizzi; Garics, Blasi, Gargano, Hamsik, Savini; De Zerbi, Zalayeta. All. Reja
LIVORNO (5-3-2): Amelia; E. Filippini, Grandoni, Knezevic, Galante; Vidigal, Loviso, De Vezze; Tristan, Tavano. All. Orsi
Arbitro: Morganti di Ascoli
Palermo-Milan
PALERMO (4-3-1-2): Fontana; Diana, Barzagli, Rinaudo, Zaccardo; Migliaccio, Simplicio, Caserta; Bresciano; Amauri, Miccoli. All. Colantuono
MILAN (4-3-2-1): Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakŕ; Gilardino. All. Ancelotti
Arbitro: Farina di Novi Ligure
Parma-Torino
PARMA (4-3-3): Pavarini; Coly, Falcone, Couto, Castellini; Morrone, Cigarini, Parravicini; Pisanu, Corradi, Reginaldo. All. Di Carlo
TORINO (4-3-2-1): Sereni; Comotto, Natali, Dellafiore, Lanna; Grella, Corini, Barone; Rosina, Recoba; Bjelanovic. All. Degradi (Novellino squalificato)
Arbitro: Romeo di Verona
Siena-Atalanta
SIENA (4-3-3): Eleftheropoulos; Rossettini, Portanova, Loria, Grimi; Jarolim, Vergassola, Galloppa; Bucchi, Maccarone, De Ceglie. All. Mandorlini
ATALANTA (4-4-1-1): Coppola; Rivalta, Carrozzieri, Capelli, Belleri; Ferreira Pinto, Tissone, De Ascentis, Langella; Doni; Zampagna. All. Del Neri
Arbitro: Palanca di Roma
lacio mora bit jednica.moraaaa
mozda fiorentina X kao i Inter i Milan.