hahahahahahahahhaaahha ne daj se stari ,ne budi konik :D :D :D
Printable View
hahahahahahahahhaaahha ne daj se stari ,ne budi konik :D :D :D
Iz pravca Centra gledano odma kad se prođe podvožnjak LIJEVO đe je LUKOIL pumpa pravo Bulevar Pera Ćetkovića i sve LIJEVO do Milića je KONIK. Desno je Stari Aerodrom.
Kostas je na Stari Aerodrom, Tehno Max, Horoz, Bovoto, Moskva i ostali kafići su na KONIK
BULEVAR je granica. Lijevo KONIK desno STARI AERODROM.
Samo što je pomodarstvo nekako, pa sad pišu Benex na Stari A, Forum na Stari A, Sicilija na Stari A...
Konik kralju, što je problem reć da živiš na Konik?
Ali zanimljivo mi je da i u katastar piše da je Katel zgrada na lokaciji Stari Aerodrom, a ona je na Konik?
Ljudi je li potreban devizni racun A withdraw sa bet 365?
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Znaci stavim current account i ispisem account broj, a ove kolone swift, bank code i branch code ostavim prazne?
Meni ovako stoji.
Kliknem i povuce mi na karticuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...66c0397001.jpg
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Evo vidji....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1d6c7216cb.jpg
Boze me sabrani...
Kad klicknes na ovo current ima li tu opciju za karticu ?
Vidis tebi su i limiti drugaciji..
Kako uplacujes pare na bet ?
Account type, odaberi credit card? Ili neki korak prije, vjerovatno, tj sigurno si odabrao greskom da ti transakcije idu by wire transfer
To je do kartice, mastercard hipotekarne ne moze, pa mora na devizni racun da se prebaci...
Ko radi kvalitetne, povoljne kese za pakovanje, kao za ekskluzivne butike? Treba mi 35x25cm.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ne znam jesi li zvao, ja jesam i rade ljudi sve izgleda. Dogovorih s njima da mi prekontrolišu pumpu i "pripreme" sistem za predstojeću sezonu.
@pumba
Spasio si me brate, ovih par firmi koje sam zvao ili nemaju kad da se bakću time ili kolju ali doslovno... ;)
You must spread some Reputation around before giving it to pumba again.
Odlicno, meni su bili bas korektni, bukvalno od starta...
Nijesam zvao ali cu sjutra da zovem.
Svaka cast i hvala jos jednom
da , ima da legnu direktno na visa karticu i moci ces da podizes na bankomat ,ovako mogu da te j i da ti vrate pare jer neka banka koja je posrednik ne dozvoljava transakcije vezane za gambling .
Znaci ovo ti je najsigurniji nacin ,e sad mozda tebi prodju i ove pare na devizni , samo podji do banke i dace ti iban i sw cod ,ali postoji i rizik da ti vrate kao meni .
ja sam prebacio sa skrilla na devizni i vratili mi ,okinuli me sa provizijom .Sa netellera na devizni prihvaceno .
sa beta na visa znam provjereno da prolazi sve . eto to je to
Hvala.
Koji je najlaksi (najpovoljniji) nacin da se posalje 10 soma eura za njemacku, iz CG?
Persona je u Njemackoj i ima kartice NLB i Hipotekarne.
ZaFaljujem.
Ako ce da trosi sa karticama, uplati mu na tekuci racun u HB ili NLB, a ako nece nek otvori nedje tamo devizni, ako moze, I posalji mu sa opcijom SHA I valutom 48 sati, trebalo bi da je 0.2% u vecini banaka.
Ovo sa kolima je preskupa varijanta svakako.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk