Ao kakav je kisjeli kupus u Kristal, perverzija čista. Uz popeke mi je danas legao samo tako.
Printable View
Ao kakav je kisjeli kupus u Kristal, perverzija čista. Uz popeke mi je danas legao samo tako.
Neko da predlozi u Budvu za rucak nedje? Da nije u krv [emoji16]
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Sto ti se jede?
Rostilj - Parma
Riba i morski plodovi - Jadran
Pizza - Terminal
Drug oce da otvara nesto, pa me je zamolio da pitam:
Znate li neki kafic na dobroj lokaciji, da se ugasio ili da se gasi i da se taj prostor izdaje?
Kafic ili restoran najbolje. Da ne mora puno da se mijenja.
Ne postoji ukletiji lokal od onoga u Podgoricku pjacu ja mislim.
Ima u City kvart, blizu Sicilije jedan manji lokal za izdavanje.
Vagan u Rogame, e kako dobro mjesto. Usluga 10/10 odavno me prijatniji konobar nije uslužio. Što se hrane tiče uzesmo sve vrste pita što su imali, priganice, sireve (koziji savršen) i njihove domaće njeguške kobasice, od njihovih svinja, oni sušili - fantazija. Bez zuba ih možeš jesti kako su meke, lično ja do sad nisam jeo bolju njegušku kobasicu, bar ne pamtim.
Zalih posle sa domaćim sokom od šipka, imaju i još neke domaće sokove.
Sad ću opet neki dan ić da probam pečenje tamo, imam neki o$ećaj da mora bit predobro.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
E jebenti, ja imam zabranu prilaska u Rogame [emoji38]
http://www.patuljak.me/artikal/262002
Ovo je oglas za prodaju, ali zaklela bih se da je bio oglas i za izdavanje.
Posjetih danas Zheng He u city kvartu i jedoh pačetinu u slatko ljutom sosu koja je bila solidna, svinjetina sa ananasom i paprikama u paradajz sosu je bila strava ali mi je bolja u ChiLeMa. Uz to uzesmo i salatu sa nudlama, sargarepom i krastavcem koja je osvjezavajuca pa dobro dodje uz ova dva jela gore...podsjetila me na hranu koju sam jeo u Kini, imala je taj neki ukus. Zena uze neki kolac...cokoladne rolnice sa chichokom [emoji3] kako li...ne razumijem se u slatkise...i sladoledom od vanile i rece da je predobar.
U poredjenju sa Chi le Ma, koji je nekako "hodnikast" i imam osjecaj da sam u nekoj brzoj hrani [emoji3] isto je Zheng He ozbiljniji restoran sa nekom tradicionalnom klasom...Chi le Ma mi je prebrz [emoji3] ali za hranu su bogami opasni konkurenti s'tim sto je Chi le Ma znatno povoljniji
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Buongiorno definitivno ima najgore pizze u gradu. Sinoć uzeh, cijelu noć mučnina i evo jutros mi stomak baš nikakav.
Dadoh im još jednu šansu , ali definitivno nikad više...
To ti je korona brate
Mozda si trudan
mozda je bila dlaka
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a18ba68e9a.jpg
Mamicka. Dobar, moze se covjek najesti od njega
Sent from my iPhone using Tapatalk