Budu kod skretanja za Crkvice, kod skretanja za Velimlje gotovo uvijek. Ostalo kako kad...
Printable View
prije 15 tak dana vracem se iz NK....proalzim budos, guzva u oba smjera.. dolazim na one tri trake gdje uvijek stoji policija.... i onda nastaje haos... policija hoce sa lijeve strane da izadje i presjece dvije trake iz pg, kako bi krenula za nekim, svi tu voze 80-100, e da vidite haos koji nastaje da bi oni pod rotacijom krenuli za nekim. jos od te tacke pa do onog prosirenja nakon narednog tunela sve voze kontra trakm preko duple pune linije....
kad sam ih stigao oni zaustavili neki auto slovenckih tablica, vec nesto objasnjavaju vozacu koji je vjerovatno u soku i nevjerici da je ta patrola njega pokusala da zautavi sa potpuno druge strane magistrale....
da ne pominjem njihovo parkiranje u kruzne tokove i zaustavljanj u istom, ili zaustavljanje na dijelu puta gdje nemas n uslova da se bezbjedno sklonis...
zato kazem da i ovo sto radi nasa policija djeluje potpuno divljacki... nemam nista protiv kaznajvanja ali sve to moze na nacin koji treba da bude za primjer svim ucesnicima u saobracaju a ne da seponasaju na nacin "JA SA ZAKON JA MOGU DA RADIM STO MI VOLJA" a da ih nije briga ometaju li saobracaj, ili ugrozavaju li bezbjednost i nesmetano odvijanje istog....
Podgorica Budva sam igrom prilika vozio 20x najmanje od 15tog maja do danas.
Ukupno sam 3x sreo patrole i to na Meterize jednom i na Belveder dva puta.
Nikad mi nece biti jasno sto ne stave po 2 auta da patroliraju i vode molone PG CT i CT BD i obratno.
Ako policija vozi 70-90 svi ce za njima i nema preticanja i glupiranja.
a ne znam...svake nedelje sam prema gore kad je ljeto...ali jes nedje tuda... moze biti prije 13.08.. mada ne bi me cudilo da to rade svaki dan :)
Pitam zato što sam prolazio tada kad su se okrenuli preko pune i jurili i zaustavili slovence [emoji3]
A bratee, nek stave kamere/radare i zavrsen posao.
Kroz PG je crveno kao zeleno, u toku dana makar 10 njih prodje na puno crveno.
Ja, da se pitam, samo bih u presretace ulozio. Patrole su glupost.
Posebno naše koje stoje na mjesta gdje je 50 ograničenje i gdje 70 posto vozača zna gdje stoje. A oni stoje tu kako bi napisali dovoljno kazni (ovim nearetnicima koji ne znaju i koji eto ne voze 50) i pošli na kafu neđe. Al zato posle Cetinje možeš da letiš do Budve. Neće te niko zaustaviti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Patroliraju redovno,ali na euro petrol,benzinsku na Ocinice i Konak.
U zadnje vrijeme i u neku divlju kafanu isto na Ocinice.
To im je posao.
Ujutru do pola 8 nidje nikog Pg-Budva,vecina auta preko oganicenja,a preko pune redovno, pogotovo Ct table.
Oko 8 idu put Meteriza,tamo se zabodu sa radarom,tamo je 50 ogranicenje,nije mi jasno zbog cega.
Druga ct patrola je ili kod vulkanizera,ili malo prije, isto sa radarom.
Popodne onaj debeli Kazic se nacrta na Belveder,sa radarom i peca.
Uvece na kruzni, mase rukom sa stanes u sred kruznog,obicno pita,jesi li sto pio?
Na jednu astru,far ne radi vise od dva mjeseca.
Na relaciji Ct Budva,vise ces vidjeti bentija,nego policajskih astri.
Nema ih uopste, skoro pa nikada,cak I kad je udes I pise se Evropski uopste ne regulisu saobracaj.
e ovo je detaljni izvještaj :D
na zlatici redovno uvece zalegnu pa na radar a mogu da te snime na kilometar :)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A onamo se leti.
Ja bih zabranio i raznim spikerima ovo sto javljaju preko radija gdje stoji policija sa radarom.
Neka brate ti si onda "spijun". Eo prije neki dan lik pope kamion na trotoar da predje kolonu kod autoputa i u komentare niko nista njemu nego coeku sto je snimio da je spijun :)
I onu Viber grupu za Radar bi ugasio, lupio par kazni clanovima pa da je ne prave vise.
https://www.instagram.com/reel/CvPSB...RlODBiNWFlZA==
Sent from my iPhone using Tapatalk
neki put i policajac se taguje da na Barutani:)))
slusa nacelnik radio DRS :)
Ih, što bi reka tek za "Patrola" viber grupu, kakvih tek tu manijaka ima, 25k članova, ima ih jedno 20-30 koji po cio dan obavještavaju đe ko stoji, glasovne poruke da ne pominjem :D Pozva me bio jedan drug, interesantno mi bi jedno po ure da listam poruke i izađoh
Treba ubačit par policajaca u te grupe da javljaju za patrole i đe ih nema.Isto važi i za radio.Umjesto 2 patrole,javiš da ima 5-6 od PG-BD i svi voze po propisima
Pa to je fora. Ja blicam kad nema policije a ne blicam kad ima, jos ako vidim da je neko u letu…
Juče je na Zabjelo kod OŠ Vuk Karadzić čovjek prošao kroz crveno i pokupio pješaka (u sred bijela dana oko 14h)
Kažu da je velikom brzinom išao.
Vozač je pobjegao.
Uzas ono je bas frekvetna raskrsnica a jos i skola je tu i vrtic....
"Nemaš svoj život" "Špijun" "I ti koristiš tel. To je zabranjeno" to pišu isti ovi što ulicama voze ka goveda, bez osjećaja, bez poštovanja pravila, bez obzira prema drugima...
A što se tiče trotineta, biciklo je prevozno sredstvo a trotinet je nešto ne znam što. Kroz raskrsnicu ga nagare, jedva ga vidiš u zadnji sekund, kao da većina trotinetaša nije auto nikad vozilo. Ili kod mene na stari, ima lik, puni gas sa Zmaj Jovinog bulevara preko parkinga i u Aromu. Da sam ja sikjuriti lećeo bi mi i on i trotinet iz prodavnice
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
U petak prošli sam išao na Cetinje. Aj neka sam neđe i vozio do 5kmh preko dozvoljenog. Stigne se od bolnice na CT do Gorenja za 20min. Tu treba žestoko kažnjavat, ni jedne patrole ni do tamo ni nazad. 8-8 ulica (ili Jožina) - non stop treba patrola radarska da stoji. Ali njima su semafori zbog nečega omiljeni.
Auto svo izgorelo, dolje komentar:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5490c041f4.jpg
Kod Katoličke na Konik lančani
https://i.postimg.cc/mBsNNhVm/IMG-9f...3b57a5ec-V.jpg
kad blenu u tel
U ovu drzavu samo treba kante vozit da se ne bi nervirali. Nikad me nije udario/zakacio neko sa dobrim autom jer oni paze svoja auta, ali ovi sto voze auta ispod 2010. godista su opasnost za sve
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Clio i peugeot 206? Fali im samo Fiat Punto i sveto trojstvo crnogorskih puteva je ponovo izazvalo neki udes.
eto ga punto desno...on je izbjegao :D
Au jbmt ala bukti [emoji51]
Đe je ovo, što se desilo?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
ovo bi trebalo da je ondje na uglu Svetog Petra Cetinjskog i Stanka Dragojevića
тапаталк
Ovo je kod vlade tacno
Pipun se samozapalio
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Zapalio se jedan Polo,maloprije vidjeh snimak
Sent from my iPhone using Tapatalk
bogami da je francuz svi sad bi bilo 10 komentara na taj racun :D