Sa novim pravilima igra se bas ubrzala, ima dosta plivanja i trazi se odlican centar i vrhunski golman. Sto nama generalno ne odgovara.
Odusevio me mali Radovic , dok Ukropina dok igra dijeluje kao da ga boli k... nikakve emocije ni gol kad da.
Printable View
Sa novim pravilima igra se bas ubrzala, ima dosta plivanja i trazi se odlican centar i vrhunski golman. Sto nama generalno ne odgovara.
Odusevio me mali Radovic , dok Ukropina dok igra dijeluje kao da ga boli k... nikakve emocije ni gol kad da.
Ima li mi neko dati link sa tabelom i rasporedom svih utakmica posto je to misterija naci na nasim stranicama.
Jednom ga Veljko izvadio iz igre posto se nije vratio dovoljno brzo na svog igraca. Promasio sut i lezerno se vracao a talijani dugi pas i gol sa 2 metra. Dva puta dodavanje direktno u rukama odbrane. Jednom sa 4 metra pucao ni okvir gola nije pogodio, nego u mrezu desno. Dosta puta se bas vidjelo da je mentalno odsutan iz nekog razloga. A kad on uzme loptu u rukama neki osjecaj kao da svi ocekuju neko cudo od njega. Djeca oko mene ga non stop spominjala kako ima snazan sut i tokom citave utakmice ga iz usta nijesu vadili.
E taj momenat je i meni bio interesantan, nonsalantno vracanje u odbranu poslije olako promasenog suta i tvoj igrac daje go, a tebe boli uvo... Nocas daako bude bolje navijanje i oni malo da se trgnu...
E da jos nesto, jesam li jedino ja pomislio da je minut cutanja za zrtve zemljotresa u Italiji trebalo da ide ranije, a ne nakon pocetka utakmice?!?!?!
Ae. Trebali su cekat poluvrijeme kad su vec sjebali stvar.
Uvijek ide poslije pocetnog udarca, tako i u fudbal isto
Par kikseva je bilo sa org. Skraćivanje himni, minut ćutanja, čekanje da semafor prebaci na 5:5
Nijesam siguran da si u pravu, jer se ekipe u fudbalu postave oko kruga na centru prije pocetnog udarca... A ako se prekida mech, to je u slucaju da zeli da se simbolicno oznaci neko tacno vijeme, minut koji simbolizuje nesto...
Ovo sinoc je bilo bas upadljivo, isplivali su za loptu, pa je sudija sudio mrtvu loptu da bi se najavio minut cutanja, plus oni u bazenu, ne mogu da "miruju"...
A kidanje himni... Pa dajte zaboga, italijanska je imala intro od minut i taman pocinje im Fratelli d'Italia... i mi to kidamo... A nasa je oba puta okinuta ni da je Filip pustao iz loze...
Bitno da je bazen bio pun. Nekog posebnog navijanja, makar prvi dan, ne bi ni na primorje bilo.
Najjace ce da bude kad Podgoricani budu vikali Velju da uzme time-out. Zaboravi on to, ponekad :D
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pa dobro Ukropina onako nezainteresovann dade cetiri gola vidi se da je momcic vanserijski talenat ali mu je motivacija nula ili to ili je mrtvi njemac koji igra bez emocija.
Ne vidjeh dobro, je li ono Djoko Radosevic Veljov pomocnik?
Mislim da je Ukropina vazda takav u bazenu - bez ispoljavanja posebnih emocija. Nikad nisam vidjeo neko njegovo radovanje nakon gola, da dize publiku, da se buni na sudijsku odluku ili da nekorektno udara cuvara.
Suva klasa. Veliki potencijal. Zasto? Nadjite mu manu...mislim da je nema.
Samo mi se cini da u zadnjih godinu ipo nije eksplodirao kako sam ocekivao. Treba pitati Vlada zasto.
Bogomi sve ce bit da je upravo ta beskrvnost i nonšalantnost kriva za to sto nije eksplodirao. Meni je posle jučerasnje utakmice na tu temu masu jasnija ta situacija sa njim, pa neka je dao ne znam koliko golova.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ako je to to kod njega onda velika steta. Tesko mozes naucit sportistu da bas ono "grize" ako to nije dio njegovog dnk-a.
kao sto sam rekao ovo vise nije vaterpolo vec sprdnja dje cemo gledat po 30 golova lagano da padaju sve sto je vaterpolo cinilo takvim kakav jeste izgubilo se ovim novim pravilima
Hrvatska-Srbija bjese dobar mec. Hrvati dva puta dosli na -1 ali nijesu uspjeli da izjednace... Srpski golman dosta dobro branio...
Koja su tacno nova pravila? Ono sto je bilu u SL prije par godina, kraci bazen i te zajebancije?
Kraci bazen 5m, kraci napad, manja lopta i igrac manje u polju.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam čak možda ponajviše pošla da vidim konačno Ukropinu kako igra, toliko sam slušala a u Novi nisam imala prilike. Sinoć me nije nešto fascinirao, mada, kao što neko reče, 4 gola su tu. Od par trenera dolje sam čula da je suvi talenat, možda veći od bilo kojeg kojeg smo ikad imali.
Brat mi reče da je dobar djak i da ga škola baš zanima i da će više obratiti pažnju na školovanje.
Da, 4 gola. 4/11. Moze to i bolje ali ga makar nije strah pucat nakon velikog broja promasaja. Brz, dugacak, jak sut, umije cvrsto da drzi poziciju dok ima loptu u ruci. Bas se vidi talenat. Vidjecemo koliko to sve bude vrijedilo.
IStakli smo neke zamjerke ali se mora takodje i reci da su ga talijani konstantno pritiskali dok je imao loptu... Stalno ga je lik sa obje ruke udarao u rame ruke kojom je drzao distancu u odnosu na odbrambenog... Za to treba dosta snage, a vidim da je danas na utakmici Hrvatska - Srbija to svirano kao faul dok sinoc Italiji nijednom nije kada su Ukropinu pritiskali...
Mene je onaj Radovic ostavio dobar utisak tri gola od pet suteva i plus momak veoma dobro odradjuje i defanzivne zadatke.
Veljo kralj, ledžend, tajm aut 0,3 sek do kraja cetvrtine
Kakav nam je centar Cetkovic covjek samo smecuje lopte u gol
Mi smo ,,strucnjaci", mi ,,sve znamo".
Ko li ih je ubijedio da vrhunski igrac mpra biti makar solidan trener?
Ko li ih je ubijedio da im je bilo sto garant uspjeha?
Sa druge strane, kad tokom njihove igracke karijere vidis da su studiozni, kao. npr. Gojkovic, Vujas, Fatovic... tu tesko moze biti greske. Kod Velja to def. nije bio slucaj. Iako takvu ljevicu u bazenu tesko da cemo ikad vise imat.
Dobismo Madjare odlicna igra Ukropine igrao je odbranu a i razigravao u stilu Vujasa i bucnu cetiri gola, Radovica kralj odbrane, SAveljica, golmana Tesanovica koji je mnogo bolje branio i centar Cetkovic je odradio svoj posao.
da je pola Tesanovica bilo juce lagano bi Italijane dobili.
dosta je iskljucenja nad Pavicevicem bilo, finu je rolu pruzio
Koji je to sad Pavicevic?
Sad objasni nekome zasto mi nismo poveli Ukropinu na OI? Ne mislim da bi nesto narocito pomogao ali ne bi ni skodio a stekao bi neophodno iskustvo i jos vise se izgradio kao igrac plus sto bi pitanje njegovog igranja za repku stavili ad acta. Naravno sve ovo bez znanja sta se desava po tom pitanju i jesu li se vodili ili se jos vode ikakvi razgovori na tu temu.
Sto se njega samog tice ocigledno je da sve od njega zavisi da li zeli da se ozbiljno bavi vaterpolom. Talenat i predispozicije da bude jedan od najboljih u tom sportu nesumnjivo ima.
poslato sa möję kucalice
Meni je drago da sve ono sto smo pisali odje oko Ukropine sada sami mozete da vidite. Cak i uzivo. Pa procijenite. Nebitno je sto igra protiv svojih vrsnjaka, vecina ovih momaka su prvotimci. Madjari skoro svi, a njihova liga je trenutno najjaca na svijetu. Nebitno je i ako se u vaterpolo ne razumijete pretjerano. I fudbal svi komentarisemo, a nisam siguran da se svi u njega razumijemo :D
To sto Ukropine nije bilo na OI nije meni pretjerani problem (koga izostaviti zbog decka koji bi imao minimalnu minutazu?), ali to sto nije bio na pripreme je pitanje na koje Gojkovic mora da odgovori detaljno. Ne zanima me kako se i sto radi u Jadranu, zna se ko i kako placa reprezentaciju. Niko od njih tamo ne radi za kokice.
Sad juriti gol-razliku i pokusati doci do 1. mjesta i direktnog plasmana u 1/4 finale. Iako, ovim momcima ne bih davao odmora, to na njih ima kontraefekat.
Meni se cini da nasim sportistima pored trenera treba i dobar psiholog koji ce raditi s njima, jer u najvaznijim utakmicama nekako fali one pozitivne drskosti i samopouzdanja.
Nocas vec bolje, ekipa je disala i bila ekipa... Ujutro cu postaviti par fotki, imam par fino uhvacenih odbrana...
Malo je i publika aktivnija...