Kolega, sugerisem ti da kontaktiras forumasa sa nikom "vidara" i da se upoznate. Siguran sam da ce to izrasti u jedno prelijepo drugarstvo.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Printable View
Novak ima psikičkih problema u trećem setu. Tu ga lomi.
Čini mi se da bi najradije batalio sve tada.
Nolo rutinski, ali lik stvarno ima mentalne opstrukcije.
Bice dobar mec sa Federerom po hladovini[emoji38]
Ovo je odlican tenis obzirom na uslove.
Sto rece Nole upravo, nemam vise 21 to je bilo prije 10 godina..
Ajmo dalje :)
Ispada čiča nocas.
Bice gusto protiv čiče.
6:4 6:3 6:4
Rafa igra sa Timom pa vjerovatno sa Delpom.
Nije ni to lak posa.
Kad ga stari isprati imaće dovoljno vremena da uživa u hladovini i da grli drveće.
Čilić lomi Gofana u taj brejku prvog seta. Imao je brejk zaostatka.
Kaze komentator tokom meca cilic gofan da je bilo preko 30stepeni.
Znaci Djokovicu je bilo 40 - čiči ce da bude 25 - uh jedva cekam da ga Djokovic ponizi.
Intresantno da danas ljudi zaduženi za linije nisu napravili ni jednu grešku makar na ove mečeve koje sam gledao ...
nadam se da cu gledati federer djokovic u srijedu. vidim da ce fedja da dobije ovog milmana/. ponizenje u najavi pretpostavljam nakon finala sinsinatija.
iako mi zdrav razum govori da ce federer uzeti set tvrdim da ce novak da ga rasarafi. dobija ga vec 50% na samu pomisao da igra sa novakom, drugih 50% ga dobija servisom.
Zapamti sto si predvidio
jebimisve, ne kapiram ovu pricu i zasto je toliko potenciras.
koliko dana tokom godine je profesionalni sportista uopste budan u 1-2 ujutru, nekmoli da igra ozbiljan mec na GS turniru?
koliko dana tokom godine igrac trenira ili igra tokom popodneva na 30 stepeni?
Spakovao se Federer,nista od meca sa Novakom.
Jbg iskoristio je rupu a sad nema vise .
Stari 76 neiznuđenih grešaka, 10 duplih servis grešaka, manj od 50% prvog servisa. Time to go home to Mirka.
Danas je na terenu izgledao kao da ima 45 god. U drugom i trećem setu ostao potpuno bez energije i nije uspio da se oporavi. Sad djeluje da mu je kraj karijere mnogo bliži.
Šteta da nemamo klasik teniski u srijedu, ali valjda ce biti bar još 1 njihov veliki duel.
Prepao se od Djokovica kazem ja - trebao je samo da preda da kaze da ga boli noga. :D
Oduva ga Milmo prosu ga da čiča nije znao što ga je snašlo.
Dobija Milmo i Djokovića 6:3 6:3 6:1 :D
Jbt kvota na Federera bila 1.04
I Souza je protiv Đokovića odigrao na takvom nivou da sam pomislio da je napucan nekim nedozvoljenim supstancama. Ponekada prosto ne mogu da razumijem da na vrućini udaraš lopticu najjače što možeš puna 2 sata i ne umoriš se... RF je vjerovatno odigrao bez želje kao i Novak što je radio u mnogo mečeva , bezdušno i sa qrcoboljom. Očekujem makar finale Đoković-Nadal.
Sada sam odgledao skraceni snimak meča sinoć. Au kako je igrao ovaj Milman. Znači biće Novaku veoma teško ako ovaj ponovi ovakvu partiju.
i tako "GOAT" ide polako u penziju sa negativnim učinkom protiv dva najveća rivala, pri čemu je od ukupno 84 mečeva sa njima dvojicom izgubio 47 :lol:
S tim sto treba reci da je vezao 5 pobjeda protiv Nadala u poslednjih 5 meceva inace je sa njim imao bas katastrofalan H2H ,ovako ga je koliko toliko popravio na 15:23
Gledao sam snimak meca i bas je lose izgledao,staro i izmuceno kao da mu se nije igralo.
Sam je sebe pobijedio sa 76 neiznudjenih gresaka,jbg dan mu je bio los.
Federer:
"Bilo je mnogo vruće, jedna od onih večeri kada osećam kao da ne mogu da dišem. Vazduh nije uopšte cirkulisao i iz nekog razloga mučio sam se sa uslovima. Jedan od retkih puta da mi se to dogodilo, bilo mi je neprijatno, sve više i više sam se zojio, kako je meč tekao gubio sam energiju. Džon je uspeo da se bolje nosi s tim. Možda jer dolazi iz jednog od mesta sa najvećom vlažnošću na zemlji Brizbejna. Znao sam da me čeka težak meč, a kada tako razmišljaš i promašuješ prilike, a imao sam ih... Razočaran sam, ali i srećan što se meč završio".
Kako li je tek onim kukavcima sto igraju u dnevnim terminima..?
kad oduzmes 13-2 na sljaci za rafu, ostane 13-10 za feda na svim ostalim podlogama, sto ipak nije lose.
izgledao je bas lose na terenu. kaze da je imao problema sa visokom vlaznoscu, kao rijetko kad u karijeri. losa cirkulacija vazduha ispod krova.
moze da se upre 3-0 na noleta u 1/4-finalu.
Ima on problem sa godinama najviše sve ostalo se veže na to.I generalno čovjek je završio sa osvajanjem slemova dok god Djoka i Nadal budu držali bar neki nivo igre mada kad je počeo da ispada u četvrtom kolu od anonimusa teško da će i doći u situaciju da igra sa njima u završnicama.
Gledao sam sinoć samo početak dje je RF krenuo furiozno i taman sam mislio biće klasik kad vidim jutros da je ispao !!! Kako vrijeme prolazi izgleda će samo Vimbldon biti GS turnir koji će se moći osvojit na čistu klasu dok će ovo drugo uzimat radnici !!! Djeluje da do kraja teško da će biti 3:0 rezultat pošto su svi pokazali kvalitet a posebno je Nišikori u pravu formu ...
ne vidim kako federer u ovom trenutku moze da osvoji bilo koji GS a posebno ne vimbldon. dok djokovic igra dobro on nema sanse,zakljucan mu je kostur a vrijeme ide, sve je stariji, mozemo se pomiriti sa tim. sto je uzeo uzeo je. u tim godinama rani porazi kao ovaj djeluju na samopouzdanje. igrace on i sledece godine ali kad vidi da nece moci osminu i cetvrtfinale da predje pocece da razmislja o napustanju . zalim ali tako je...dok jos igra mozemo uzivati jer ne vjerujem da ce u skorije vrijeme tri velikana biti u isto vrijeme na jednom turniru
Ja sam odgledao kraći snimak i definitivno mogu reći da bez obzira na veliki broj neiznuđenih grešaka RF-a, protivnik odigrao u transu i da je vraćao nevjerovatne udarce, da se kretao nevjerovatno , što vele imao je svoje veče... Ako ovako bude igrao protiv Novaka, vjerujem da će samo na eventualno iskustvo Novak dobiti. Lik je navikao na ovakve uslove, đe je sparno i veoma toplo pa je iskoristio prednost i na tom polju da dodatno pritisne RF-a.
:D :D :D :D :D
https://m.youtube.com/watch?v=Tn7GbrUnZWo
Da, samo da mu se ne desi sindrom Muhamed Ali da dopusti da ga pod stare dane radi novca tresu svakakvi anonimusi
Znalo se da ce izgubit, forsiram ga na kladionicu od proslog kola jer sam znao da nece do 1/4 dogurat. Isplati me dobro.
U svakom slucaju Bog tenisa.
Kao što neko je napisao par stranica ranije, Federer očigledno mnogo donosi tenisu i da zbog novca i dalje ga drže u njemu. Ja ga lično nisam volio zbog nekih njegovih nesportskih gestova i pizme(ne osporavam nikad njegov kvalitet u tenisu) ali očigledno da je tenis sa njim i njegovim ljutim protivnicima(Novakom, Nadalom...) doživio pravi bum. Koje se tu pare vrte vidite i po nagradnim fondovima. Da bi se ti nagradni fondovi punili, potrebno je držati ove tenisere najduže koliko se može. Vjerujem da će se teško desiti u narednim godinama da se pojave ovakve mašine kao pomenuta trojka u tenisu. Ja samo ne volim činjenicu da je toliko forsiran. Nepravedno i prema Nadalu a posebno prema Novaku kojem zamjeram što se uopšte i trudi da ga zavole onamo đe je RF popularan.
Sada mislim da je ovo za Novaka ali izuzetno bitan GS. Ako ovo dobije , dobiće mnogo pred sljedeću godinu a možda i pokušati da napadne sve slemove
Teniser se jos nijedan povukao nije sa mjesta broj 2 na ATP listi niti da je u TOP10 igraca i to bi bilo suludo.
Kad pocne da ispada u prvim kolima turnira pocece o tome da razmislja.
Toliko je turnira serije 250 koji bi mu dali para i para samo da se pojavi.
Igrace on jos dvije sezone sigurno ako se ne povrijedi.
Čiča je vodio u 4ti set 2:4 i izgubio ga.
millman je odmah vratio brejk na 4-2 i prilicno rutinski odradio ostatak meca.
tipican revolveraski mec, gdje jednog igraca ne ide nista i ocigledno se ne osjeca dobro na terenu, a drugi je namirisao to i uz odlican servis, samo pogadja linije. dovoljno je vidjeti 2 poslednja poena taj brejka treceg seta. podsjetilo me povremeno na mec izmedju nadala i rosola na wimbledonu 2012-e. a sigurno je pomoglo i to sto millman i federer cesto treniraju zajedno, pa je namirisao neke slabosti.
slijedi 3-0 za noleta, kao sto to obicno biva nakon ovakvih iznenadjenja.
Noćas pada nadal.