ahahahahah :mrgreen:
ovoga grahovca zvat odmasadodma!!!
Printable View
Najače je što ga isti navijači Partizana nagovaraju da igra kako oni kažu "grobarsku" reprezentaciju Crne Gore dje su sve bivši igrači Partizana umjesto za "zvezdašku" Srbiju luda kuća nema šta:D
Taj Bikov neka priča što oće,ako ga pozovu i kao što sam rekao uzme mjesto bilo kome u reprezentaciji onda se iskreno nadam sve porazu do poraza u narednim utakmicama naše reprezentacije..
Ovaj Grahovac neka ide kod ovog Bikova pa neka zajedno čekaju angažman u nekoj drugoj reprezentaciji...
..treba ga pitati osim kakav je golman i kakav je crnogorac :)
Jelen super liga nije mnogo jaca od ove nase nesrecne .
Daj onda neka zovu Videkanica iz Bokelja,ili Igumanovica.
a makse tamo,micite nam tu avetinju sto oce da se proda preko nas i evropskog,kao da je transfer u klub neki .
Kao prvo zato sto nam treba kvalitetan golman kao alternativa, jer Bozovic jeste dobar ali i dalje sjedi na klupi u svom klubu. Drugo Grahovac je jedan od rijetkih golmana sa ovih prostora koji brani u LS. Trece sam je rekao kao sto se vidi u tekstu da bi "svim srcem volio da brani za CG" i to bi se odrekao bosanskog pasosa.
Sto se tice Volkova posle ovakve izjave jasno je da bi preko nas samo pokusao sebe da proda u neki bolji klub pa je bolje da ga ne dovode.
Jos jedna stvar sto se tice Grahovca, vjerovatno bi imao pravo nastupa bez problema s obzirom da je bio u Zeti 4-5 godina.
Alo ljudi Volkova smo mi tražili ne on nas o čemu pričate, kako je on to sebe htio da proda čovjek se nije nudio ni u jednom intervju da igra za Crnu Goru.Svuđe je rekao da mu je želja da igra za reprezentaciju Srbije ali da ga niko ne iz nje ne zove i da je kontaktiran od strane naše reprezentacija da mora da razmisli.Ovđe ljudi zaboravljaju koliko je Baši trebalo vremena da se odluči da igra za nas i koliko ga je ljudi pljuvalo jer je čekao poziv tadašnjeg selektora Srbije Klementea pa evo ga sad stub odbrane CG.
Basa iz privatnih razloga nije mogao da igra za Crnu Goru, to se zna. Oprosteno mu je, opravdano.
Ljudi iz Podgorice preko Partizana kontaktirali su levog beka sa namerom da mu daju državljanstvo, a ovaj zaigra za njihovu reprezentaciju.
Volkov međutim u prvom razgovoru nije mogao da da konačan odgovor, a očekuje da će se narednih dana razgovori na tu temu nastaviti.
- Prija takvo interesovanje, ali sačekaću konkretne razgovore. Prethodnih dana bio sam fokusiran isključivo na utakmicu sa Spartakom, pa bi narednih dana eventualno moglo da bude nešto precizirano. Ako bude razgovora, onda ću posle toga doneti konačnu odluku - istakao je Volkov, a prenosi Press.
evo najrealnija njegova izjava, znaci tek su ga pitali i jos konkretno o tome nisu pricali. pa kad se vide i popricaju dace odgovor. pa normalno je da zeli da brani za svoju zemlju a ako ga oni ne zovu sto ne bi za nas. mislim da je izjava korektna i da se nidje nije da se necka. nego jos nije dobio konrketnu ponudu da bi mogao da odgovori na nju.
Ne mijesaj velikog gospodina sa tim volom .
Kako bi svi odjednom voljeli da igraju za Crnu Goru, a niđe ih nije bilo dok smo bili u 5 šešir?!
http://www.vijesti.ba/sport/41061-Branko-Grahovac-zanima-Bosna-hocu-dres-Srbije.html
odrekao bi se i bosanskog pasosa za srbiju haha
pa ovi ljudi ni malo obraza nemaju, oni misle da mi ne citamo novine, ne gledamo vijesti i nemamo net kuci. ili znaju da ga imamo ili misle da ne znamo da ga koristimo.
Ne znam važe li za CG ista pravila kao za druge reprezentacije, pošto je mlada reprezentacija, ali ni jedan stranac ne može zaigrati za neku reprezentaciju prije nego dobije državljanstvo i u toj zemlji živi neprekidno najmanje pet godina. Ako to pravilo važi i za CG onda ni Volkov ni ovaj golman ne bi mogli nastupati za CG, barem ne dok ne ispune ovaj drugi uvjet. Primjer je Sammir koji ima hrvatsko državljanstvo, ali još uvijek ne može igrati za Hrvatsku. Pravo nastupa će steći negdje krajem ove godine kad ispuni uvjet od pet godina neprekidnog boravka u Hrvatskoj (u Dinamo došao krajem 2006.).
kod nas ima neko pravilo posto smo bili u zajednickoj drzavi sa srbijom da ti igraci mogu da nastupaju za nas ako im se nadje neko iz crne gore ili sl. a sto se grahovca tice on je branio u zetu 5 god tako da vec ispunjava taj uslov. tako da ne vazi za cg pravilo kao za ostale, mi smo jedinstveni u svemu. a i ne dovodimo brazilce, bar ne jos uvijek kao vi. opet ovo kao i da nije stranac
Eto to nisam znao zato sam i rekao da ne znam važe li ta pravila za vas, a što se tiče naših Brazilaca ja sam i rukama i nogama protiv toga da Sammir zaigra za Hrvatsku jer se tu radi isključivo o Mamićevim interesima. Eduardo je sasvim druga priča s obzirom da je u Zagreb došao kao 15-godišnje dijete, ovdje odrastao, oženio Hrvaticu s kojom ima djecu, a Hrvatsku praktički doživljava kao svoju domovinu. ;)
Ladno 6 strana thread-a posveceno Volkovu.
Pa ovaj covjek nije ni sanjao ovakvu popularnost.
Ja jesam za dovodjenje 'stranaca' na deficitarnim pozicijama, ali treba jako paziti na dostojanstvo saveza pa i same drzave.
Tj, ne dovoditi sebe u situaciju dje te igraci iz Srbije koriste kao sredstvo za poziv u srpsku
ko sledeci pocne pricu o volkovu i ostalim indijancima ima ban!!!
Ova utakmica sa Spanijom moze biti zanimljiva.
http://www.portalanalitika.me/sport/...podgorici.htmlQuote:
Sjutra startuje kvalifikacioni turnir za U17 EP u Podgorici
Podgorica će od 19. do 24. oktobra biti domaćin kvalifikacionog turnira za odlazak na U-17 Evropsko prvenstvo. Pored Crne Gore, u 11. kvalifikacionoj grupi takmiče se kadetske selekcije Španije, Poljske i Malte. Prolaz u elitnu rundu obezbijediće dvije najbolje plasirane selekcije.
Turnir će otvoriti sudar Malte i Poljske na Trening kampu FSCG na Starom aerodromu koji će početi sjutra u 14.30 časova, dok će prvi rival naše selekcije biti i prvi favorit turnira Španija. Meč sa "Crvenom furijom" igra se na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 18 časova. Naš kapiten Nebojša Kosović i selektor Sava Kovačević zračili su optimizmom uoči utakmice sa velikim protivnikom.
- Španija zaslužuje respekt i poštovanje, ali dolazi na naš teren i neće joj biti lako da opravda ulogu favorita. Spremni smo i skoncentrisani na tu utakmicu. Znamo da je naš protivnik osmostruki šampion Evrope u ovom uzrastu i da je prvi favorit za osvajanje prvog mjesta, ali mi imao i želju i kvalitet da se nosimo sa njima i siguran sam da ćemo to i pokazati. Za ovaj turnir smo se spremali posljednje dvije godine i sad je prilika da pokažemo koliko smo dobro radili - rekao je naš kapiten Nebojša Kosović.
Selektor Kovačević podsjetio je na sjajne generacije generacije '95, ostvarene na turnirirma u Singapuru, Austriji i Italiji, pa vjeruje da kadetska selekcija Crne Gore uprsko žestokoj konkurenciji ima šansu da se prvi put u istoriji plasira u elitnu rundu prvenstva Evrope.
- Imali smo dosta vremena da se pripremimo kroz prijateljske mečeve i nastupe na turnirima. Rezultati svih tih okupljanja daju nam za pravo da pozitivno razmišljamo o kvalifikacijama. Grupa je jedna od najtežih, ali smatramo da imamo snage i kvaliteta, pogotovo pred svojom publikom, da se na pravi način suprostavimo Španiji i samo o tome razmišljamo. Raspored je malo negativan, da je bio obrnut bio bi idealan. To je otežavajuća okolnost, ali bi pobjedom protiv Španije skoro 90 odsto mogli da riješimo pitanje plasmana u Elindu rundu. Ne možemo mnogo da izgubimo, ali mogli mnogo da dobijemo - rekao je Kovačević, koji je priznao da bi svaki ishod osim poraza bio pozitivan rezultat na premijeri: - Znamo im sve vrline, ali i mane. Nikako ne razmišljamo o porazu, pogotovo ne visokom. Mi imamo svoj sistem igre i njega nećemo mijenjati. Koliko će se to pokazati uspješno protiv Španije, pokazaće teren.
Za razliku od kvalifikacionog turnira za kadete koji je održan u Crnoj Gori 2009. godine, kada su se dvije utakmice igrale u Nikšiću, ovog puta sve utakmice će biti odigrane na podgoričkim terenima.
- Utakmice će biti odigrane na tri podgorička stadiona - na Gradskom stadionu, Trening kampu FSCG i Stadionu FK "Mladost". Ulaz na sve utakmice biće besplatan - istakao je direktor turnira Goran Mihaljević.
RASPORED
Prvo kolo
19. oktobar 2011.
14.30 POLJSKA – MALTA
Sudija: Jeven Aranovskij (Ukrajina) – Stadion: Trening kamp FSCG, Podgorica
18.00 ŠPANIJA - CRNA GORA
Sudija: Jakob Kelet (Danska) – Stadion: Gradski stadion, Podgorica
Drugo kolo
21. oktobar 2011.
14.30 ŠPANIJA – MALTA
Sudija: Jakob Kelet (Danska) – Stadion: FK “Mladost”, Podgorica
18.00 CRNA GORA – POLJSKA
Sudija: Aleksej Eskov (Rusija) – Stadion: Trening kamp FSCG, Podgorica
Treće kolo
24. oktobar 2011.
14.30 POLJSKA – ŠPANIJA
Sudija: Jeven Aranovskij (Ukrajina) – Stadion: Stadion FK "Mladost", Podgorica
14.30 MALTA – CRNA GORA
Sudija: Aleksej Eskov (Rusija) – Stadion: Trening kamp FSCG, Podgorica
Didi, Didi, Didi, mogu li ja nesto da kazem (dizem dva prsta ONA iz prve klupe i ljubim guzu)?
Brzi li ste da povucete obarac, drugovi Crnogorci. Ne vjerujte svemu sto procitate, majka mu stara!
Dosta sam upucen u slucaj 'Basa' i samo cu vam reci da njegovo igranje za Crnu Goru nikad nije dolazilo u pitanje. Novinari su tu dosta zakuvali stvari i svojim glupostima odlagali njegov debi.
Volkov je jedan veliki izdajnik Crne Gore jer vise zeli da igra za svoju Bug.. Rus... pardon, Srbiju, nego za Crnu Goru!? Strasno! Jedan takav je proslu utakmicu nosio kapitensku i to vrlo bijedno, pa niko ne rece ni rijec.
Grahovac... Da je Ilija, pa da razmislimo. Ovako... Mrka kapa! :rugby::snowman::dejection::moon::watermelon::cupc ake::angel::love_heart::cat:
bravo za promjenu teme...ozb. treba po mogucnosti ispratit ovu nasu generaciju jer koliko sam ja cuo jedna od talentovanijih..e sad vjer. ce oni sjutra izgubit od spanije 1,2 razlike ali i to ej s obzirom kakve su spanske selkecije aj da recemo uspjeh..ali ozb. ova generacija U17 je izuzetno talentovana..evo dodjite na stadion pa cete se sami uvjerit mozda ne toliko protiv spanije koliko u ostala 2 meca!
- Naš trener Biskens posmatrao je
meč Crna Gora-Engleska i
oduševljen igrom i atmosferom, iskoristio
je detalje baš sa te utakmice
koje nam je prezentovao prije meča
sa Ercgebirgeom. Naime, kada smo
imali sastanak, on je pustio snimak
sa utakmice pod Goricom, istakavši
da je to pokazatelj kakav odnos
igrači trebaju da imaju. Bio je zadivljen
mnogim detaljima, a posebno ga
je oduševio pogodak Delibišića. Naglasio
je da je to impresivno, jer
Delibašić u tom trenutku nije
razmišljao da li može da se povrijedi,
već je samo mislio o tome da
postigne gol po svaku cijenu. To je
odnos koji je za poštovanje - rekao je
Biksens, prije utakmice želeći da
napravi paralelu između nas i Crne
Gore, ali i da nas natjera da iz toga
izvučemo pouke - ističe vezista Grojter
ovdje sve treba boldovat, samo da se vidi koliko se cijeni pozrtvovanje i sve ostalo sto smo uradili
Sto? Jer je nema lijepo misljenje o Bataku? Inace, Batak je porijeklom Crnogorac. Niko ga nije pitao za to, ali on napricao neku pricu kako su Butkice od nekog crnogorskog prezimena...
Ovo su sve diskutabilne novine. Sve je to zuta stampa...
A Igra li za tu U17 godina Djordjevic? Stvarno se radi o velikom talentu. na kraju krajeva, to govori i klub u koji je prodat i cifra koja je uzeta za njega.
Utakmice će biti odigrane na tri podgorička stadiona - na Gradskom stadionu, Trening kampu FSCG i Stadionu FK "Mladost". Ulaz na sve utakmice biće besplatan - istakao je direktor turnira Goran Mihaljević.
Zanima me ovo, je li stadion FK Mladost na Cvijetin Brijeg ili onaj teren koji oni koriste na trening kamp? Bih gledao sve ove utakmice pa me zanima.
na cvijetin brijeg koliko sam ja siguran podignuta skola na mjesto bivseg stadiona a stadion mladiosti se nalazi odmah pored terena i kampa saveza na starom aerodomu
sto se tice djordjevica,, ako mislis na onoga iz mogrena sto ga je brano milacic ubacio u prvi tim. Ne, on pripada starijoj selekciji U19 koja je odigrala isto ovakav turnir samo sto je domacin bila Republika Irska. Cini mi se da smo bili u grupi sa ircima, njemcima i jos jednom selekcijom nisam siguran sad koja je..i uspjeli smo da prodjemo kao drugi iza njemaca i sad je na redu opet jos jedan krug kvalifikacija...to je njegova generacija ali mislim da mali djordjevic nije igrao taj turnir nego je isao sa mladom rep. u Wels
Je li moguce da ovoliko padosmo na fifa rang listu
.
Imamo slab prosjek u poslednjih godinu dana.
Evo ugatah nesto na Fifinom kalkulatoru :)
Attachment 67465
______
sa'će popravimo prosjek...ako budemo pametni, nadam se da nećemo prepustiti pobjedu Česima! I valjalo bi poć da se bodre ova djeca U17:)
ja sam ubjedjen da ih dobijamo u prag a u pg nerjeseno. to sam sebi utuvio u glavu da ce tako biti i nesto i ne razmisljam o drugoj opciji.
Crnogorci u inostranstvu
Izvor: Arena
-------------------------------------------------------------------------------
GOLMANI
Miroslav VUJADINOVIĆ (Vlaznija)
- Nemoćan da spriječi dva gola Tirane u remiju 2:2.
Pavle VELIMIROVIĆ (LKS Lođ)
- Sjajan u pobjedi nad gradskim rivalom Viđevom - 1:0.
Darko BOŽOVIĆ (Sloboda)
- Solidan na golu Slobode iz Užica, koja se od ovog vikenda zove tako (bez dodatka Point Sevojno). Ipak, promjena imena nije pozitivno uticala na rezultat - BSK Borča je kao gost slavila sa 1:0.
ODBRANA
Marko BAŠA (Lil)
- Bez greške u duelu sa Okserom u gostima. Lil ovim trijumfom (3:0) ušao u pozitivnu seriju, a vrh tabele je sve bliži.
Luka PEJOVIĆ (Jagielonija)
- Ušao na poluvremenu meča sa Vislom iz Krakova. Jagielonija nije imala šanse na gostovanju u Krakovu protiv jednog od favorita za osvajanje titule prvaka.
Vladan SAVIĆ (Kečkemet)
- Golom u 67. minutu potvrdio važnu pobjedu Kečkemeta nad Fehervarom u gostima - 2:0.
Nikola VUKČEVIĆ (Etnikos Ahna)
- Nije uspio da spriječi poraz svog tima od Apolona iz Limasola. Etnikos za sada ima samo dva boda nakon šest kola kiparske lige.
Gavrilo PETROVIĆ (Vlaznija)
- Još jedna odlična partija u dresu kluba iz Skadra. U 61. minutu postigao gol za 2:0 protiv lidera na tabeli Tirane, ali su gosti ipak došli do izjednačenja - 2:2.
Blažo RAJOVIĆ (Fljamurtari)
- Jedan od boljih u ekipi iz Valone, koja je ostala u vrhu tabele nakon pobjede nad Podgradecijem - 2:0.
Bracan POPOVIĆ (Vlaznija)
- Solidna partija u domaćem remiju sa Tiranom (2:2).
Saša BALIĆ (Inter Zaprešić)
- Uklopio se u sivilo ekipe na gostovanju Lučkom. Inter upisao novi poraz - 2:0. Ipak, klub iz Zaprešića je i dalje u sredini tabele.
Ivan KECOJEVIĆ (OFK Beograd)
- Neprelazan u pobjedi svog tima nad Smederevom (1:0).
Nemanja MIJUŠKOVIĆ (Amkar)
- Ušao u 76. minutu u pobjedi nad Kubanom u prvenstvu mladih ekipa Rusije.
Nikola ČELEBIĆ (BSK Borča)
- Dobio priliku posljednjih desetak minuta u minimalnoj pobjedi nad Slobodom.
VEZNI RED
Nikola DRINČIĆ (Krasnodar)
- Krasnodar nezamisliv bez veziste crnogorske reprezentacije. Zapažen u pobjedi nad Rostovom (2:0), a sredinom drugog poluvremena dobio žuti karton.
Marko ĆETKOVIĆ (Jagielonija)
- Odigrao svih devedeset minuta protiv Visle u Krakovu. Visla slavila sa 3:1.
Milorad PEKOVIĆ (Grojter Firt)
- Dobio žuti karton u 28. minutu, a u 41. pogodio mrežu Auea za vođstvo 1:0. Grojter Firt do kraja postigao još jedan gol i održao prednost od jednog na vrhu tabele ispred Ajntrahta iz Frankfurta.
Mitar NOVAKOVIĆ (Amkar)
- Amkar upisao novu pobjedu pod vođstvom Miodraga Grofa Božovića (3:1 protiv Kubana), a Novaković odigrao još jednu dobru partiju. Zaradio žuti karton.
Mladen KAŠĆELAN (LKS Lođ)
- Odradio veliki posao u ,,vezi“ LKS protiv najvećeg rivala - Viđeva. LKS slavio sa 1:0.
Darko MARKOVIĆ (Ujpešt)
- Među najboljim pojedincima meča protiv Zalaegeršega. Upisao se u strijelce u 69. minutu, a zamijenjen u finišu utakmice. Ujpešt slavio sa 4:2.
Asmir KAJEVIĆ (BSK Borča)
- Bez golgeterskog učinka u ovom kolu, ali ipak jedan od boljih u redovima BSK Borče, koja je slavila protiv Slobode u Užicama - 1:0.
Marko VEŠOVIĆ (Crvena zvezda)
- U 78. minutu dobio priliku i u samom finišu zatresao mrežu Metalca. Njegovim golom zaključena je goleada u Požarevcu - 5:0 za goste iz Beograda.
Marko ŠĆEPANOVIĆ (Peksi)
- Zamijenjen nakon sat vremena meča sa Diosđerom. Peksi doživio debakl - 4:0.
Marko MUGOŠA (Novi Pazar)
- Proveo svih devedeset minuta na terenu protiv čačanskog Borca. Dobio i žuti karton.
Nemanja NIKOLIĆ (OFK Beograd)
- Odlična partija veziste ,,romantičara“ (1:0 protiv Smedereva).
Miloš KRKOTIĆ (Dačija Kišinjev)
- Zapažen u novoj pobjedi nad Nistruom - 1:3. Odigrao svih devedeset minuta.
NAPAD
N
Mirko VUČINIĆ (Juventus)
- Bez konkretnog učinka protiv Kjeva. ,,Stara dama“ je i pored remija u Veroni (0:0) na vrhu Serije A.
Stevan JOVETIĆ (Fiorentina)
- Imao nekoliko iglednih prilika u finišu meča sa Ćezenom u gostima, koji je završen bez pobjednika - 0:0.
Andrija DELIBAŠIĆ (Rajo Valjekano)
- Ušao u igru u posljednjih dvadesetak minuta meča sa Espanjolom. Rajo upisao još jedan poraz, ovog puta na svom terenu - 1:0.
Dejan DAMJANOVIĆ (Seul)
- Na teren utrčao na početku drugog poluvremena, ali nije uspio da zatrese mrežu Inčona i poboljša golgeterski učinak. Seul remizirao 1:1.
Fatos BEĆIRAJ (Dinamo Zagreb)
- Možda i jedina svijetla tačka u porazu od Zadra. Iako je pogodio nakon 15 minuta, Zadrani su stigli do iznenađujućeg trijumfa nakon kojeg je gazda Dinama Zdravko Mamić najavio velike novčane kazne za igrače ,,modrih“.
Dženan RADONČIĆ (Seongnam)
- Golom u 1. minutu načeo mrežu Gangvona. Seongnam slavio sa 3:1.
Radomir ĐALOVIĆ (Amkar)
- Zamijenjen u 82. minutu meča sa Kubanom iz Krasnodara - 3:1. Amkar sve bliži opstanku.
Ermin SERATLIĆ (Jagielonija)
- Igrao od 66. minuta, ali nije uspio da zatrese mrežu Visle u porazu 3:1. Završeno je 3:1, a Seratlić je u 73. minutu dobio žuti karton.
Stefan NIKOLIĆ (Steaua Bukurešt)
- Ušao u igru u 53. minutu protiv Vasulia u gostima (0:0). Steaua nikako da odlučnije krene prema vrhu tabele.
Goran VUJOVIĆ (Haladaš)
- Samo minut mu je bio dovoljan da zatrese mrežu Paksija. Ušao je na poluvremenu i odmah pokazao koliko znači za ekipu Haladaša.
Bojan BOŽOVIĆ (Siofok)
- Zamijenjen u 60. minutu. Siofok odigrao bez golova sa Vašašom.
Filip KASALICA (Sloboda Užice)
- Nije se istakao u minimalnom porazu od BSK Borče. Na terenu proveo svih devedeset minuta.
Nemanja NIKOLIĆ (OFK Beograd)
- Igrao svih 90 minuta u meču sa Smederevom.
Milan PUROVIĆ (OFK Beograd)
- Iz kola u kolo sve bolji. U subotu golom u 25. minutu donio pobjedu ,,romantičarima“ nad Smederevom - 1:0. Proglašen za najboljeg igrača na utakmici. Uz ovacije sa tribina zamijenjen u 78. minutu.
Vladimir GLUŠČEVIĆ (Hapoel Haifa)
- Odigrao cijelo drugo poluvrijeme protiv Makabija iz Netanje (1:1). Hapoel ovim remijem upisao drugi bod u osam odigranih kola.
Miloš ĐALAC (Novi Pazar)
- Zamijenjen u 57. minutu meča sa Borcem iz Čačka.
-------------------------------------------------------------------------------