Natopi na vatu jestivo ulje, tako se skidaju sve naljepnice ili tragovi od istih, bez muke.
Printable View
Ulje na ekran? [emoji848]
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Nerviraju me zanoktice. Upravo sam jednu pocupa i vuka je do lakta!
https://www.monstersinmotion.com/car.../t2arm1_06.jpg
a znaš li kako to može da ti se upali da ti bez injekcija proć ne može! Ne čini to crni Djuzla! :)
bez zakonje......i kad cujem da neko maltretira dijete...
kad neko misli da je frajer, a nema pokrica za to, pa izvine obrvicu sa visinskim pogledom "ti mala", i jos se podrugljivo nasmije, da da na znacaju svom institucionalnom postojanju na planeti Zemlji... macom o glavu
podgoricki fudbaleri u pokusaju koji konstantno nesto copaju, hodaju otezano jer valja imaju neku povredu vucu nesto, pate se, veljaju ne znam kako da definisem taj hod.
plus naravno oblacenje na kalup, kosa i razvezane patike
silovanje jezika...kad ubace IJ i gdje treba i gdje ne treba. E pa NIJE unaprIJEđenje nego UNAPREĐENJEEE...
uh, svašta me nešto danas nervira
Kažese unaprjeđenje.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Hocete li mi reci kaze li se nezaposlen ili nezaposhljen? Cujem onaj demir stalno to prica ae reko sa sjevera je... Ali danas procitah to u jednoj obrazovnoj instituciji?
Ako se tako kaze onda me to bas nervira
#pravdazaMaike
Na maternjem je sve pravilno, sto god da kazes
Imao takvo iskustvo, izgori ovo novo brojilo, i pocrkaju mi stvari po kuci, jedno 1000 eura stete, malo vise. Podnesem zahtjev za obestecenje, sve se zavrsi, i onda cekanje, jedno pola godine, i poslije nekoliko dolazaka i njihovih opravdanja da predmet treba da ide u NK da direktor potpise, ja pitam da taj sto nosi nije mozda bez jedne noge pa je pjeske krenuo. Rekoh im da bi do sad dosa. I onda kazem, znate sto, ja cu sad da odem preko puta kod vaseg direktora i da mu kazem da mi vi namjerno odugovlacite predmet i da mi trazite da vam dam dio para od odstete da mi to zavrsite, jer su svi razumni rokovi prosli i da stalno pricate kako predmet jos nije posao za NK, i ja kao odoh pravo kod direktora. Sjutradan su me zvali da potpisem poravnanje i da mi uplate pare. Inace goveda za medalju, pocevsi od onog sa kosicom koji prima te zahtjeve za odstetu.
Ono govedo sa kosicom bi tako ufatio za nos,i opalio mu jednu šamarčinu da zvoni dva dana.
Aj pošalji mi na PM đe si bio i kod kojeg direktora...
-Hvala, ljubavi, hvala što izgledaš kao zatvorenik iz Aušvica, je l se tako kaže?
http://www.upslike.net/images/2017/0...b3d7af200c.jpg
Kakav mrčo majko sveta. I onda dođu stručnjaci koji kažu da ovo nema veze sa njegovom kriminalnom formom, aha.
Veganluk posrani.
Uzmi još jedan šeik od algi sa Galapagosa jubi te tvoj Jeki <3
A sto je ovo.....nema ceger mesa u njega.
Prvo iješ iz tegle i kad savladaš taj nivo ne treba ti ni tanjir!
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...9b&oe=596A4734
ne karindzas ti to moj miki ne veli se dzaba dobar mikas = mir u kuci
p9lite
Nervira me (pored mnogih stvari) dok citam novine je sto sada vec skoro svaki dan moraju da objave tekst kako je neko ubo kvotu 20.000 sa neskrivenim odusevljenjem, sve naslovi "kakav car", "ojadio kladionicu" itd. to je isto kao kada bi objavili clanak "pusio/la je paklu cigara na dan i danas puni 100 godina"... A verovatno je bar pola od tih prica izmisljeno, kao onaj sto je ispogadjao celu drugu japansku ligu najteze prelaze i sto je neki lik usao u kladionicu samo zbog WC-a, pa mu ovi nisu dali dok ne uplati tiket i ovaj na 50 dinara sto je izlupao parove zaradio milione... MOGUCE je uspeti sa kladjenjem, mit je da je tu nemoguce zaraditi ali to je svakako veliko stresiranje i opterecivanje i svako normalan ko se kladi ce reci da bolje da uopste nije ni pocinjao sa tim.
Ove moderne đevojačke večeri sa nekim ludim porukama na majicama "slobodna poslije ponoći" "luda kad popijem" "brijem pič*u utorkom" "koristim tampone" itd itd
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A ne n'o: " udri me do zore"
Bože, đe ide ovaj svijet?
Od kolege ostane upaljen sajt kurira, pa samo predjem okom preko tih naslova clanaka...
Nije mi jasno ko to moze da cita, pa ti naslovi nijesu normalni.
Kako se ne nadje neko to da ugasi, treba da si kombinovano dobro napacen, besposlen, jadan i da nemas svoj zivot da bi to citao...
Ah, kako bih im slatko redakciju zapalio...