Da li neko ima informaciju prenosi li Prva sjutrašnji derbi Zvezda-partizan u 19.00 i kod nas?
Printable View
Da li neko ima informaciju prenosi li Prva sjutrašnji derbi Zvezda-partizan u 19.00 i kod nas?
Bice na RTRS
Prenosi Prva,bar tako stoji u programskoj semi na njihovom sajtu,a i na Sportal.rs
Kakav planetarni dogadjaj...na Extra TVu
kod mene nema ove opcije videoteka = 1 euro za vikend, MediaBox - jos uvijek nista na extra tv, a nema ni utakmice....
evo linka za utakmicu http://ximg.livetv.ru/webplayer2.php...578&ci=24&si=1
To je bila akcija za prosli vikend. MediaBox nadji u Menu > Extra > Portal > MediaBox
Od utorka, kad je kreiran nalog da dodju serviseri, niko se ne pojavljuje, nit zove, u subotu im je Emil poslao urgenciju, ali i to dzaba, ne javljaju se na telefone, nece da mi odobre raskid ugovora... Smecari ogavni...
a sta si mislio to je t(P)-com mene 5 meseca zavlace a sad me ubedjuju da zamrzavanje slike i blokada risivera mora do bude i to bas kad je u pitanju optika, sad cu zvati novinare dana i vijesti da se barem sprdamo sa tim strucnjacima iz t-coma a ja mislim da su to obicni hostapleri i lopovi
Kako funkcionise taj MediaBox? Da li mogu prebaciti recimo film koji skinem s interneta u taj mediabox, pa da ga onda gledam na televizoru?
Pa kad ce biti moguce gledati video preko mediabox-a na extra tv-u,i slusanje muzike
ne znam je li bilo ranije i mrzi me sad da listam. elem, primijetio sam da mi ponekad kasni zvuk na svakome kanalu. desavalo se 5-6 puta, probam razlicite kanale, ista prica. ugasim, upalim i ok je neko vrijeme i onda opet. kasnije samo nestane. je li do mog uredjaja, do protoka ili do t-coma? ili da ja fino to prijavim pa da se sekam jedno mjesec dana?
@Nikola
Za sada ne
@fundament
Prijavi da provjere da li ima prekida. A ti ako mozes da provjeris UTP izmedju rutera i risivera.
To zavisi od samih tv stanica. ETV prenosi izvorni signal bez modifikacija.
***** vam se na taj MediaBox kad ne moze muzika da se slusa i gledaju filmovi. Sve vam je takvo kao taj SERvis.
Ne razumijem šta je poenta mediabox-a preko Extra TV, onda?
Quote:
Uživajte u fotografijama, muzici i video snimcima – gdje god se nalazili. Pristupajte im sa vašeg računara, preko Extra TV-a ili mobilnog telefona i podijelite najdragocjenije trenutke sa prijateljima i porodicom.
da se slikas na plazu sa djetetom i zenom i da posaljes fotku na tv - da baba i deda vide.
A sluzi da te spijuniraju samo :D
Meni ovo sa MediaBox-om liliči na zavjeru CIA-e i Vatikana.:stupid:
Super.
http://www.telekom.me/media-box-na-extra-tv-u.nspx
Pregledajte vaše omiljene fotografije jednostavnim upravljanjem pomocu daljinskog upravljaca i podijelite nezaboravne trenutke sa najdražima bez obzira gdje se nalazili.
Pratim tvoje odgovore i nikad nećeš korektno da objasniš ljudima koji nešto ne znaju! Zašto se onda ovdje uopšte šepuriš?
Mislim da se ništ nije promijenilo ali da pitam ova pitanja.
1) Da li je moguće sada imati Extra TV bez telefona (odnosno bez plaćanja telefonske pretplate)?
2) Da li se može preseliti usluga Extra TV -a iz Bara u PG, a da se ne potpisuje ugovor ispočeka već da se nastavi koristiti?
3) Da li se oprema dobija besplatno uz Extra TV mini paket?
4) Koliki je minimalni period trajanja ugovora?