Vjerovatno, nece pa nece na retarder.
Printable View
Vjerovatno, nece pa nece na retarder.
razmisljao sam o tome, ali nidje ne iskomentarisah
ne mogu vjerovati da na nas autoput, sa onolikim nagibom, mi nidje nemamo zaustavne rampe isporojektovane za one kojima otkazu kocnice??
bas smo retardi
https://en.wikipedia.org/wiki/Runaway_truck_ramp
Isao je iz pravca Pg ka KL
Jutros udes u zetu km kolone.
ali bez pumpe i WCa je manja sansa da neko pogine... u najgorem se iscimas da dodje pomoc na putu ili se sramis na odmoriste
ali kad ga neko pretovari armaturom ili blokovima pa se zaleti i pregazi 5-6 auta zeru ce veca steta da bude
iskreno...na 30km auto puta nije ni logicno da imas to...
mozda jednog dana kad sve to bude dio veceg sistema....
eno u sbiju na milos veliki se vozis sat ipo do BG pa nemas bukvalno nista od toga sem na ulaz kod cacka....i to samo sa jedne strane ako se ne varam....sa druge to tek rade....
no da ne idemo u off....
svakako bi neka rampa dobro dosla, jos kad vidimo da su i ovi sto voze drva sa neispravnim kamionima okrenuli da idu autoputem... ne znam ni kako im dozvole da dju uopste...
sta uzbrdo? kamion je prevrnut nizbrdo ljudi, tacno pred one krivine na izlaz na zlaticu
Sent from my iPhone using Tapatalk
da, rampe su bitne
ove sa drvima su pustili i prosle godine... mislim da je granica svako vozilo koje moze da ide 60+... e sad, to sto niko ne razmislja da nesto sto je TAM napravio prije 30-40-50 godina danas lagano moze da ostane bez koccnica ili skuva diferencijal - nikome nista
onu su poseban pakao nocu, na svim putevima jer vecina nema signalizaciju
Upravo udes kod skretanja za Vješticu (Bečići), Audi A3 (BD tablice) se na bulevar uključivao lijevo, a prema Budvi je išao Pasat (NP tablice), te se formiraju velike kolone u oba smera. Policija trenutno radi uviđaj.
Sent from my Motorola 8400
Podgoričanin S.R. (34), nastanjen u Budvi, vozač Folksvagena "Pasat" registarskih oznaka PG KT 748, poginuo je u saobraćajnom udesu koji se danas oko 20.45 minuta dogodio u mjestu Brajići na magistralnom putu Cetinje – Budva, prenosi Radio Cetinje.
Automobil kojim je upravljao S.R. je, iz još neutvrđenog razloga, sletio sa puta.
Na licu mjesta su pripadnici cetinjske policije i članovi Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje.
Saobraćaj se odvija bez prekida.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Kaze ovaj da je kamion išao 175km :thinking:
https://fb.watch/m1rGzOMC34/?mibextid=Nif5oz
bez kocnica ,nizbrdo pod utovarom...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
odlično je prošao
dobro da je izvukao zivu glavu iz ovoga..... i dobro nije nekoga pokupio tokom spusta...
Instagram ili tiktok?
Neljudcki sto god da se desi budi covjek pruzi pomoc zovni hitnu, ne bjezi, ne mozes od sebe pobjeci pa tek od drugih.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
koliko su bezobrazne ove djevojke pogotovo koje voze jača auta to je neviđeno
23h
28god
Pobjegla
X5
Dosla ujutro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A dobro ljudi polakote, svima moze da se desi. Sinoc je bilo veliko nevrijeme na śever, kisa, vjetar, mozda stvarno nije viđela čovjeka, svima moze da se desi, jedino nije humano sto je produzila, vjerovatno zbog straha.
Vjerovatno nije čovjek čim nije stala.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Treba pomoći čovjeku - da je bio priseban i nikoga nije ugrozio.
https://fb.watch/m5hbJP1AoF/?mibextid=Nif5oz
Kako se vozi na putu Nk-Pg pa to je ludilo. Cudo da nema mrtvih svaki dan.
džabe je sve pričat...samo kamere automatske svaka 2 kilometra tu pomažu
Dionica Nk-Dg je neobjašnjiva. Ima perioda godine kad su svi lagani, i onda dođe mjesec dana đe ljudi voze kao drogirani.
Sent using Tapatalk
Danas kurvin sin sa Qashqajem mi vozi u branik bukvalno, kroz Zeleniku, 85 na sat.
Nije htio da stane, ziv, i zbog njega sam promasio skretanje za CT.
Sinoć viđeh na bulevar pred Blažov most udes..Ali mi nije bilo baš najjasnije kako su to izveli. Ali narod koji tuda prolazi, vidi da je svuda staklo, da je bio udes, i sviraju. I naravno WIN je autobus DG tablice koji polazi između njih, po svom tom staklu, i ide suptonom stranom bulevara i skreće put Urbana... ja ne znam đe ovaj narod polaže ove vozački ispit.
Pa da čovjek ima neku tranju od auta staru, i da mu samo zakoči naglo...ne shvatam takvu vožnju.
Generalno nema policije i zakona kod nas. Jer mi je nerealno da dok šetam Podgoricom vidim sigurno 10 avetinja koji nenormalno voze, i policiju koja spava u autu.
Izađite na bulevar i sjedite na klupu. U roku od 5 minuta mora proći jedan takav. Minimum... A i naša mala Crna Gora, svi svakoga znaju i naš mentalitet da se ne zamjerimo nekome...tj. maminim i tatinim sinovima i princezicama.
Stari Aerodrom:
https://static.dan.co.me/images/slik...66481_1024.jpg