"MAJKE nastavile štrajk", "MAJKAMA uzeli šator", "nekoliko MAJKI ostalo da prenoći" uhhhhhhhhh... Pa valjda su to prvenstveno ŽENE pas mater nenormalnu!
Sent From My Galaxy S7
Printable View
"MAJKE nastavile štrajk", "MAJKAMA uzeli šator", "nekoliko MAJKI ostalo da prenoći" uhhhhhhhhh... Pa valjda su to prvenstveno ŽENE pas mater nenormalnu!
Sent From My Galaxy S7
Ja mislim da pred skupstinu najvise ima onih koje su rodile troje djece a nijesu nidje radile.
Te nijesu izasle ne boj se... Te su doma jer ih ima 12 000 sa sjevera koje nikad nijesu radile ni prijavljivale se na biro, ali te nijesu dosle ne boj se da podrze.
Ovo sto sam ja pricao sa njima, bivske medicinske sestre, kanc. radnice, itd itd ... vecina ovih ispred sto je se odrekla posla
ajfon, jabuka, Eva...
http://www.upslike.net/images/2017/0...ffa07547ae.jpg
...h.k
Ove dame što piju pivo iz flaše sa slamčicom.. Daj jadna potegni to ne glupiraj se
Jeftinije joj je da se opjani tako :)
Ovi sto pisu stanje za struju. Dolazili su mi racuni od 20 do 30e. Pa jedan mejsec 3 eura. Pa naredni 90. Pa prosli 28e. Evo cekamo ovaj da vidimo sta i kako. Olosi. Tako i za vodu slicno
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Kako 3 eur kad je pretplata 4.95
#pravdazaMaike
Treba skupstinu preselit na Cemovsko !
Bas treba, ima tu dosta posla...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Samo se ne śekirajte. Biće to dobro.
Ozbiljno....tako su rijesena 2 problema....i strajkaci i poslanici su na pravom mjestu !
...I ostali narod moze ne smetano da cirkulise kroz grad. To su vec tri stvari rijesene. A sve bez centa troska.
Ja velim samo se ne śekiraj.
Narušićeš zdravlje.
A kako da se ne sjekiraaaaaaaam
Ne prećeruj. To ti je najveći problem u životu?
Druže ograničeni, ne rentiram tebe, nego stan tvoj, ne trebaš mi ništa u kancelariju na $ednik, doći ću ja kod tebe, tj. u stan koji izdaješ..
O, što me nađe od $eđača i danguba...
Kreteni od proizvodjaca televizora,koji je**ne naljepnice o specifikacijama lijepe po sred ekrana pa ih covjek ne moze bez muke i jada skinuti.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
KAd bračni par slavi na FB godišnjicu,i jedno drugom pišu komentare,pomisliš da je jedno od njih 100 posto otišlo za Australiju, pa želi javno da se raželi...kad...oboje u Pg, vjerovatno oboje na istom kauču, kuckaju izjave ljubavi...I evociraju sjećanja.
Il ono,kad te iscimaju,da nešTO lajkujes I komentarises,da bi tamo neko to vidio.a zabolje me....
Kad te "dušebrižnici" pitaju kako si I uživaju u tome...
Pade mi na pamet jedan post ovoga nasega nesrecnoga predstavnika za evroviziju. Poceo je pricu ako je on dosta u radio u svmo gradu, svojoj zemlji, kako je vrijeme da se otisne dalje, da proba neke nove sredine, nove izazove,...bla bla bla... i na kraju kaze da je doslo vrijeme da ide na brod. I jedan od komentara ispod statusa: "Druze kako si ovo napisao, ja sam, u najmanju ruku, mislo da ides na Mjesec" :lolblue::lolblue::lolblue:
Pa nismo valjda baš toliko rđavi?
https://www.youtube.com/watch?v=dp6jnOpWUGA