Samo 1 i 3
Printable View
Vjerovatno tako mislis jer su povezani. Meni je 1 dobra, samo je na djelove monotona oko onih otvora za ventilacije i liftove. 2 je solidna, puna je akcije. 3 je cini mi se po zapletu najbolja, Samuel Jackson mi je presmjesan tamo. Ali 4 je meni naj uradjena, one scene sa kamiono i avionom, epski. 5 je bzv, cisto da se ispostuje serijal.
Die Hard with a Vengeance je ubjedljivo najbolji :) Cak ima scena najjaca sa Yugom :D Ali kombinacija Willisa i Jacksona je bas nevjerovatna..Komedija i akcija :) Posle toga su se kvalitetno posrali na Die Hard..Cak ga izvezli iz Amerike..
https://www.youtube.com/watch?v=09VOcMul_jo
Rubbish, sva 4 dijela su odlichna. Prvi je naravno i nedvojbeno najbolji iz dosta razloga, (Alan Rickman primarno, ali ima tu dosta toga, no mi se ne cuka trenutno).
("sva 4" nije greska shto se mene tiche).
Edit,
Uh da, on topic :D, (mislim da sam vec, al ne mari, toliko su dobri) -Blue Jasmine & Grand Budapest Hotel , svaki na svoj nachin 10++ (note, ovo su filmovi za odraslu cheljad, ne za intelektualnu nedonoshchad).
Ko postuje britanske filmove, evo nekoliko predloga
Cass
London Boulevard
Layer Cake
E, to je treci dio, prejako su odglumili obojica. Pogotovo onaj dio kad Vilis nosi neki rasisticki natpis kroz Harlem ili Kvins, uglavnom neki crnacki kraj :-D. Ali sto se tice efekata, 4 mi je neprevazidjen, mada su i odglumili bas dobro. Ja mislim da se svaki dio desava na neki praznik.
Ima li ko da mi preporuči horor novijeg datuma ?
@Rakun Zasto ne bi smio da ima cgi efekte, ako su predobro uradjeni, i bas tesko se okom mogu provalit?
@ miha Ja pricam o efektima, a svaki dio ima neke nerealne scene...
Ne znam, ukusi su razliciti. I ovaj dio je pun akcije i explozija. Opet ti kazem da cgi nema veze, kad ga okom ne mozes provalit, zbog toga mi se i svidja. A evo ti horor, The Conjuring.
Evo ti akcija sa Anđelinom curom finom
Već gledao
Nije odličan poput The Grudge ili Dead Silence ili fantastičan poput Twilight-a ali recimo da je vrlo dobar
Nisam primjetio ništa katoličko u filmu
Ako te interesuje kako izgleda propaganda odgledaj The Rite sa Anthony Hopkins-om
Ne znam za to, sve je moguce, ali je film dobar. Mada pokusavam u zadnje vrijeme da izbjegavam horore, nema se vise cuke za to. :-)
Odgledao nocas http://www.imdb.com/title/tt1956620/ predobar :D
Guardians of the Galaxy je bas fenomenalan! Odusevio me.
Jel ko gledao The Rover?
Uh. Tvoj dojam filma se vjerujem ne razlikuje puno od mog te ću dotičnog preskočiti jer trenutno nisam u mood-u. Fala.