Sampdorija je po meni cista 1, tako cu je ja makar odigrati.
Printable View
Sampdorija je po meni cista 1, tako cu je ja makar odigrati.
izbjegnite novaru i benevito....
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4]Dojava!!!
07.02.2010|17:30
Nemacaka:Bundes lige
Hoffenheim-Mainz
Tip:1
Kvota:2.00
Sigurnost:100000%[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Vigan - Liverpool x-2
RKC - Tvente X
Inter - Genoa X-1
Atalanta - Udine 2
Bologna - Napoli 2
Saragosa - Atl Madrid 2
Sa 2 € za 2591,3 €
Reding - Aston Villa 2
Inter - Genoa 2+
Samp - Lacio 2+
Bologna - Napoli x2
Atalanta - Udine x2
Saragosa - Atl Madrid x2
Malaga - Kserez 1
Fener - Antalija 1
Vigan - Liverpool 2
Sa 3 € za 87,6 €
To odigrah jutros.
ja sam igrao 1x na Rad
[SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4]Drusen sehen ist dies in den gesperrten aber vom Freitag, wurde gerne in einem Höchstgebot, da dies keine Möglichkeit, dieses Spiel verpassen spielen zu Beginn der Saison vereinbart, so können Sie sich auf frei spielen maximale Gebot .Hallo und glücklich heute.
Prevod na srpski jezik
Druze evo ovo je kod nas blokirano vec od petka , slobodno igraj na maksimalan ulog posto ovo nema sanse za promasaj ovo je dogovorena utakmica jos na pocetku sezone tako da slobdno mozes igrati na maksimalan ulog.Pozdrav i srecno dansa.[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
te dojave su totalna glupost...realno hofehajm je bolji od ovih...sa i bez namjestenih...rasturice ih....vec sam ih odigrao 1 i dok nisam citao da je navodno dojava,,,,
[quote=Kotoranin;1517595][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4]Drusen sehen ist dies in den gesperrten aber vom Freitag, wurde gerne in einem Höchstgebot, da dies keine Möglichkeit, dieses Spiel verpassen spielen zu Beginn der Saison vereinbart, so können Sie sich auf frei spielen maximale Gebot .Hallo und glücklich heute.
Prevod na srpski jezik
Druze evo ovo je kod nas blokirano vec od petka , slobodno igraj na maksimalan ulog posto ovo nema sanse za promasaj ovo je dogovorena utakmica jos na pocetku sezone tako da slobdno mozes igrati na maksimalan ulog.Pozdrav i srecno dansa.
eo citajte :D
posto mene definitivno ne ide onaj sistem velika uplata i mala kvota vracam se na vise narodne tikete koji su mi cak u zadnje vrijeme i dobro prolazili...
everton 1
tvente 2
leverkuzen 2
palermo 1
sampdorija 1
majorka 1
benfika 1
sa 2e za 50e...
a ostalo sam igro loto po svom osjecaju :D
reding - aston vila x-2
nirnberg - leverkuzen x-2
belenenses - sporting x-2
kvota 93
dandi - harts x-1
osasuna - hetafe x-x(bobby :D)
sosijedad - numansija x-1
kvota 128
grenobl - le man 2-x
bolonja - napoli x-2
kvota 85
sto mislite kaljari - katania, moze li se tu 1 odigrat ?
evo moji tiketi
Twente 2
Sampdorija 1
Arezzo 2
Ath. Bilbao 1
Betis 1
Olympiakos 2
sa 2€ za 63.7
drugi
Everton 1
Inter 1
Palermo 1
MAjorka 1
Befika M1 (3+;1)
Hofenhajm 3+
sa 3€ za 48.5€
eto tako.
Sad cekamo
ja stavih sve na palermo i aston vilu.neka mi je bog u pomoci
Need2rock ne bih da malerisem ali..
Zasto si toliko ubijedjen u Vilu? Reading je izbacio Liverpula (sto nije tesko u zadnje vrijeme) i WBA ako se ne varam, ne bi se trebalo tek tako zalijetat.
40.Odnosno sve sto mi je ostalo od budzeta za ovaj vikend ;)
@ mad dog.bas zbog toga.nemoguce da i villu prodju.young,downing,milner,agbonlahor,carew,haske y da nije malo previse za drugoligasa koji je 18. na tabeli,a villa zeli da ide na fa kup,svi favoriti sem chelsea su out...a uz to i veoma dobra kvota-1.80.mislim da vrijedi rizika ;)
gazi zvijezda doce 1x i ja mislim hahaha