Originally Posted by
Prekidi_stvarnosti
Ok, al pitao bih vas da recimo sjutra vase dijete igra za omladinsku crne gore ili kadetsku, i da ispane iz tima zato su tri kamerunca dobila drzevljanstvo ali se crna gora kvalifikovala u elitnu rundu zahvaljujuci njima. I eto mozda vam sad izgleda smijesno, ali recimo bosna ima vec dva crnca u omladinskim kategorijama. Meni je ovo iskreno odvratno, jer neki igraci koji bi zaista ginuli i mozda i napredovali ne dobiju sansu zato sto dovodimo placenike da bi napravili uspijeh. I da uvijek sam za fudbal kao sport, a ne fudbal kao biznis, a ako sam zbog toga nacista i rasista onda priznajem da sam kriv.
I mozemo citav zivot da placemo sto nas ima 650 000. A mozda je to i blagoslov sto upravo moramo da se borimo i trudimo mnogo vise nego ostali da napravimo rezultat, ali nas zbog tog i postuju.
Sto se tice Grcke, vece je cudo sto su oni osvojili Evropsko nego nas eventualni ulazak na Euro! Ponavljam, igrali su bez stranaca!
I ja volim sve igrace koje si nabrojao, posebno Jovanovica, jer momak puca od snage svaki put kad igra za repku. Nemam nista protiv njih, dovedeni su, moralo se od necega poceti. Kazem samo da bi bolje bilo investirati pare u akademije fudbalske, nego u eventualne placenike koje bi nasli po evropi...