zasto sluzi usb ulaz na resiver?
Printable View
zasto sluzi usb ulaz na resiver?
da napunis telefon :) (za sad)
Ne radi mi discovery science. Da, restartovao sam uredjaj. Zasto mi ne radi?
Prijavi...
Oce li bit sto od onoga SK? :D
Evo, prijavljujem da mi ne radi discovery science.
Dešava li se nekome da kod zakazanog snimanja serije neka epizoda, bez očiglednog razloga, ne bude snimljena?
A onda, za vrijeme trajanja te epizode, ako se zada komanda za snimanje, pojavi se upozorenje "Snimanje je već zakazano", i tada započne stvarno da se snima.
Pretpostavljam da se radi o nekoj grešci u softveru uređaja, pa me zanima javlja li se (povremeno) još nekome ovaj problem.
Послато са HTC One X користећи Тапаток 2
Probaj restart risivera.
@Vlado, prijavi na 1500.
O muke sa extra tv-om. Non stop no signal. Vala cu da vas zamijenim.
I to za cabling. Svi kazu da je bolji. Ima li ga ko??
Subota 03.11.2012 http://www.sportklub.info/img/sport-...amska-sema.jpg http://www.sportklub.info/img/sport-...amska-sema.jpg http://www.sportklub.info/img/sport-...amska-sema.jpg 00:00 Euroleague: Bamberg – Lietuvas
01:45 Svet fudbala
02:15 Championship: Brighton – Maritimo
04:00 EBEL: Telemach Olimpija – Salzburg
06:00 WTA Sofia – Tournament of Champions 1/4 Final
09:30 Euroleague: Olympiacos – Cedevita
11:00 SK Studio DIREKTNO
13:45 Premier League: Manchester United – Arsenal DIREKTNO
16:00 Pregled Euroleague
17:00 ATP Masters Paris 1/2 Final DIREKTNO
18:20 Championship: Bolton – Cardiff DIREKTNO
20:15 Na današnji dan
20:20 Premier League Golovi
20:45 Holandska liga: PSV – Heracles DIREKTNO
22:45 ATP Masters Paris 1/2 Final
Hihihihi,neka place pi-com :smiley_simmons:01:15 Euroleague: Khimki – Olimpija
03:00 EBEL: Medveščak – Dornbirner
05:00 ATP Masters Paris 1/4 Fianl
06:45 Euroleague: Olympiacos – Cedevita
08:30 Telemarketing
09:00 EBEL: Telemach Olimpija – Salzburg
11:00 Pregled belgijske lige
12:00 Portugalska liga: Porto – Maritimo
14:00 ATP Masters Paris 1/2 Final DIREKTNO
16:00 Premier League: Swansea – Chelsea DIREKTNO
18:00 Na današnji dan
18:30 Premier League: West Ham – Manchester City DIREKTNO
20:30 Pregled Euroleague
21:30 Portugalska liga: Benfica – Guimaraes DIREKTNO
23:30 WTA Sofia – Tournament of Champions 1/2 Final00:00 Portugalska liga: Porto – Maritimo
01:45 Najava kola Premier League
02:15 Euroleague: Bešiktaš – CSKA Moscow
04:00 Najava kola španske lige
04:30 Euroleague: Bamberg - Lietuvas
06:15 Champioship: Brighton - Leeds
08:00 Na današnji dan
08:15 ATP Masters Paris: 1/4 final
12:00 Najava kola Premier League
12:30 Najava kola španske lige
13:00 Euroelague: Barcelona – Partizan
14:45 Pregled Euroleague
15:30 Na današnji dan
16:00 Primera Division: Malaga – Rayo Vallecano DIREKTNO
18:00 Primera Division: Barcelona - Celta DIREKTNO
20:00 Primera Division: Real Madrid - Saragosa DIREKTNO
22:00 Primera Division: Valencia – Atletico Madrid DIREKTNO
sta mi treba da raskinem ugovor za extra trio sa telekomom, vise ovako ne ide za 3,5 meseca oko 170 prijava na smetnje, u t-com centru mi kazu da moram da platim sve do kraja ugovora iako oni ne ispunjavaju ugovor u vezi emitovanja extra tv, po tome ispade da ja moram da placam i ispunjavam uslove ugovora a oni nista
Meni se povremeno dešava navedena situacija. S tim što ja unaprijed pregledam da li su mi u redu sva zadata snimanja za taj dan, pa ako nedostaje neka epizoda unaprijed naštelovanog serijskog snimanja onda ponovo zadam snimanje, pri čemu se pojavi navedeno upozorenje i automatski se u zakazanim snimanjima pojavi ono koje je nedostajalo. Čak mi se čini da se samim tim pojave i ostala zakazana snimanja koja su prethodno nedostajala, bez potrebe da i njih posebno štelujem.
Bilo bi dobro da se softverski omogući da u slučaju nedostatka programske šeme za određeni kanal (što se povremeno dešava) serijski zakazana emisija ipak snimi u određenom terminu navedenom u postavkama serijskog snimanja. Ponekad se tako nešto i pojavi u pregledu zakazanih snimanja, ali ne uvijek i nisam uspio provaliti da li postoji neko pravilo povodom toga.
Danas mi nestade kanal broj 3 (TVIN)?! Nema ga u onaj TV Vodič dje se markiraju omiljeni kanali.
IN TV ne emituje program već desetak dana, danas su ih samo sklonili sa liste.
http://www.cdm.me/ekonomija/inspekci...-in-televiziju
Neko dodaje nove kanale a neko ih izbacuje sa liste :P
I meni se čini da je trenutno jedino sigurna varijanta svakodnevno kontrolisanje liste zakazanih snimanja, bar dok neki od sljedećih softverskih update-a to trajno ne riješi.
@ Sale, STB je više puta restartovan od kad sam uočio ovaj problem, ali to definitivno ne pomaže.
@automobilista/spar koji ti je vec nick
Posalji jos jednom broj na private da rijesimo te muke, ali uz detaljan opis problema.
Nije vezano samo za jedan određeni kanal. Mada, mislim da mi se nije dešavalo na "ozbiljnijim" kanalima (HBO, Cinemax, Universal i sl.), već je uglavnom vezano za lokalne i ex-yu kanale.
Npr. mogućnost snimanja serije koristim za odloženo gledanje TV dnevnika RTCG (uključena opcija "Zadrži jednu najnoviju epizodu"), ali emisiju ne snimi uvijek. Čak imam dva unosa za snimanje ove emisije kao serije, jer RTCG u svojoj programskoj šemi Dnevnik nekad naziva "Dnevnik 2" a nekada "Dnevnik 2, marketing".
Takođe ovo mi se dešavalo na HRT1 (Dr. House), ranije na IN TV...
Priajva problema:
vec nekoliko puta (ne znam koliko) i mislim da nije bitno ima situaciju da kada gedam TV imam natpis
TV signal trenutno nije dostupan.....boldovano sa plavom pozadinom
moram napomenuti da internet signal radi
POMOC!!!!!!!
Pozovi 1500 i trazi da ti setuju novi software za STB
salji podatke na PM (broj telefona, kontakt tel.)