Bolja je preko Totala,mozes sa vec postojecim tanjirom, samo uzmes resiver
Printable View
Zna li se oce li na Extra TV bit dodat jos koji program
Zna li mi neko objasniti mogu li ja poci u poslovnicu, potpisati ugovor, uzeti opremu i sam je skopcati. Jer se poprilicno razumijem u to, imam podesen veliki tanjir na 16E, sprovedenu instalaciju do TVa i necu iz principa da dajem 40 eura za instalaciju koja se sastoji od ukljucivanja risivera u struju i zvanja Beograda.
koliko sam se obradovao kada sam vidio da je na poziciji 81 ubačen KCN 3, hvala total tv na još jednom ovako kvalitetnom kanalu sa kojim je još više obogaćena ponuda muzčkih kanala. sad imamo čitavu kolekciju KCN kanala,što će nam MTV,Vh1 i slični pored ovakve ponude.:D:D:D
Panevropska sportska TV kuća Eurosport emitovat će sve utakmice sa predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Poljskoj i Ukrajini od 8. juna do 1. jula ove godine.
Dogovor sa UEFA-om je postignut ali finansijski detalji sporazuma još uvijek nisu poznati. Ugovor se odnosi na prijenose i u Standardnoj i Visokoj Definiciji na Eurosport i Eurosport 2 kanalima u 58 zemalja svijeta. Budući da će se neke utakmice reprizirati, Eurosport će prenositi ukupno 230 sati programa sa Evropskog prvenstva.
30-minutni Euro 2012 Show emitovat će se svake večeri od 20:00 sati po centralnoevropskom vremenu od 7. juna 2012.
Stefano Bernabino, glavni urednik Eurosport International, analizirat će utakmice zajedno sa brojnim međunarodnim fudbalskim stručnjacima kao što su Arsene Wenger i Rafael Benitez, zatim bivšim holandskim napadačem Patrickom Kluivertom te Thomasom Bertholdom i Fredi Bobicem iz Njemačke.
Dok ne vidim zvanicno na sajtu ESa ili Uefe ne vjerujem
Naravno, nista od live prenosa
http://www.footballcracy.com/news/eu...ootball-rights
jel planiraju prelazak na HD recivere? malo je smijesno da se placa 3.5e mjesecno koriscenje recivera sa HDMI portom, to je tehnologija koja traje vec 10-ak godina unazad...:/
Bice sigurno prenosa na Eurosport, valjda bi trebalo od oktobra da pocne zamjena za HD resivere
Prenos i snimak nije isto, time delayed
Znam da nije isto, jos se ne zna!
Zna li ko sto nemam prevod na MTV ??
Pritisni dugme ispod crvenog (on/off) i izaberi srpski titl
Hahaha..stvarno? A izabrao sam, ali nece..ni hrvatski ni srpski..
U cemu moze biti problem?
Od jeseni bice popularizacija HD usluge, videcemo koju je opciju ponuditi za zamenu SD uredjaja
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2
Na broju 204. novi kanal Face Tv (BiH)
Хоће бити поскупљења ови из влада најавили веће порозе на мобилне и кабловске?
Vlada je najavila i bolji zivot za sve gradjane prije 3 godine, pa ga je neki mali % mozda i osjetio ?
Ja sam odlucio, kucni savjet jos nije razmotrio moju odluku : Ako poskupi pretplata i 50 centi, ja otkazujem uslugu.
neće poskupiti 50 centi već 1 euro tako su donijeli odluku da popune budžet iz naših džepova, ide 1 euro po svakom korisniku kablovske, brojilu za struju i za svaku sim karticu tako da ovih dana možemo očekivati poskupljenje za 1 euro.
ja cu im taj euro dat, eto im ga u torbu im se raspao :)
Sad zvah call centar, kažu da nemaju nikakvu najavu vezanu za povećanje preplate...
taj euro nije povećanje pretplate jer ga ne uvode kablovski operateri nego vlada kao neku vrstu poreza odnosno takse sa kojom navodno popunjavaju budžet.
nažalost iz džepova svih nas.
vidjoh reklamu na RTS nekakav TOTAL MIX, koliko ukapirah radi se izmedju ostalog i o internetu preko totala, znali ko sta o tome?
http://www.totaltv.tv/Total+TV/1430/Total+MIX.shtml
Google... ;)
to je reklama u srbiju, moze li taj internet kod nas ?
ne ocekuj previse. ovo je preduslov u srb :Kod nas t-com ne vjerujem da ce pustat druge operatere u adsl vode, a opet bi taj net u cg isao preko direktnog linka koji naravno izdaje samo t-com (zahvaljujuci sposobnosti vladajucih garnitura do sada)...Quote:
Preduslov za realizaciju Total MIX-a je ugovor za Total TV uslugu i postojanje tehničkih preduslova za ADSL. Ova ponuda se primenjuje od 21.5.2012.
Prijateljska utakmica Srbija - Spanija br.230 (TV Espana).
Portugal - Makedonija RTPi International Hotbird 10.723,H,29900,3/4
da pitam i ja to o ovih par hd kanala... znaci cujem zvuk, ako platim i koliko treba da se plati da bi mi upalili te kanale? ili treba da nabavim taj hd televizor?
naravno preduslov za prijem hd kanala pored hd prijemnika je tv koji podrzava hd format,lcd ili plazma...
ovđe je navedeno da eurosport ima prava za evropsko prvenstvo u fudbalu http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...casting_rights. dali se zna hoćeli prenositi direktno ili će ići samo snimci utakmica, meni nije logično da neko otkupi prava samo za snimke utakmica.
Imam Total 5 godina skoro nikad nisam imao problema, osoblje je veoma korektno, prilikom komunikacije,
a generalno najbolje je resenje za TV.
Na broju 51
http://www.iqs.rs/img/logo.png
Humoristicke serije, kvizovi, reality emisije, evo sad ide najslabija karika. Izgleda da je SBBov kanal, sve titlovano.
izgleda mi interesantan kanal, do sada išla skrivena kamera a trenutno idu ginisovi rekordi.
Total imam vec 5 godina , imam i Extra Tv 2 godine.
Sa Totalom nemam nikakve probleme, dok sa Extra Tv ne moze se skupit 3 dana da nesto ne koci
da se ne resetuje i slicno.
Moja preporuka je Total tv.
Extra Tv koci svaki dan, resiver nekad ne mozes iskljuciti/upaliti... IQS.LIFE vrhunski kanal