ja nijednom do sad ne dobih masne naocare. nego kao NOVE, iz paka. Zatvorena kesica ona itd.
Btw ja ih ne vratim posle projekcije, nego ih skupljam <3 ali pst
Printable View
i moje (dusa mi bilo da pisem, a otprilike to sam mislio)
Ja rekoh još ranije, svake su nove, poslije idu na recikliranje u centralu, kao svuđe što se radi na RealD sistemu.
to recikliranje macku o rep. hahahhahahahha
Pa žalite se, moraju vrnut' pare. :D
Moram poci vala da vidim to cudo od 3D svi koji su bili nisu nesto odusevljeni :/ Koiko je ulaznica?
gleda li ko Sherloka Holmsa 2?
nije niko.ti si bio odma nocas.divimo ti se.sacekaj 5,6dana da mi sirotinja podjemo!
hvala
Ima i 3d koji ne zamara toliko ocni zivac
sherlok zanimljiv.
na nivou prvog dijela, ni bolji ni gori. taman
nakon jerremy breta u ulozi serloka ne zelim da gledam nijedan drugi
Gledah Toma Kruza nocas...Uf.Film je vise komedija nego akcija. Jedino mi se svidio Dubai, iz pticje perspektive.
Koliko shvatih iznajmljivanje naocara je 1 euro i on je u sklopu ulaznice.Ja imam iste naocare za 3D projekcije kao sto su u bioskop,da li moram da placam i iznajmljivanje naocara ili svoje mogu uzeti:D Kolko shvatih ne ali eto da pitam..
Zar se ne daju nove :/...
kako da unesem svoje kokice unutra? sverc u zensku torbu ?jer onaj gadluk koji prodaju je nejestiv apsolutno ................
u torbu, jaknu i sl. ;)
Uzmi nachos, nijesu losi :P
A ja(mi) dok ovome dajem karte drug prodje kao sa sokovima, nachos i ostalim sto je kupio u prodavnicu :p
je li moguce da je ovaj Darkest hour TAKO LOS kao sto kaze imdb i rotten tomatoes ?
bas su za ZAKLALI :D
ja mislio da podjem prazne glave cisto da vidim oce li makar kakvih zanimljivih SMRTI bit ako nista drugo :D
e ovi zadnji final destination ima smrt dje sam se ismijao kao nikad u zivotu ni na jednu komediju, haos, hilarious !!!! ona gimnasticarka .............
ada gledao sam FD... prelos :D ali toliko los da je smijesan.
poster ispred bioskopa, coming soon 'dark knight rises'
ahhahahahaha lagano COMING soon za 6 mjeseci
Pa na vrijeme. To će možda biti komercijalni hit ljeta.
nije dovoljno shmensi za nasu publiku, kad nije tri de :D
To je trenutno pozitivno na tržištu, bar dok ne stignu Prometheus, Hobbit 1 i 2 i Avatar 2.
kad se mijenja repertoar u cineplex, svakim/drugim cetvrtkom ili... ?
Svakog cetvrtka
ZNa li neko odakle skinuti listu najboljih filmova cineplex -a za 2010 i 2011?
nisam se nadao da ce mi se svidjeti nemoguca misija, ali i to se dogodilo
BTW, bio sam u pravu za cijene - evo me u NS, i sinoć sam gledao "Girl with the Dragon Tattoo" za manje od 2€ (200 dinara) jer je utorak. Normalna cijena je 300 dinara, a 3D je 320-370 dinara i to bez popusta, sa sve naočarima.
Otišao sam nedavno prvi put u ovaj "bioskop" i ne bih više nikad ušao. Nadam se i da neću.
Naočare sam stavio prvih deset sekundi i makao ih, gledao sam letimično film bez njih.
Repertoar je skoro cio s*anje, a nikako da razumijem što će mi 3D i gluposti?! Pa jedan stari kvalitetan film je zakon za sve njihove 3D gluposti, jer ne idem da bih imao dobar osjećaj nego da bih pogledao dobar film, kao kada čitam dobru knjigu.
Nadam se da će se nekad u Podgorici otvorit još neki bioskop koji će puštat kvalitetne starije filmove a ne ove gluposti.