Tekken 7, Mortal Kombat 11, Dead or Alive 6 ili Soul Calibur 6.
Svaka je dobra na svoj način.
Printable View
Čini mi se da je baš taj Tekken 3 najbolji koji sam i ja igrao :)
Na Tekken 7 je grafika top ali je Tekken 3 daleko zabavnije iskustvo.
MK 11 i Soul Calibur su ostale na visini zadatka.
Ako si volio Gokua a svidja ti se stil Street Fightera, probaj Dragon Ball Fighter Z. Mislim da je trenutno i na popustu.
A ako ne volis da eksperimentises onda uzmi provjereno - MK11
Ја сам играо мало Dragon ball Z Kakarot на компјутер код друга, дефинитивно најбоља Dragon ball игра икад. Чекам да је ухватим на снижење за пс4
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ima li neko da preporuci igru za 2-4 osobe na isti TV?
Nesto tipa crash team racing?
Da igram sa klincima u izolaciji? :D
Evo izasao jb 6.72
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje pricekat malo, pogotovo ko je na 5.05 jer je nestabilan do zla boga, evo sam proveo uru vremena da ga aktiviram, sad pola igrica radi pola ne radi, haos totalni. Sacekajte jos 10-15 dana da se to malo stabilizuje. Ko je na fw 6.72 ili nize, ko je do 7.02 ce morat cekat malo duze, al trebalo bi da se pojavi i za to nesto, tezi dio jailbreaka postoji, fali drugi dio koji vec postoji za 6.72. Ostali koji su na trenutnu verziju, ko zna kad ce bit nesto
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Za neupucene evo videa gdje je sve objasnjeno
https://www.youtube.com/watch?v=dl0MDbghSgw
Ako vas interesuje jb, preporucujem da zapratite taj kanal (Modded Warfare). Tu ce biti objavljeno uputstvo cim dobijemo stabilan jailbreak
However this Jailbreak is somewhat unstable,dovoljno govori ova recenica,tako ja ne bih preporucio da se igrate dok ne bude bas ok .
A jailbreak se radi zbog...? Gubi se garancija, nema online igranja... Koliko procitah.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne moze se nista desit, samo sto smara 15 puta resetovat sony dok uspije, al trajne stete ne moze bit
ds nece ko napiaati postupak sami?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ako se online ne moze igrati, i ponisti garanciju, ne vrijedi mi. Vjerovatno vise odgovada nekom ko dosta igra.
Ne moze online, a garanciju ne ponistava jer je sve softverski, tako da se uvjek moze sve vratit na fabricka podesavanja. Meni je odlicno jer online ne igram nista :D
Oces da kazes da moze da se jailbrejkuje, onda kad pozelis da ga vratis na fabricka i koristis ga kao da nikad nije bio jailbrejkovan? Koliko se sjecam zadnji put kad sam to radio(bijase davno na psp) nije bilo moguce vratiti se na fabriku..
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Proslo je vrijeme ps1 i ps2 igranje offline, pogotovo sportske igre. Tu nemas dozivljaj,sem ako nije neko drustvo tu.
Online nudi mnogo toga vise,skuplje je da,al za ljubitelje igara pravi uzitak.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Zavisi sto igras, sve najbolje igre zadnjih godina su single player igre, Uncharted, God of War, Horizon, Spider-man...Kao sto rekoh sportske i online igre ne igram s obzirom da sam vecim djelom godine bez kvalitetnog neta, tako da je meni ovo odlicno
Ja evo sad vidim koliko je gaming industrija napredovala i promijenila se u zadnjih 10 godina... Maltene se preselila online.
Iznenadilo me da igre i gube opciju offline multiplayer. Tipa trke kuci u dvoje. Dirt 2.0 npr. Jedino online dvoje mogu da igraju.
Igrice su skupe, tu nema price. Ali za nas koji igramo online, i manje igara, PS+ je i vise no dovoljan.
Naravno, ko igra online i sportske igre samo ovo je potpuno bespotrebno. Sa druge strane Xbox sa game passom je jedan od najboljih stvari sto se desila u industriji. PC,Sony, Xbox nikad vise i boljih opcija nije bilo za gamere. :)
Za nase uslove zivota igrice ti dodju kao luksuz i to veliki. Imas platu 350-450e na primjer,a igrica izadje i kosta 50+€ je kod nas nemoguca misija. Da imamo plate kao u EU,niko se ne bi zezao sa JB,samo kupis i igras. Ja za sony3 na pr imam preko 50 igara,sto na cd i digitalno,i opet dalje kupujem ,koliko mogu jednu u dva mjeseca,ipak su jeftinije nego za ps4 svakako.
U EU i US konstantno imas akcije na igricama, plus imas da kupujes polovne u regularnim prodavnicama za igrice dje je najskuplja 30 eura/30 dolara.
Soni jeste skup, ali kad razmislis da kupis nesto sto je izaslo 2013 godine i do 2020 godine igras najbolje naslove iz gejming industrije, a uzmes u obzir da rig ili lap top na kojima moze da se igra kvalitetno kosta najmanje 3 puta vise i na kojem se kvalitetno igra naredne 2-3 godine, soni ispade bagatela.
Da,u teoriji kod mene to sve lijepo zvuci,a malo drugacije u praksi.
Stambeni kredit,dvoje djece,hrana,komunalije,ne planirani troskovi,to kod mene je nemoguca misija. Znajuci sebe da moram dva ds,ps+,i bar 5 igara skupa eskurzija to jos za mene. :)
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ovaj novi jailbreak je omogucio da se neke igre backportuju. To znaci da mogu da rade na starijem firmwareu. Recimo RDR2, Spider-man i Dark Souls Remastered mogu da rade na 5.05
Namjeravam da ih isprobam.
Sto se tice konstatacije da se igranje preselilo online ne mogu u potpunosti da se slozim sa tim. Jos uvijek izlaze kvalitetne igre koje se mogu igrati offline. Npr ove 3 igre koje sam naveo. Naughty dog (The last of us, Uncharded serijal), jedan od vrhunskih studija koji radi igre za Sony je orjenitisan primarno ka single player igrama.