U ponedeljak;)
Printable View
odlicno, taman sam danas zavrsio drugu sezonu
U ponedjeljak pocinju i nove sezone Hous-a, How I Met Your Mother
Nova epizoda House-a me nije mnogo oduševila. Čini mi se da žele da promijene glavnog lika.
Počela i 4. sezona heroja...
T-bag comming in :)
Meni je novi House odlican, malo su promijenili stvari doduse pa nece svakome lezat pretpostavljam...
I Fringe je dosta dobro poceo ...
Ja nisam preoduševljena prvom epizodom 3. sezone Californicationa, al' eto...viđećemo :)
Nisam još gledala Big Bang Theory novu epizodu, jedva čekam :clap:
ima li ko prevod za prve dvije epizode 3. sezone Californicationa?
Sheldon se vratio :cool: i dalje je masina :D
Pocela druga sezona Fringe...
Walter i dalje lud, Peter i dalje too cool to give a fcuk, a Olivia i dalje mrzna :cool:
Je li iko gledao nesto od ovih novih serija? Flash forward, Bored to death, Cougar town, Modern family, Community ?
flash forward je meni odlican, ispunio ocekivanja :) Sad odgledah i Dollhouse S2 Ep1, najs :) A eto i prve 2 epizode Californicationa izasle. Itd...
Hm, nemam mnogo vremena za isprobavanje novih komedija, imam jos neke starije koje nisam odgledao, za sad pratim redovno Californication i Southpark, mozda jos nesto... :)
Danas kreće Family Guy, American Dad i nova serija istog autor (Seth MacFarlane-a) - Cleavlend Show.
a i on preserava, family guy i mogu da podnesem (ima dobrih fora) ali american dad mi je nekako bljak, e sad videcemo kakav ce biti cleavlend show
Uzgred, Seth McFarlane glumi(!) agenta FBI u FlashForward.:D
Ako mi se poseru u House-ov lik (a oce, sve su prilike) zapalicu ih.
i shto je ono sa srecnim krajem, ludi postaju normalni, nijemi progovaraju, tra la la O.o
Da li da gledam ovaj 30 rock?
Sve je izlishno do 7. septembra i Fatbeard...
mislis oktobra, ako govoris o south park-u
e, e, oktobra, my bad :)
i ako me pamcenje dobro sluzi, fatbeard epizoda je vec emitovana, mislim da je to bila poslednja pre pauze
ae, aj neka mi neko izbrishe onaj post, pogrijeshih 2 puta u 3 rijechi. O.o
jes, Fatbeard Somalian-pirates-weee :) je poslednja emitovana...
Gdje da nadjem divx prevode za CSI NY 5.serijal, komplet prevodi za peti serijal ?
za sad nidje, AFAIK...
Dirty sexy money? Neko, bilo ko? Misljenje?
Po meni je interesantna serija, dali su joj dobre ocjene na nekim sajtovima pa sam se odlucio da je "skeniram". Sad sam druga sezona :)
Harpers Island - valja za sad (6 epizoda odgledano)!
a zna li se sta bi sa Dr. House na ATV? oce li ga prikazivat vise, ikad?
baš me zanima kako ce ovo da ispane (glavne uloge, Freddy & Jason)
http://www.youtube.com/watch?v=7Xj2kmMIHo0
http://www.youtube.com/watch?v=ReTLl...eature=related
http://www.imdb.com/title/tt1461982/
Pocheli heroi i californication. Odgledah dvije Heroja i onako, lici da ce biti zanimljivije nego proshla dosadna sezona.
The Big Bang Theory i dalje hara !! Californication 1. epizoda je blah, 2. malo bolja...nadam se da će bit' solidna sezona :) Ne bih podnijela da me Hank Moody razočara :D
Prve epizode House-a me malo razocarale, mada je DR Greg bljesnuo na par momenata :), valjda ce ga vratiti na staro ubrzo, ima naznaka. Gray's Anatomy isto malo blah, Californication za sad isto nije spektakularno...
Ali zato The Big Bang Theory na nivou, Seldon razvaljuje, a i Howard i Raj su dobri...Najjaci komentar u prvoj epizodi:
Howard: I'm trying to fit in!
Raj: To what?! Toy story?
a kako mozete tako gledat po jednu epizodu nedeljno, ja cekam da snime sve pa onda iz par dana da sve odgledam :)
Pogledah i drugu epizodu TBBT,strasan sitkom,strasan,naravno Sheldon i dalje suvereno vlada :D
Californication startuje po treci put!
Prva epizoda je urnebesna,sa uzivanjem sam gledao rano izjutra nove dogodovshtine Henka Mudija :p
5. sezona Weeds na nivou proslih. bolestina od serije :)
Jurim da stignem Mad Men... odgledah cijelu drugu sezonu i 4 epizode treće u par dana...