Nije samo u petak, nego i u četvratak, imaju 4 šaltera, 100 karata se prodaje po satu, znači za 1 dan bi se sve moglo prodat tako nek se ne nadaju puno ljudi u petak kartama...
Printable View
Nije samo u petak, nego i u četvratak, imaju 4 šaltera, 100 karata se prodaje po satu, znači za 1 dan bi se sve moglo prodat tako nek se ne nadaju puno ljudi u petak kartama...
nije se desavalo ovako kasno da ih daju i pustaju u prodaju, osim na nekim slabijim mecevima...
koliko se sjecam, bar za trebovanje karata situacija je bila drugacija, tj da sam sigurno jedno 10 dana prije meca imao kartu u rukama...
a sad ni ovi sto su trebovali ne dobijaju no tek u petak il cetvrtak
ukljucite me :)))
a u 4um odavno sam tamo:)))
pozz iz tivta
I oni koji trebuju će tek u četvrtak imati kartu.
ja nabavio za jug, preko saveza na trebovanje
U koliko će počet prodaja u četvrtak?
U cetvrtak i petak od 14 do 16h na stadionu buducnosti kod sluzbenih prostorija FK Buducnosti (ulaz pored kladionice lob pa na I sprat) vrsice se preuzimanje TREBOVANIH karata, za clanove koji su narucili karte preko KLUBA NAVIJACA !!!
A za sve navijace spremili smo NAVIJACKI PAKET koji se sastoji od svilenog sala i pamucne majice, i iznosi 10e, postoje 2 vrste sala
U reonu Podgorice svi oni koji naruce najmanje 5 paketa, imaju dostavu, ostali neka dodju cetvrtak i petak i moci ce da kupe ovaj paket
http://img217.imageshack.us/img217/8716/reklamaax.jpg
Ovo je izgleda T-com učestvovao u izradi šala, kao i uvijek.
majstore sledeci put ti daj pare da se odradi to,posto imas zamjerke na ovo sad.
Dao si mi strašan predlog. :)
I bez ljutnje.
Da li ce navijachi iz NK standardno biti na juzhnoj tribini? Jesu li gostujuci navijachi najavili dolazak i u kom broju? Zna li se.
Navijachi iz Niksica ce biti na sjeveru, dje i treba, a djeca iz Nikshica ce biti na jugu. Sto se gostujucih navijaca tice znam da dolaze onaj Blazhe i Bogomil iz Asenovgrada a za ostale ne znam.
didi ima li ikakve sanse za kartu?
ima, danas od 10 pa dok ne prodje dio karata namijenjen za danasnji dan, onda sjutra opet :) naravno kod sportskog
haahahhahahhahahahahhahaahaahaha :D
j*bem ti savez i njihovu neorganizovanost. jbt na shta je ono licilo danas, ko da smo neandertalci, nikakvog obavjeshtenja dje se ceka za koju tribinu, kad ce pocet prodaja, a svi se skupili u 2 kvadrata da na onu vrucinu zamirisu lijepo... pih pih... na kraju sam dosao do karte za sjever, tako da sve ovo shto sam ranije rekao ne vazi :)
A ovi na saltere ako ne zakasne pola sata ka da nista učinjeli nisu i jos nisu napisali dje se za koju tribinu kupuje. I ne daju pet karata da se uzme,samo 4, a protiv albanije, uzbekistana, tunguzije i sl. da sam im trazio hiljadu dali bi mi
Jel zavrsena prodaja za danas?
nemas sto ici, vjeruj mi. jedino mozda za zapad...