Sbb ce da kupi bbm
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
Printable View
Sbb ce da kupi bbm
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
BBM nije ISP provajder koliko znam, oni onda kupuju totalnog underdoga...
Zajebavate li se da i dalje pitate zasto ne moze Arena na SBB/Total ili zasto ne moze SK na T-Com. SBB drzi SK, Telekom Arenu, najveca moguca konkurencija. Tako da najbolje prolaze mali operateri.
Nije ISP ali ima opremu, licencu i ljude koji mogu da rade kao da jeste. Vjerovatno SBB vidi tu svoj interes.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
sport club i total su ista firma, a telekom i arena su u dobrim odnosima i nista drugo. ovi iz totala kazu da su ponovo u pregovorima sa arenom, tako da arena na total mozda i oce, a sport club na extra nikad. a nemogu da vjerujem da neki ovdje i dalje brane T-COM, optika i td. M-KABL ti nudi za 14 eura 8mbit po sekundi, bez ogranicenja tipa sto recimo radi T-COM "optiku ce mo vam uvesti u zgradu ali treba 10 potpisa", a dok je oni prosire kroz cijelu podgoricu, ta ce brzina postati smijesna, da ne pricam za stanovnike zete i bjelopavlica, koji optiku mogu samo da sanjaju
ma m kabl bice uskoro najaci operater u cg
Da kod Mkabla možeš samo internet da uzmeš bez televizije onda bi ovo bilo u redu što pričaš. Ali ne možeš. Moraš i televiziju da im platiš. Imam mkabal na poslu zbog statičke ip adrese i to je s**nj*e kako radi. Vpn-ovi non-stop pucaju, a to obični korisnici ne mogu ni da primjete jer ne vrše monitoring linka 24\7. Plaćamo televiziju a i ne koristimo je.
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Naravno da telekom ima u ponudi i tu brzinu za biznis korisnike. Milo mi je što si zadovoljan sa mkabl internetom, ja ga imam na poslu i nismo zadovoljni, jer često prekida pogotovu kad u naselju ima problema sa napajanjem struje. Call centar se rijetko javi na poziv. Srećom imam broj tehničara koji radi kod njih pa mi pinešto pomogne. Neozbiljno je to.
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Ok, to ti je 10 eura vise, opet za manje para dobijas i tv, uvedi extra tv jos, pa ce ti racun do 50eura ic bez dizanja slusalice, ovo ti iz licnog iskustva pricam...opet je mkabl bokji sa ponudom...sto se tice vpn-a, ne znam, nemam mkabl....
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nemam vremena sad da poredim sve varijante ali onako odokativno znam da je Mkabl TV+Net jeftiniji od P-com TV+Net. A jos da i ne racunam to sto za jeftiniji racun kod mkabla dobijes vecu brzinu interneta i bolje kanale + jedna pretplata koliko oces tv-a u kuci i + mogucnost snimanja, i to sto snimis lagano prebacis na kompjuter.
I ne placas im pretplate za fiksni i slicna sranja.
eeee ali extra tv ima mogucnost premotavanja kanala koji gledas. cudo je to.
Aj neka premotaju 'extra tv' korisnici sportklub ili viasat..
Ima li neko neki kontakt telefon,osim ovog call centra ?
Kako ste zadovoljni sa signalom ovog tplink wifi rutera sto se dobija od mkabla...zna li neko da li mogu da iskoristim onaj zte od telekoma posto imam na njega prikacen fiksni tel(IMS tehnologija) pa da njega koristim kao wifi posto ima cini mi se bolji domet...
Послато са куцаће машине
Ja kao ne mnogo zahtjevni korisnik sam zadovoljan,laptop,mobilni,tablet sve mi je ok,iako mi je na drugom spratu kuce rooter
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
primijetio sam prilikom šaltanja kanala da nema nikakve slike na kanal BN bjeljina... Mislim, ne gledam ga ali reko da pitam jel i kod drugih tako. Inače sam kao novi korisnik dobio sve kanale gratis ne znam koliko dana ali vidim da nisu svi aktivni... svašta
Oni su odnedavno poceli da kodiraju program. Mozda tvoj operater nije jos sa njima sklopio dogovor. Npr na bbm radi normalno, na total isto ga nema cini mi se...
nema BN ni u TTV kodiran je i posebno se naplaćuje odnosno BN prodaje svoje kartice.
Ima li ko broj od ovih iz mkabl-a iz Bara ???