Mislim da će Spursi igrati u punom sastavu i veoma motivisani da pomjere Denver na 4.
Definitivno im je ljepše igrati u drugoj rundi protiv Lejkersa ili Vukova, pa nek se Oklahoma bakće sa Denverom/Hjustonom.
Printable View
da vidimo zdravstveni bilten, ali mislim da wemby hoce da igra svaku. posebno sto su izgubili onaj triler prije dvije nedjelje. nadam se da medicinsko osoblje spursa nema drugacije misljenje.
lakersi vjerujem da imaju isti motiv, pogotovo kad se uzme u obzir kako ih je oklahoma presegala u onoj utakmici kad se luka skrsio.
denveru je vjerovatno najmanje bitno odakle ce poceti.
Svidja mi se kakve partije Valancijunas pruza u poslednje vrijeme. Cak i tricu pogodi! :D Ali +/- mu je uvijek pozitivan i to dobrano.
citava petorka denvera out sjutra, osim jednog koji juri nagrade.
da vidimo sta ce lebron da odluci, koga bira u prvoj rundi.
Ako je zaista ta desna saka problem, to moze da bude velika zrtva. Taj minimum od 20 minuta (ako se dobro sjecam), to moze da bude predugo za njega u takvom stanju.
i lebron upitan. da vidimo ko se vise ukakio od njih dvojice od wolvesa.
225 kvota na Lejkerse.
A da prodju prvu rundu trebaju im Volvsi.
U drugoj Luka, a SAS je pitanje kakvo je stanje Kestla. Po tima im je on.
Koliko god da su iritantni s Lukom Zdrav Lebron i Smart uz Luku eto ih u finale zapada.
Lebrona saka boli.
Bocnuce se sad na pauzi od 5 dana pa ce proc.
zn'ci, bones hyland nakon kurt cobain majice prosle sezone i lou reed duksa ove, sinoc nosi majicu sa albumom rowlanda s. howarda. odmah dozivotni ugovor za momka.
i zasto sam ja jedini na citavim internetima koji je to primjetio?
Kakvi bjehu ono uslovi za maksimalni ugovor? U jednoj od zadnje dvije godine mora da bude u all nba timu ili tako nešto? Mislim, znam da ima više različitih uslova koji sami mogu da igrača stave u poziciju za maksimalni ugovor, a Jokiću ugovor ističe naredne sezone. Može bit da njegovo igranje ima veze i sa tim. Ko zna šta se sve može desiti naredne sezone pa da ostane bez gomile para.
Svakako je ispusio za MVP pa bi neigranje ove zadnje bilo bzv kao da se iskljucje iz trke koju je vec izgubio.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Naredne mu ističe zagarantovani dio, poslednja godina mu je "player option" u sezoni 2027-28. vrijedna skoro 63 miliona.
Vjerovatno će je iskoristiti osim ako se ne dogovori sa Denverom da to odbije da bi potpisao novi dugoročni max ugovor.
A s obzirom da mu je ovo sad 10. sezona sa Nagetsima, sa tim ispunjava uslove za sledeći max ugovor u vrijednosti od 35% od "salary cap".
Bukvalno ne mora ništa više da radi da bi ga dobio, samo je pitanje kako se on i Denver dogovore.
Edit: Evo šta veli Gemini kolika bi plata bila u 28/29 sezoni - Max Salary: A 35% max contract (10-year veteran) is projected to start at approximately $72 million for that season.
Treba mu 65 utakmica za "All NBA" selekciju, biće sigurno u prvi tim ako ispuni uslove (isto treba i Wembyju noćas da bi bio All NBA i DPOY).
On, SGA, Luka, Wemby i vjerovatno Brown.
Ako Luka otpadne jer isto ne ispunjava broj utakmica (nešto su pričali da će se žaliti jer je propustio neke zbog puta u Sloveniju), onda mislim da će Mitchell ili Kawhi biti u prvoj.
Povede Boston 8 razlike.
6 kvota a igraju Saerman, Harper, Velsh i Garza.
Pa brate nije realna tolika kvota s obzirom da su to bolji igraci od Kartera, Bankera...
Bukvalno ih treba sve rascerat ako izgube.
Jos ih sudije cio mec pomazu.
42-20 za Boston u 3/4.
Teska prica od ovog Orlanda.
Jokic valjda nece igrat nocas, njega individualne nagrade ne zanimaju.
A i st no vele glupo je pravilo od 65 utakmica.
Treba da je recimo 25.
igrace prvo, pa ce vidjet za drugo. wemby i kornet out.
Tu je Keli Olinik, taman da se ispise s rekordom karijere.
jedina magija koja je bitna vise clutch suteva pogodio ove sezone od one fejk slovenacke.
Reko ja, sampion je sa istoka.
Zapad raspad. Indi je trebalo da osvoji, a sad Boston, Detroit, NY...
Kako ode po loptu i odmah pljas.
igrao - ne igrao u drugom, i JV je dovoljan ovdje.
tako i bi. ovo je ono sto rekosmo da su spursi vjerovatno jos zeleni. nije nesto prebitna utakmica, ali ne mogu prelomiti utakmicu u kojoj je najbolji igrac protivnika david roddy.
Ako je ko zasluzio mvp to je brown.
Koliko je samo puta stavio glavu na protivnicki dres, ne hajuci za mrlje i medijska ismijavanja.
bruda, jedna poslastica za tebe - preksinoc izlazim iz zgrade, a ispred sestorica tinejdzera razglabaju ko je vec flopper, SGA ili GMokara.
a sta znam, treci najduzi niz playoff ucesca u ligi i 2 vezana finala konferencija. za sad ne idu do kraja, ali nisam siguran da im se neko raduje. spursi su otprilike gdje je OKC bio prije 2 sezone ili memphis sa mladjanim morantom. sta znam.
PR polako popusta.
Isflopova ka nijedan centar u istoriji, Vlade je fatao zabiljeske, fenbejz 'sto mora da radi jer ga po osmorica fauliraju, a sga...'
Luka, Nikola, SGA, Embiid, Branson, Jang, AR...
I naravno Avdija.
Samo da nas sudije u PO ispostuju. Eto im 82 utakmice sprdanja sa sportom, neka sad nama sladokuscima daju da uzivamo.