A too.. Mislio sam da ih nabavljas nedje "ispod ruke" :p :)
Printable View
isti proizvodjac,isti model, a razlika u cijeni izmedju dimenzija je 2ipo puta
195/65/15
215/55/16
malo li je?
Cudo toliko , jer ova druga dimenzija i nije neka niskoprofilna pa da je ludilo neko. Znam da je mene bila na proslo auto veca razlika izmedju 205/50/16 i 205/55/16 al ovu 50 smatraju kao niskoprofilna
Sent from my iPhone using Tapatalk
CrossClimate 16ica koliko je najjeftinije kod nas?
A kokiko u BiH i RS
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
Ljudi je li ovo opet neki novi zakon o zimskoj opremi ? Da li sam razumio da sada opet moramo da imamo zimske gume+lance na skoro svim pravcima u CG, nebitno da li pada snijeg ili ne pada?
Jedini pravac prema primorju je preko tunela?
ja ne vjerujem da to mijenjaju na godisnjem nivou, nego da mediji malo konfuzno prenose...
I ne mozes cak ni preko tunela. Fakticki ako ces samo u grad onda mozes sa ljetnjima
ja da znam ne mozes...jer i tamo ima znak...
Zna fino da napada na izlaz iz tunela prema pg, sto se toga tice. Mada mi se to samo jednom desilo, one godine kad je i u Petrovac padalo...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
znaci zimske gume od sjutra....
od danas
P9lite
215 /50 R18 zimske, koje i koliko para?
Nisam u toku, jesu li obavezne zimske gume samo na prednje tj pogonske tockove ?
Evo jedan zanimljivi review od strane tirereview.uk vezano za Crossclimate:
http://www.tyrereviews.co.uk/Article...conditions.htm
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Moja sledeca guma :-)
Sent from my SM-G930F
Ja sam za sad odusevljen sa njom. Posto zivim na primorje mislim da je ona pun pogodak, jer kako kazu ona je ljetnja guma sa zimskim karakteristikama a to je ono sto meni treba.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja sam mislio da je uzmem ali je 30e skuplja od Save Adapto. Tako da sam ipak Sava uzeo...
Koliko je Sava?
Sava 73-75
Mišelin 101-105
Bila bi fora da je probao da krene audijem tamo pored kuce, makar da i to vidimo kako bi izgledalo. Ovako na prvu loptu, idealna guma za nase podneblje tj sve mimo golog sjevera.