Proba sam to, nista spec... ima li ko jos neski predlog?
Printable View
Proba sam to, nista spec... ima li ko jos neski predlog?
Vlado, ja sam mislio da ti od sinoć niti jedes niti pijes niti ti to na um dolazi :)
Otvorena je fabrika - domaci italijanski sladoledi i jos svasta nesto, u maksim zgradi, nisam bio ali planiram sjutra da podjem.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Čarolija je fantastična, među najljepšim kolačima koje sam jela u CG.
Kolači u Dijanu kod autobuske. Sladoledi u Sonju preko Morače, mada je zatvorena već nedelju dana, ne znam kad će se otvorit. Finansijska zatvorila.
Ali su dijana i sonja preko morace jedna do druge. U sonju su kolaci uzas- margarin zivi
Sent from my iPhone using Tapatalk
nema sladoleda nidje ka kod Šetahamze:D ŠTHamze :lol:
a u Dijanu na autobusku, tj kod Pecovića IŠLERIIIIi uuuuuuuuuuuuuh i URMAŠICA leleleleleleleleell sad bih pojela tonu! :D
Dobro, pored Sonje je Delicija, ima istog vlasnika kao i Dijana, samo što u Dijani ima veći izbor kolača. A torte se naručuju i kod jednih i kod drugih. Neke kolege vele da su ih naručivali za dječije rođendane i da su baš dobre.
Kod Satahamze sam se jedan period tako navadio da sam posumnjao da li ti ljudi tamo stavljaju nesto u kolace.
Od Islera,Boem kocki i Neke torte sa bijelim filom i orasima sam se lesio.Secer 600!
A otvorice je brzo sigurno.Sonja od kad ja licno znam radi preko 25 godina,maltene je kult onoga kvarta pa i grada.
Poznata je po burecima,sa sladoledima tako-tako.Kolace su imali vazda,ali se po njima nikad nijesu isticali.Zna se dje su se kolaci trgovali
Marina
Satahamza (iliti "Štetni")
Dijana
Masha
Meni su kolaci najbolji u haos, sad je na drac prodavnica, uvjek torte za rodjendane tamo uzimam obozavam ih, pogotovo sacher.
Mmmm, ja volim bombicu sa orasima u Dijanu kod Autobuske.. Inace mi je bombica najomiljeniji kolac.. Torte su nesto drugo..
Pre do bra!!! I profiterole preko morace. E je li dijana ili tanja ubi me ako znam
Sent from my iPhone using Tapatalk
dje su najbolje krempite ..
U masu su bile vrhunske
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
jesu li bile ili su jos....
u hemeru je fantazija. e sad dako me ispljuju sa foruma odakle ti pare
Sta je u hemeru fantazija? Krempite?
krempita da.
krempite su najbolje u mozzart u budvu :)
bio sam u mocart u budvu neki dan.krempita je ludilo.i ukusom i velicinom.
ja tamo samo profiterole jedem. mada su i picu popravili. ili nije bilo guzve pa mogu na mir
Krempite se jedu u Palmu u Bd ;)
u palmu?
Krempite i crne palacinke su tamo top :) @jokac, vjerovatno se cudis jer mislis na PARMU, brzu hranu :)
na cosak kod trokadera?