Najavljena je za trku koliko vidjeh... Biće svega sjutra.
Printable View
Najavljena je za trku koliko vidjeh... Biće svega sjutra.
Vi izgleda niste gledali kvalifikacije.
Mercedes moze da startuje poslednji sve ce da ih oduva.
Jer su previse brzi od ostalih.
Sjutra Vettel (i oba RBR-a) startuje na SS a svi ostali na US, uz to ima jedan set novih US.
Imamo novu spec motora i novo gorivo Shella koje daje 10 KS.
SS mogu biti hendikep ako bude hladno i vlažno vrijeme pogotovo za Ferari. Teže se zagrijavaju od US...
Izgleda da neće biti kiše u toku trke [emoji20]
Bilo bi dobro ako bi Hulk na startu obišao Luisa, US svakako ne bi trebalo dugo da traju obzirom da je novi asfalt a i u FP nisu baš mogli da ih detaljno istestiraju. Još da vidimo kako će ova nova Fia pravila oko pritiska u gumama uticati na Mercedes u trci...
Idemo jebat Merdje.
Mislim da se Hamilton malo prekombinovao sa strategijom.
ferrari ako sa vetelom ode na 2 pita treba ih onda strijeljat
Ode Vettel.
u pm...preko k.... mi je vise ovoga
Previše su tražili od jednog seta guma, ide sad SC...
Ovima je žao gume da promijene.
Ovi iz Ferrarija ka da su početnici.
ali mu puca zadnja desna...a za ocekivat je prije bilo da ode lijeva
Pazi ovo, prvi Merdjo ide u box 4-5 krugova prije i te gume su bile potpuno potrosene. Ovaj hoce jos da vozi 30 krugova...
Ma kljuc u bravu i cao
mercedes je vozio na US...seb je bio na SS....za ocekivat je da mogu malo vise izdrzat...ali su precerali...
Ali Mercedes cuva gume, a uz to Hamilton je bio prvi. Znaci turisticka voznja.
kako god...guma ne smije onako da eksplodira...
Primijetiste li vi daerc nije toliko odmakao? Zbog pritiska ili se meni cini...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Mercedes će svakako uzeti pobjedu.
a kimi mora da ide...on uopste nema zelju da vozi.... kad on ostane na stazi sam kao da ga nema....
I koga favorizuju u Mercu?
A malo se probudi Kimi, pređe Rikarda.
Prati Hamilton - Rozberga i konstantno ima Hamilton DRS i nmz da ga stigne.
Rozberg se doFati DRS i ojde odma od Hamiltona.
Verstappen rizikuje. Gume stare 45 krugova, žute.
A neka ga je izbačio ...
luda trka..steta zbig seba...da mu je prosla taktika bio bi na prva dva mjesta siguran sam...
E neka je makao toga *****ra. Za klasu je bolji od njega i neka slavi.
I ovo je poruka za sve njemčuge u Mercedes.
Svaka cast Hamilton!!!
U inat Mercedesu koji na sve nacine pokusava da dogura nekalo do titule ovu neznalicu...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ovo sto se desava u mercedesu bi najbolje mogso da iskoristi ferrari..ali im nikako ne ide... ovo je sebu treca trka koju ne zavrsava...previse je to
Ono sad kad se pogleda Rozberg je bio sa unutrašnje strane i moguće imao prednost ali zbog toga što se znalo da će izazvat udes samo da ga Hamilton ne prestigne milo mi je što je ovako ispalo ...
Steta ce za sport bit ako Rozberg osvoji titulu, jer Merc sve cini da uspije. Svaka cast za Lewisa stvarno kapa dolje!
Sent from Nokia 3310
koliko odvozi krugova max na softu....seb bi lagano zavrsio trku kao sto je i kimi... jos mi nije jasno sto se zadrzao onoliko...bez potrebe
A ovo buanje...nek se jebu.
i vise je austrijskih zastava bilo na tribinama nego gledalaca...
eto razloga da odu sve trke van evrope....
Svabe mrtve krive Ham-a i tvrde da su Ros-u otkazale kocnice.
Ham zasluzeno pobijedio,borio se i protiv Nica i protiv Mercedesa.
Mislim da bi trebalo na kraju godine da potrazi drugi tim jer ga ovi sad je vec ocigledno sabotiraju.
Cak su i Toto i Lauda na Ros-ovoj stani i brane ga na RTL.
kaze lauda, nico je imao problema sa kocnicama...malo da proba da ublazi ovo..kazem i ja svaak cast hamiltonu...i opet ponavljam, ferrari da nije u nekom svom svijetu trebao bi da iskoristi ovo...jer ovo lici na borbu hamiltona i alonsa...i titulu kimija za 1bod...
Hamiltonu su odradili oba pit stopa sporije (prvi 1,5sek, drugii 1sek) + su mu bez ikakvog normalnog objašnjenja stavili tvrđu komponentu i na kraju ga je još Rozberg i udario, i opet ga je pobijedio.
Rozberg se ponaša kao Šumaher u svoje pero.
Na njemačkom Sky prikazivali su pravac Rosberga u tom krugu i krugu prije. Tačno se vidi da je Rosberg išao još pravo umjesto da je odmah skretao. Rosberg je 100% kriv.