https://i.postimg.cc/pv3X226k/IMG-bc...3840e3a1-V.jpg
Printable View
2 мотора?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Чуш тврдоглавост, па виђе ли прије неки дан што убише/избише момка за мало а конфликт је био око тога ко ће да се врати назад на мосту. Људи без мозга и свијести.
Него его ради највише па подсвјесно размишљају ко је он да му се склањам !!!! Хвала свима што се склањају, макар користе мозак. А остали нека мало размисле је ли вриједи нечији живот, неважно ко је у праву.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Što je ovo daleko bilo.
Vidim tu je i neki A4 karavan.
https://i.postimg.cc/dV6j83pg/Screen...-Instagram.jpg
https://www.portalanalitika.me/clana...je-povrijedeno
Evo ne znam Bizbi,vjerovatno su vozili da vide koliko moze ici bez auto puta[emoji20]
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Ja sam jutros u Trebaljevo silazio s puta da se sklonim idiotu sa rožajskim tablicama koji je obilazio kamion.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Svašta se ođe desilo
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Ovaj ga je od pozadi raspalio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mecka vjerovatno stao i ovaj ga ovjerio.
Toliko o asistencijama u vožnji
Mozebit BMW nije prebrzo vozio no magla za sve kriva.
Zamagljena stakla bila.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ozbiljna brzina - pazi bmw krov.
Bgm na ovu kišu i brzinu što god da mu je zapištalo bojim se da je okasnilo
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
sistemi ne mijenjaju zakone fizike
Znas li kako funkcionisu ti sistemi uopste?
dzabe ti radar takumi ako ides 150 po kisi i iza krivine ti iskoci auto...ukocices nikad, upozorice te 3 sekunde pred udar i sta?
Radar detektuje prepreku a ABS aktivira kocnice na maksimum, znaci pored upozorenja imas i ful braking power ako nema reakcije od strane vozaca ili ako je reakcija slaba (slab pritisak na pedali). Probao sam vise puta, radi savrseno (pricam o Toyotinom
sistemu). Iza krivine ne vidi zaustavljeno auto ali ako se vozi 50-60 na sat zaustavice ga bez problema.
probao sam ja i na pasata b8, zna nekad kroz grad vrat da mi slomi ako se prestrojim iza nekoga na bulevar a idem 5-10km/h od njega...
ali odje se svakako islo sigurno vise od 50-60...plus radar isto kao ni vozac ne vidi iza krivine
Drugarica zamalo nije udes imala sa novom Škodom, kad je lane keep assist "vratio" u traku prilikom prestrojavanja, gospodža nije dala žmigu [emoji1787]
E treba zmiga da se daje, sve je lijepo objasnjeno.
Ne znam što te to čudi. Zadnjih godina kao da je epidemija nedavanja žmigavca.
Najjači su ovi što stoje paralelno uz put dok kolona mili i nerviraju se, okreću se, izbacuju glavu kroz prozor, pizde jer niko neće da ih pusti da se uključe. Žmige bez ofc
u nk sve domaćini i domaćice,svi štede migavce,dajem ja i najviše 3-4 paklenika i tu ga sjeci,i obavezno se ljute kad im sviraš što nisu dali žmigavac
jedino đe kompletan grad daje žmigavac je kod bolnice,na obavezan smjer
Najjace je kad zabodu u mjesto, smotaju volan i kad krenu da skrecu upale zmigavac, a prijatelju kad nisi do tad nisi ni to morao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U Kamenovu (isjeku) udes, bijeli Fiat Punto CT tablica i VW Passat na kojem piše Royal Taxi, čekam u koloni…
Jedino ako je krivina. Ako idem brže pa iako je razdaljina prilična, a ovaj ispred mene kiči, auto počne da šišti da ti mozak probi plus ima projekciju na šoferšajbnu koja ti oči izbi. Nema šanse da ne kočiš. Ali već ako je krivina, to jedino može ako je brzina manja.
Žomgavac bi trebalo da je normalna rekacija, valjda se i en razmišlja o tome kao i pojasu, kad sijedaš u auto mahinalno ga stavljaš pa tako i žmigavac. Postoji li kakav autotamtski žmigavac koji čita namjeru vizača :D
Bijaše juče i neki karambol u Tološku na semafore. Tamo oni iz Meše Selimovića oće da grabe da skrenu lijevo prije ovih iz Ulice Baku što idu pravi i onda ćao. Doduše i ja kad ćekam a ovi iz Baku idu desno i ne daju žmigavac a aj čekam kao budala dodje mi da se zarijem u njega :D
Ti imas projekciju onih LED dioda u slucaju da je tvoja vrzina mnogo veca od auta ispred. Zaboravio sam da li te Astre imaju aktiviranje kocnica ako ti ne reagujes.
Sto se krivina tice, radar mijenja ugao talasa zavisno od ugla volana. Problem je ako je bas iza ugla mada tada je i brzina manja.
Ovaj BMW gore, je li F10?
sudeci po tome koliko je mercedes naguzvan, bas tesko da ga je lupio 20 na sat...
a i zaboravljate da i dzaba svaka asistencija ako podloga/auto/gume nijesu u optimalnome stanju...
kod nas ima puteva dje na prvu kap kise mozes da se sankas kako su klizave - siguran sam da postoje neki propisi koji mjere skliskost podloge ti putevi bi morali da se mijenjaju
G30 je ako se ne varam.
Ako je G30 onda moguce da nema softver. Problem je sto sad vecina ovih novijih BMW-a ima instaliran hardver (stereo kameru kod retrovizora) ali softver treba da se instalira OTA, i naravno da se uplati 720 eura za tu opciju (2022 G06 nema to serijski).
Sad gledam ovu sliku, ovdje bre nema krivine, line of sight totalni. Mozda je Bembic htio da pretice pa se predomislio kad je vidio auto iz suprotnog i bambara.
Kod nas na pojedinim mjestima nema asfalta no je skup rupa i otpadaju komadi na sve strane, pa to tako stoji mjesecima, a ne da ti mjere koliko je klizav asfalt i da ga presvlace ako je los, da se time vode odavno bi bulevar kroz Becice bio presvucen/prosiren itd, no ovo je Crna Gora.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Nije odavno, vidi kako je audi zguzvan...a vjerovatno nije bila toliko velika brzina nego je auto staro, materijal je vise potrosen.
https://m.cdm.me/hronika/udes-na-put...e-povrijedena/
Mislim da je to prvi model koji je krenuo sa pocincanim limom kao zastitom od rdje.