Originally Posted by
BiTrAtE
Jasno, ali u Srbiju može? Tamo mi sestra živi tako da imam i tamo mogućnosti da ostvarim tu transakciju ako je tehnički moguća. Ono što mene brine je da ne budem prevaren. Naime državljanka Ukrajine mi se obratila mailom da je vidjela moj oglas na patuljak vezano za receiver i zvučnike i hoće odma da ih kupi, bukvalno na neviđeno, kaže kao vjeruje mi da su odlično očuvani i cijena joj odgovara. Nema kaže pristup banci, ne može nikako da mi plati bez preko Paypala i traži mi Paypal mail da mi uplati novac (unaprijed?!) a onda bi ona organizovala transport da neko dođe po te zvučnike. Posle par mailova razmjene "otkačio" sam je uz obrazloženje da ne možemo da primamo novac preko Paypala i kraj priče (njoj nikako to ne bješe jasno itd...)
Prije nego joj predložim opciju sa Srbijom, može li kako da me zajebe? Tipa da mi plati pare, da podigne robu i onda da otvori case ili tako nešto i prijavi da robu nije dobila i meni ovamo Paypal blokira pare ili tako nešto? Lupam, pada mi svašta na pamet, oko 800 EUR je iznos, nije mala para.