Hahahaa eto tako :)
Printable View
https://i.postimg.cc/qRmC5sMS/IMG-20210206-175853.jpg
Evo ga, nas diskont.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Sta se desava sa temom parfemi ?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zna li ko đe se mogu kupiti Ronnefeldt čajevi?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8c20d51070.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
zna li neko gdje bih mogao da nadjem olisanu igracku koala ?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ljudi ima li ko informaciju gdje se mogu nabaviti Pronison tablete ? Treba mi za rodjaku evo ih po Pg nema.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Treba drug is SR da se vrati, je li dozvoljen ulaz u CG bez testova i cuda trenutno? Do 23:59 nocas? Zvao sam policiju niko ne zna, tek ce znati sjutra..
Da. Nove mjere pocinju od sjutra.
Tus kabina polukružna 90x90 dje da se pogleda (znaci staklo bez one kadice).
Gledao Kips, Volvox.
Ja treba prekosjutra da se vratim iz Srb, koliko sam shvatio mjere se odnose na drzave koje su danas dodali,ne spominju se zemlje u okruzenju.
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9d118cc96c.jpg
Gdje se aktiviraju lične karte?
Shvatih da treba poći u Fond zdravstva, da je povežu sa zdravstvenom knjižicom...e sad, gdje je Fond zdravstva u Nikšiću, koja je to zgrada?
preporuka za neku finu cvjecaru u pg? da lijepo rade ali ne ubijaju sa cijenama
Podji u Kaliju
dje u pg se moze najbrze a kvalitetno uradit stampa na canvas platnu? zahvaljujem!
I ja glasam za lux print +382 68 808066
Hvala :)
Je li radio ko roll up banner-e, i koja je cijena?
Pozdrav ljudi,
Pošto baš ne znam đe bi ovo pitao, zalijepih ga ođe. Ima li neko da prodaje, poklanja (kako god) bilo koju od ove dvije gljive iz naslova. Ili, da li je neko probao da iskoristi KUPLJENI kefir iz marketa da bi izolovao gljivu????
Otpalo nam sa krova zgrade parce lima od 4-5m. Znate li nekog ko se time bavi i ko bi mogao da me uputi ka rjesenju. Zgrada ima 6 spratova i pretpostavljam da ce za izvođenje radova biti angažovan elevator ili kako to vec ide...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Lim moras kupit, u 7 avgust je najpovoljniji i najkvalitetniji, ne znam jel radi nedeljom.
A posao taj ti radi bilo koja gradjevinska ekipa koju imas ili majstori, svi to rade nije neka filozofija, ove sto ja imam su zauzeti inace bi ti preporucio. Majstor ce ti odradit mjeru i krojnu listu sta mu treba od materijala. Trebace ti i sarafa to isto tamo uzimas, a prevoz sam trazis.
Sto se tice izdizanja mozda bude moglo i bez elevatora jer su preskupi pa da se konopima izvuče, konsultuj se sa majstorima koji ti budu radili. Ako budes morao da ih angazujes, mislim da je koprivica povoljniji.
Ne bi trebalo da ce biti kise do srijede tako da imas kad.
Ovo je zgrada 6 spratova a ja sam upravnik. Ne nadam se da ce bilo ko da radi vikendom i kad ovako duva. Hvala na informacijama Lucke!
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ekipa,
LG TV Smart, sinoc nesto puce unutar TV-a kao mala petarda, TV radi nekim cudom i dalje, ali cuje se neko glasno zujanje ? Ima li ko ideju sta ovo moze biti, prije no ga odnesem kod majstora, da me ne deru sa cijenom ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
U koliko ti je to sati bilo?
Mozda mali Korejanci slave docek nove godine :rofl:
Mozda neki kondezator . Pa nebi trebalo da bude skupa popravka mada se nista nezna dok se ne otvori . Mada samo otvaranje ti se racuna ,tako racunaj jedno 30-50 eu . Sve sto bude manje dobro je , opet kazem zavisi sta ce biti kad ga otvori.
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Kolike su provizije u bankama za razne uplate, ima li nedje neka tabela od-do kao sto pise za poštu ?
Ako placas kakve racune od 5-35 centi, zavisi je li primalac uplate u toj banci ili u drugoj
Treba mi wi-fi ip kamera,sto manja moze da bude?Hocu da je stavim u kola da vidim ko mi se mota nocu oko istih
Gdje mogu da se nabave širokougaona ogledala što se koriste za nepregledna skretanja i krivine?
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Znate li ima li neko da izdaje kamion koji je adaptiran za promocije...? Tipa kao promo štand, đe se mogu instalirati točilice za pivo i sl... Ili prikolica neka...?