hahahah taman. a onaj elek trotinet xiaomi? ima ga u multicom
Printable View
hahahah taman. a onaj elek trotinet xiaomi? ima ga u multicom
Jeste nešto je niža temperatura sagorjevanja mješavine plin/vazduh no benzin/vazduh (u zavisnosti od tipa motora čak i preko 10%) što ni u kojem scenariju ne može biti loše za motor. Nisam iz ovog tvog posta shvatio u kojem momentu je temperatura sagorjevanja veće? Kada je smješa bogatija ili siromašnija? Neki idealni odnos je oko 14:1 u korist vazduha.
Plin kao gorivo ima svojih mana, ali niti u jednom scenariju nema lošiji uticaj na motor od benzina. Nestručnu ugradnju ne uzimam u razmatranje.
AKO je samo pitanje strucnosti onda dajte predloge dje da se ugradjuje
E sad si nam ebo majku, sad ce dvije "zaraćene" strane da ti plasiraju svog favorita.
Poslato s Jadrana
Kružni tok i pravila
Đe i ko da ugradi plin i valja li to uopšte
Fabia vs Verbalni
Crtanje šeme biznismena
Je li iPhone gej
Su pet neiscrpnih tema na kojima počiva ovaj forum [emoji2956]
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Koja je najbolja pumpa sto se bosne tice,tj od foce pa tamo?
Ja sam trenutno na Neskovic, prva posle granice (preko Pluzina)
Dizel 2.19KM
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ja uvijek na Nešković sipam u Foču... Dobro je i za odmorit... :D
Sent from Tapatalk
strasno mjesto za pauzu i sve
MIX 2
Odobrena sredstva, sledeće godine počinje izgradnja puta Šćepan Polje - ta benzinska puno pumpa Nešković, pa možda neće biti tako dobro mjesto za odmor :)
Sent from my Motorola 8400
https://www.cdm.me/ekonomija/cijene-...nima-u-evropi/
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Ja sam zadovoljan sa INA-om pored Delte, inace sam punio naftu u Lukoil isto kod Delte.
a posle lukoilove svaka je odlicna
Lukoil Montenegro, ćerka ruske kompanije Lukoil, za deset godina poslovanja na tržištu Crne Gore je investirao 56 miliona eura. Izvršni direktor Lukoila Montenegro Andrej Kuku rekao je da se od početka poslovanja kompanija nalazi na bijeloj listi poreskih obveznika u Crnoj Gori.
Prema riječima Kukua, nemaju ambicije da budu monopolisti već im je cilj 15 odsto udjela na tržištu.
Problem je, kako kaže, što Lukoil nema svoj terminal za skladištenje goriva, jer monopol nad jedinim terminalom ima Jugopetrol.
Zbog toga Lukoil kupuje gorivo od Jugopetrola i obogaćuje ga aditivima.
Članak iz 2016. godine.
To je taj problem, tankovi za skladistenje goriva su skoro svi Jugopetrolovi (jedan dio je drzavni).
Sent from my LG-D802 using Tapatalk