Ne znam zašto Šipito kada možeš preko mailboxde-a. Gabaritno je tako bi bilo dobro da kontaktiraš prodavca i pitaš za veličinu paketa a i težinu, tako da možeš napraviti kalkulaciju za cijenu.
Printable View
Ne znam zašto Šipito kada možeš preko mailboxde-a. Gabaritno je tako bi bilo dobro da kontaktiraš prodavca i pitaš za veličinu paketa a i težinu, tako da možeš napraviti kalkulaciju za cijenu.
Te Dunlop kofere imaš i kod nas, i stalno su na akcijama. Iskreno, zajmio sam jedan od druga i totalno su smeće, maltene korak od onih iz kineskih radnji.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Jesi li siguran za SD? Ja sam, doduse prije 2 godine ocu narucio ovakav jedan srednje velicine i isporucili su ga bez problema (bilo je i nesto robe mimo kofera u porudzbini)... Jedino ako sto nije promijenjeno u posljednje vrijeme, sto nije iskljuceno.
A sto se tice kvaliteta, on ga doduse nije koristio u nekim ekstremnim uslovima ali ga jos sluzi sa 3-4 kraca putovanja godisnje...
Evo ja malo prije provjerih i čovjek je u pravu; ne šalju za Crnu Goru. Ne znam iz kog razloga...
Moje iskustvo je da nešto tipa David Jones ili Lys za duplo više para se isplati na duže staze. Ja moj DJ imam od 2008 i proputovao je hiljade kilometara vozovima, busovima, avionima i brodovima bez ikakvog problema.
Sad sam baš gledao, izgleda da ih ne drži niko više, bili su u SportVision.
Ima li neko kakvu informaciju u vezi sajta http://www.salomalls.com?
Iskočila mi je reklama na FB, imaju neka sniženja i veoma niske cijene - pretpostavljam da je neka prevara, ali reko čisto da pitam ovdje prvo da li je neko kupovao nešto kod njih?
Provjerio sam ih preko nekoliko "trust" sajtova i ni na jednom nije bilo nikakve informacije o njima.
Hvala unaprijed.
Sta mislite o ovome: https://www.newegg.com/Product/Produ...9SIA85V72G0121, ship ito mi trazi 15usd za najeftiniju varijantu.
Sto je ukupno oko 85 usd, sto je oko 72e. Jeli isplativa kupovina?
Sajt registrovan 15. jula u Panami....bjezi od njega :D
Koliko je to "malo više", pošto ja pogledah u nekoliko prodavnica i najjeftiniji EVO disk sa sličnim kapacitetom (860 EVO od 500 GB) je preko 170 eura.
Ovo mu je odlična cijena za SSD od 460 GB, sa sve tom uračunatom dostavom, ali je (po meni) veliki problem što mu je garancija u SAD-u,
jer ako mu dođe neispravan ili se pokvari u radu, nema ga što slati nazad.
Ionako će mu trebati makar mjesec dana da dođe prvi put iz Kalifornije (pretpostavljam da iz tog skladišta šalju i da koriste najjeftiniju poštu).
Manje od 100 evra je 860 EVO 500GB kod "Mađara" iz Subotice na KP. Vala se ne bih cimao za tu razliku sa Newegg + Shipito.
Kako god okreneš ostaje ti problem da je garancija u nekoj drugoj državi.
Ako ti šta znači, imaš taj SSD 860 EVO 500 GB na quietpc.com za oko 105 eura sa dostavom do CG (obično im treba oko 7-10 dana od Engleske do tvojih vrata).
https://www.quietpc.com/samsung-ssd-860evo
I onda dažbine.
Ako hoćeš, doći ću ja idući četvrtak u Podgoricu iz NS, mogu donijeti odavde nešto.
Ne otvaraju hardver ako je u kovertu? Đe to ima?
Disk je u njegovoj kutiji, koja je ubačena u onu žutu kovertu sa onim balončićima sa unutrašnje strane, tako ga šalju kad je mala pošiljka.
Pričam iz iskustva.
Stvarno se ne sjećam šta je pisalo na koverti, osim mojih podataka, ali je faktura bila unutar koverte.
Ako se baš ne zainate i otvore baš tu njegovu kovertu, neće platiti ništa preko 1 eura poštaru kad mu dođe na vrata.
Ako se isplati kocka, ok. Ja nisam te sreće nikad bio.
Nijesi jedini "baksuz" ako ti to šta znači, ali ovi šalju u tim malim kovertama sve što može da stane u njih.
Sve "sitnice" koje sam godinama naručivao preko njih a mogle su da stanu - dolazile su u takvim pakovanjima.
Vjerovatno im je jeftinija dostava tako kad šalju kovertu a ne paket.
Da, i SSD je otporan, dovoljan je taj sloj balončića.
Ali ozbiljno, ako nekome treba nešto iz Srbije a da sam u mogućnosti, imate par dana da se smislite.
Ako se odluči za kupovinu van zemlje, ta tvoja ponuda mu je daleko najbolja.
U najgorem slučaju, ako se nešto disku desi u garantnom roku, vazda mu je lakše poslati ga nazad do Subotice nego do Engleske ili SAD.
A i EVO serija je stvarno fenomenalna, definitvno bolji izbor u odnosu na ovaj ADATA, ja imam 2 komada koji šljakaju preko 2 godine bez ikakvih problema.
I ja imam 850 evo 250gb, bez greške.
Mene juce dernuse 4e carinskog pregleda na mali paket (stvarno nije bila koverta vec kutijica kartonska 15*10*3cm otprilike) u kojem mi je bio spakovan novcanik koji dam zaboravio u hoteu u Njemackoj... Damn...
Nisam znao da quietpc salje za CG.
Razmislicu, Roy hvala na ponudi imas pp.
QuietPC šalje sve za CG ali poštarina zna da bude poprilično visoka ako naručiš nešto veće.
Ja sam se bio zaletio na onaj Noctua D15S kuler kad je tek bio izašao,
ali kad sam vidio da im je jedina opcija slanja (za toliki paket) preko UPS
i da će me ta ekskurzija koštati preko 40 eura samo sam se izlogovao sa sajta. :)
Drugari,
hteo sam da poruci preko Ebay 4 konobarska novcanika, posto kod nas takvih nema.
Cijena jednog je 32 EUR + 8 EUR poste. Pa me. Interesuje ako porucim 2x 32=64 Eur + 16 EUR dostava, dal cu placati pdv, carinu itd... Jer prelazi preko 70 EUR ili se to samo naplacuje na cijenu robe bez postarine?
Cijena postarine ulazi u osnovicu po kojoj se vrsi carinjenje...
Aj i ja da pitam,ako ko ima hitno mi je,platio na Aliexpres stvar 121€,prije 4 dana,da bi mi jutros od prodavca stigla sledeća poruka...
Please choose another reason to cancel the transaction.
thanks
Ko je ovdje lud?
Par puta se desilo, nešto muljaju vjerovatno sa brojem prodatih stvari. A kad se odradi cancel ili dispute na tvoj zahtjev ne možeš negativni feedback da mu daš.
Ne kontam,jer ovo mi je prvi put na Ali da trgujem,josh mi je sad poslao da to nije taj materijal koji sam tražio nego similar...shto mi je chinjet? Poshiljka je već krenula.
Nije to ni poslato. Ne znam ni sam kolika su mi puta dali lažni treking.
Pa nije josh,ready for dispatch,shto da uradim...?
Otkazi narudzbinu
Sent from my LG G6 using Tapatalk
A za kolko onda pare legnu nazad na karticu?
I nemam vishe opciju Cancel order,samo Open Dispute.
Pojma nemam onda, probaj dispute. Pare legnu obicno za 2-3 dana.
Sent from my LG G6 using Tapatalk