Ja nit pijem niti pusim, al se drogiram za sve pare. Tako ja svakom kazem, i ko me ne zna ovako malo bolje odma tajac.
Printable View
Ja nit pijem niti pusim, al se drogiram za sve pare. Tako ja svakom kazem, i ko me ne zna ovako malo bolje odma tajac.
Naravno, to "drogiras li se" ide kao slag na tortu, nekad kazem pomalo, a nekad ne. I kao najkreativniji odgovor uvijek ide "od cega ces ti da umres". Heheh.
Ali meni droge ne trebaju, evo dacu klasican primjer zasto. Sinoc sam jeo neko meso (kakav kiks) i ustajao se tokom noci da popijem 2.5 L vode, i tako jednom dok sam krenuo uz stepenice vidim ispred sebe ili na zidu (nisam bio siguran) nesto crno u obliku covjeka. Srce vec otislo u pete, ja mislio duh ili lopov. Stojim mirno i on stoji mirno, ja rekoh da se cimnem da vidim oce li on, kad on ide za mnom i tek tad shvatih da je to moja sjenka.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
PAzi se, ima i poneko meso halucinogeno dejstvo :)
Jos nisam primio septembarsku platu. Dako je uplate za NG a oktobarsku očekujem neđe u februar...
Ko da radi u mne airlines, tamo je ne gledaju
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
A državna gomna, napuštio sam taj posao, al nikako da uplate ta 2 mjeseca što duguju.
Do kojeg iznosa tražite stan?
-što znam.eto..pa otprilike tako nesto da nije skupo.
-Koja lokacija?
-tuda blizu...
Ošašavih od idiota ...
Rekla sam otprilike:
javiću vam se ovih dana i ponudit ponešto...
javi kako su reagovali ako se cujete :D i ja sam se nešto htjela mijenjat sa stanom pa onako dala oglas sa cijenom jasnom i preciznom pa me zove žena bi ako joj daju pa da ih ona dovede da oni vide stan pa da vidi oće li joj dat....a jadna imaš li pare - ne - bjealetamo:D
Nije da se bas nerviram. Ali ljudi puni sebe pfuuu, koji ti absolutno moraju reci sta misle o svemu necemu sto tebe bas boli briga. I dje su bili na odmor i vidji slike i gledaaaj me, gledaj mi slike djece, gledaj mene bitan sam...lajkuj me...lajkuj mi zivot!
Osobe starije koje kad citaju poruku moze da gori nesto oko njih ne konstatuji. A tek da ti odgovore na pitanje. Da neko ne moze dvije radnje obavit u isto vrijeme... sprdnja
Ove Telenorove reklame za Viber ova konkretno što se vrti....aoooo
Sent From My S7 using Tapatalk
Viber i Vajber? Ako je to to... poludje me mada ni druge nisu protiv glavobolje...
A kad smo vec kod reklama evo da jednom zalim i na nesto van CG (za promjenu)... Znaci u Spaniji konkretno (za sad nisam primjetio trend u drugim drzavama) poceli su sa reklamama koje urnisu sve... Da ukratko pojasnim... ako je u pitanju serija, poslije svake pauze isti ti glumci serije pocinju da pricaju o nekom prozivodu, da ga hvale (isti mabijent, kostimografija i ostalo iz same serije) i tako pricaju recimo o raspalom Fairy-ju jedno 10 minuta... Ako je u pitanju neki kviz onda voditelj u sred emisije pocne da prica o nekoj mobilnoj mrezi i kako su njemu sa njom pozivi jeftini no idje i sl.
Znaci totalno unistavanje televizije... E po***** im se uusta halapljiva.
Viber i Vajber sam ja gleda na RTS prije godinu i nesto, i tada me nervirala, nisam zna da su je kod nas prebacili, ili je i Bit gleda na neku regionalnu tv.
A ta je posebna priča, ali ovo je valjda neka nova đe ka dva momka $ede i jedan trtlja o nekoj žurci, a ovaj drugi kao pojma nema i ovaj mu veli kao naravno da ne znaš kad nisi u grupi i kao invajtuje ga, uhhh...
Tu sam popizdio i krećem da mijenjam kanal kad odma kreće nova "reklama" za Telenor, aj reko da vidim i ovo da me raznese skroz na skroz.
- Ide neki par na planinarenje (možda i najgori glumci u životu koje sam vidio, dobro nisu profi glumci možda ali to je ebenih 3 rečenice, neviđeni antitalenti) i pojma nemam što seru oboje uglavnom ovoj ćurci ispane telefon i klizi 20-30m dalje po snijegu i fata se za glavu (ka' da je pao sa vr' Savinog kuka po sred Crnog jezera) okreće se prema švaleru koji vadi paketić sa novim telefonom i veli joj da nema frke jer je nova godina svakako i vrijeme je za poklone. O mater li vam ebem nenormalnu, ko vi ovaj marketing radi??!
Sent From My S7 using Tapatalk
Bite nisam ih gleda al sad nema ni poyrebe...oplakano
P9lite
Oserotne od manje/više svih reklama... Naša relativno mlađa populacija razbija kakve ideje za reklame ima. Sjedah neđe u kafanu đe je nekolicina svježe punoljetnih delija poslije kojeg piva na temu "smisli reklamu" pokidalo sa ne zna se broj, ama za svaki proizvod, od tupavog plastičnog cvijeća do građevine... Onda dođeš kući i gledaš reklame od kojih na prvu proliv dobiješ... tuga kaptalizma.
Ćurka s ljudskim imenom...Nina...
http://i.imgur.com/M2dOhbT.jpg
Posto nesto ne mogu vise da nadjem temu "ljudi koji vas nerviraju", postavicu odje ovoga velikog mrznova i hohstaplera, kojeg ja mislim ni majka rodjena ne voli.
http://www.novinite.com/media/images...big_141143.jpg
hahahaha istina ziva,hahaha.
Potpisujem! Na Ex Yu estradi ne postoji niko mrzan kao on!
Sent from my LG-H860 using Cafe Del Montenegro mobile app