Alison nece nidje.
Printable View
Alison nece nidje.
Ugovor Rozberga je pod pitanjem, on želi da produži na 3 godine a Wolf bi samo na jednu. Možda se i ne dogovore...
neka ga u wiliams..pravi tim za njega
Nemam signal na SK, ali vidim na rezultate da je Vettel prvi na startu
Sent from Nokia 3310
I meni stream prekida, odlicno je startovao , Hamilton zatvorio Rozberga...
jesu li zajebali strategiju..pitam se....
Osudili su ga na 2 pit stopa. Trka sa jednim stopom je na papiru brza od 2 stopa za 2 sec, ali mislim da će nadoknaditi te 2 sekunde lako, samo da obiđe Danija... Evo ga, sad i Maxa, biće ovo zanimljivo.
Nevrijeme u Montrealu!!!
Što je vrisnuo rozberg.
Ajmo kišaa....
Jebes kisu!
Hocu ovakvo nevrijeme!
Evo je krenuo Rozberg.
Kako ce da ih oduva. :)
Moze kisa 10 krugova pa da prestane. :D
13 krugova svježije gume kod Seba...
A što je Kimiju ljudi ?
kimi se zajebava...mada valjda on i nema ovaj upgrade motora??? a i zali se citavi vikend na bolid
E moguće je da nema pojačan bolid.
hm...ne bi valjalo da seb mora jos jednom u boks...nikako
valjalo da se to sto prije desi...kad se sjetim sad monaka i koliko luis dobro cuva gume onda je sve moguce...
uglavnom steta ce biti ako ferrari ovo ne dobije
Bez ove greške prije 2 kruga, možda je mogao da priđe... Sad mi ne izgleda tako dobro.
Opet je posjekao šikanu, ovo je završeno...
to je to...nema sanse seb...previse greski
Može li Rosberg do podijuma? :D
moze u azerbejdzan
Hahaha, maximum četvrto, ali i to teško, evo grešku pravi.
steta....ne da se ferrariju nikako...ako bude da nisu kiksali strategiju jer je su svi isli na isto sem valteri i luis..i bas luis opet mora da testira izdrzljivost guma...
Ma Ferrari je promašio sa crvenim gumama.
Popisam vam se ja na Fetela!
Pih!
a kimija nidje da iskoristi ovaj okret rozberga
Kimi ka penzioner.
E sad da li je tim pogriješio što ga je za vrijeme VSC poslao u box ili je Fetel pogriješio u završnici... Sebu baš ne leži ova staza, jeste da je pobijedio 2013-e ali sjeća li se ko zadnjeg kruga 2011? Kiksnuo je i poklonio pobjedu Batonu.
sad su pomjesana osjecanja...ali ja sam zadovoljan...sebov bolid je radio perfektno..i ove uzlecel bikove je prizemljio...eto cak ni kimija nisu mogli preteci
Masa i Kimi a i Baton su materijal za penziju. Lično mi je žao za dvojicu od njih ali fakat je da Masa i Kimi voze bez nekih motiva i želje, otaljavaju posao a Baton je u rupi od tima (trenutno) tako da se i on gasi.
Ovaj mali Max mi je jako antipatičan ali dobro vozi, odlično se branio od Nika danas a i u trci je bio timski radio da "ne zadržava Danija" ali ga nije propustio.
Botas takođe dobar, nije se dao Niku, Vilijams je bio brži od Red Bulla na ovoj trci.
A i Alonsa možeš ubaciti u listu penzionera. Ricciardo i Verstappen su odlični, samo ih bolid malo zeza.
mecedes se pomalo gubi ali jos uvjek imaju veliku prednost u odnosu na ostale...veteel bi bio opasan danas da nije napravio onih nekoliko greska..na samom startu se odvojio i odma je kiksao...jbg za pobjedu nema mjesta greskama
Ferkan ima brzinu ali potrosnja guma je prevelika.
I meni su pomijesana osjecanja.
Milo mi je sto je Ferrari unaprijedio bolid,a zao mi je sto ce Mercedes da osvoji titulu i sto Ferrari poklanja vec 3cu pobjedu ove sezone.
ARRIVABENE: "We overestimated the degradation on the tyres. We called him (VET) in, it was the wrong decision"
kad vidim da je wiliams isao sa botasom na 1 zaustavljanje ne mogu da ne mislim da bi i ferrari uspio isto