Tako je moj komso krenuo da naplatii meni pranje kola 10e jer su bas bila glibava. Samo sam mu dao 5 i rekao dodjem ti euro masino
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Printable View
Tako je moj komso krenuo da naplatii meni pranje kola 10e jer su bas bila glibava. Samo sam mu dao 5 i rekao dodjem ti euro masino
bi li ti tako rekao " nije bilo mnogo prljavo, naplatiću ti samo tri eura" ? bi kako da ne:D
Izludje se me reklame za Cosmetics sa onim guskama gabeljskog akcenta.
Vozim se motorom danas. Stanem iznad Lipaca, puca pogled na Boku i ja napravih par slika, sav ponosan kako su mi dobro ispale fotografije. Dodjem doma, prebacim ih na komp i vidim GRDILO kesa smeca razlicitih boja i dezena, ma poludio sam. Pih kakva je narod stoka.
Trebao si slikati nečiji cijeli dnevni boravak nizastranu iznedju ona dva tunela iznad Lipaca odmah. Stoka.
Ekoloska drzava...
Kad god vidim tako neka lijepa mjesta dje ljudi (ma kakvi ljudi, stoka najgora) odlaze smece uveliko... Od svakodnevnih otpadaka pa do cijelih namjestaja, gradjevinskog materijala i sl.
Mada me fino iznervira i kad neko iz auta izbacuje smece, pogotovo kad se radi o cijelim kesama smeca sto nerijetko gledam...
Koliko nama kulture fali...
Da se nadovezem za auta... kupio ja auto kojem je prijeko potrebno dubinsko u pg na 10 mjesta neće niko da uzme u Nk jedva nadjem i to mi govori gazda perionice ja da sam bio ne bih ga uzeo lol
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Kad mi vikendom zvone na vrata.. U CG je to normala?
Hvala Lepo
Ko Vam zvoni?
Pfffuu... nepozvani sigurno.:D
Ovi zaduzeni za ulaz ili sta vec.. Svejedno, vikendom mi je totallno nenormalno uznemiravati bilo koga..
Hvala Lepo
Kakve su ovo cipele i patike na šperploču, što je ova nakarada?
Bice su reciklirani materijali u modi... Nase curice posebno vode brigu o ocuvanju planete i zivotne sredine...
Pa nismo tek onako ekoloska drzava :)
sklopile plantaze ugovor, plasiraju cepove sto su im pretekli
Zamalo! Ne skreci sa staze. Zaboravim se brzo. Trebam da se drzim bolje tih nekih sami sebi zadatih pravila.
Izbaca li jos kome ovo https://s14.postimg.cc/k94ii2sqn/123.png , do skoro mi ni "space" nije radio no sam odvaja tek kad iskucam sve, ja ne znam sto je ovo... :cower:
enter pa backspace i mozes normalo da odvojis
Hvala za ovo sa enter i backspace da mogu kucat normalno a ne odvajam sto sam kucao po po' ure :D
A ovaj snijeg jutros mi nije trebao
Kicenje jelki mjesec i po dana prije Nove godine.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Pitanja "za sta ti zivis", "kako zivis" od ljudi koji me ne znaju, kad vide da ne konzumiram cigarete, alkohol i kafu. Probao sve od nabrojanog i nista nije bilo tako dobro da bih nastavio sa konzumiranjem... Ili jednostavno se mora makar nesto od toga konzumirat da bi bio cool?
To te mogu pitat jedino ljudi koji piju da bi se opjanili.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока