kakva trka za ferrari...katastrofa....sve naopacke...eto kad su masi tvrde gume trajale citavih 6 krugova
Printable View
kakva trka za ferrari...katastrofa....sve naopacke...eto kad su masi tvrde gume trajale citavih 6 krugova
Hamilton napravi prvo preticanje na trci, pretece Botasa :D vrh :P
Alonso tragičan. Kakva neznalica...
Sent from my GT-I9300
Alonso sa stajanjem vise i bez DRS-a....
Tesko da iko moze bolje od ovoga!
Sad vicem Fabiji dok gledamo "slusaj sad kad EKV i nickname pocnu da seruckaju, Zalosni bez DRS-a i slicno"...
Sent from my GT-I9300
moguce...raspale se.. ako si gledao vidio si... a i drugi put je imao problema sa tvrdim gumama koja e raspala bukvalno...
jesi razmisljao kad da se izbrises sa ovoga foruma???
tesko... eto oduzmi samo 15-20 za drugo zaustavljanje kad su mu opet vratili drs.... pa vidji dje bi bio sad....
imas komentar iznad ;) nego budi covjek pa priznaj da malo ko moze sa ovakvim problemom, i sa zaustavljanjem vise da odvozi ovakvu trku.... evo do kraja se ne moj zacudit ako preskoci webera ili hamiltona... a mozda i obojicu :)
I sabotasa Mase, ponovo i ponovo.
Sent from my GT-I9300
Da je alonsu radio drs sigurno bi se i sa ovim zaustavljanjem vise borio sa hamiltonom za peto mjesto. No, nadam su da su ovim ispucali sve malere koji se moraju svakom dogodit tokom sezone.
Masa koji ima dva ista gumidefekta u jednoj trci - uzas.
Crn vikend za ferari, bas....
Dobra trka Serhija Pereza.
edit: kako je Fetel otprašio Alonsa u prvom krugu, bez DRS-a :) Mada je španac i pored svih pehova na kraju izvukao dobar plasman.
da bi fetel oprasio alonsa moralo se prvo desit obrnuta situacija...ne izostavljaj sve...fetel je vratio poziciju ;) boljim izlaskom iz krivine...a vjeruj mi, da aonso ije imao ovaj peh, sigurno ne bi bio na prvom mejstu... no ajde... malezija, pa sad ovo...dosta je za ovu sezonu :)
Ja ne znam jeli ko registrovao kad je Pastrmka obisa Zalosnog, ono preko kite....
Kako Niko ne ofikari pičkoplačka na start, samo sam to priželjkivao....
Dobra trka danas.
Bilo je preticanje, dobrog trkanja. Perez nije stedio ni svoj ni kolegin McLaren.
Nije mi jasno kako je Rosberg odvozio onakav krug juce u Q a danas od prvog kruga bio vidno sporiji od ostalih. Hamilton je danas odvozio pametnu trku s obzirom na startnu poziciju, cuvao fino gume do pred kraj.
BIjednih li guma i timova, ovaj sport nije na nize grane padao.
Ferari je postao sramotan. Toliko pehova, Fors Indija im se sprda zglavom. Masa stvarno, pretuzan momak :D
Usput svaka cast za Sutila, iako navijam za Lotus nadao sam se da ga Grozni nece obici mada ga je prakticno preskocio.
Pored dominacije Fetela, ali bas ono iz malih ih je opeglao svee redom, koji je inace premrzan pa ga ne bih komentarisao bih zbog strucnjaka ovdje da pomenem LOTUS, Kimija i Groznog iii sto se radi?
Opuvase pola grida i jedan i drugi i mogli su jos no se zavrsi :( :p
pusti ih nickname,vidis li da nemaju za koga vise da navijaju pa se sprdaju.Nije im ga lako.
Alonso i Ferrari su mogli da izbjegnu jedno zaustavljanje.
Kad je usao u box sa otvorenim, ocigledno pokvarenim DRS-om isti su mu vratili u zatvoren polozaj. Da ga nije opet otvarao ne bi morao se jos jednom zaustavljat.
agresivan je onaj perez dva puta je gurao prvo batona a onda i alonsa... a borba dva meklarena je prava borba kolega timskih.Ponovi se podijum od prosle godine.
još jedna odlična trka za gledanje..
vetel odvezao svoju trku i opet na kraju demonstacija sile RBR bolida sa FL-om..
ferari - katastrofa, ništa im se nije dalo juče, ali i pored pehova alonso na znanje odvozio sasvim dobro i uzeo maksimum bodova koliko je mogao..
meklaren - bilo je odlično za gledat kako perez traumira batona..
i na kraju - LOTUS.. opet te kvalifikacije!!!!!!!!
sjajna forma u trci, ICEMAN standardno bez greške, možda prerano u box ali dobro je ispalo jer nije bilo šanse protiv RBR-a..
grožan smiren, odličan, i ako bude u ovakvom ritmu, lotus je ozbiljan kandidat za konstruktorski naslov..
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...00_634x427.jpg