https://www.youtube.com/watch?v=j99rbkVHMWE
Printable View
Tacno mi dodje da prodam skije posto izgleda kako sam krenula necu vise stajat na njih. Pi u ........
I ja sam jutros naišao na svoj najlon, i tužno ga gledao. Morao sam brzo da izađem iz prostorije, tako mi se steglo u grudima. Sjetih se silnih proplanaka, vjetra u kosi, i mene na njemu...na svom plastičnom ćilimu, kako bukvalno lebdimo iznad zemlje. Nijesmo je dodirivali praktično... Možda opet nekada, najlone moj. Samo ti i ja i neki novi proplanak. Neki novi vjetar. Možda...
To je tužno :(
Danas me testira neko.
Malo šta me izbaci iz takta kao ljudi koji veze nemaju kako da rade svoj posao. Pa onda duplu rabotu činiš. Nažalost sve je više takvih ljudi. Vjerovatno se fakultet završavao u nekom kafiću, nemam drugog objašnjenja.
ne bre nego izražavam misli i osjećanja :lol:
Uh, kako je ovo lijepo....a to me samo na jedno u ovom trenutku asocira:
https://www.youtube.com/watch?v=FikxPJ9ZdvU
Neka bezveznoća.
oces da kazes neka SVEJEDNOCA
Ne nego baš ovo što sam rekla. B E Z V E Z N O Ć A
S m a r a t e
Neka H L A D N O Ć A ... Brrrrr
Vlast je slast.
^^Jel to @goozica sumira 2015? :D
kraj god, jbg
Odlična socijalna kakvoća...
https://www.youtube.com/watch?v=u6eOxsV4L2g
Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka!
Uz Vas smo, dame!
Monday, December 7, 2015
Christmas Wish List
Happy Monday! Well it is Sunday night and i am thinking about gifts, what should i buy my self, what do i need, what do i want and i started browsing Coltorti - one of my favorite online shops! And look at this.. I found so many cute things that i want, dont need and crave!
Srecan ponedeljak! Ustvari tehnicki je nedelja vece dok ja ovo kucam - razmisljam o poklonima, sta bih mogla da kupim sebi, sta mi treba i sta zelim. Nasla sam se na Coltorti sajtu - jednim od mojim omiljenih online shopping mesta i pogledajte ovo.. Nasla sam toliko divnih stvari koje zelim, koje mi ne trebaju i koje moram imati!
I need a new black bag! i got my black Proenza few months ago i wear it all the time! On the other side i am completely crazy about fringes so this Saint Laurent one is totally to die for. These animal print boots are on their way to my closet, i ordered them few days ago and cant wait to get them! Stuart Weitzman boots are something that i need. They are comfy and must have item so they will be my next purchase. I just have to decide if i want flats or with a heel.
Potrebna mi je nova crna torba. Crnu proenzu sam dobila pre par meseci i nosim je svakodnevno tako da je ova Saint Laurent crna sa resama za kojima sam luda pun pogodak. Ove Saint Laurent cizmice zivotinjskog printa su na putu ka mom ormanu. Narucila sam ih pre par dana i jedva cekam da mi stignu. Sto se tice ovih Stuart Weitzman cizmi one su nesto sto mi je stvarno potrebno. Jako su udobne i one su sigurno nesto sto cu kupiti u najskorijem roku. Samo jos da odlucim da li zelim ravne ili sa stiklom.
Valentino shoes and Sac de Jour bag are something that i want for a long time. I have 2 bags like this in different sizes and colors but black one is a must. Model is amazing and this bag is such a great investment.
Valentino cipele i YSL Sac de Jour torba su nesto sto odavno planiram da kupim ali nikako. Doduse imam vec dve ovakve torbe ali crnu zelim odavno i stvarno je jedna od najboljih modela ikada.
You have 20% off your purchases with code Zorannah until December 31st!
da mi je njen mozak da počinem malo
Posjedovao bih mc sajsi i to od pozadi.
Dje mi je stara
Mirkovic Dragana
moja mladost moja mana
da me strefi posre srca
u dugovima dok sam grcam
Da pronadje moje niti
iz mladosti moje stare
kad ja ludjan bijah piti
do poslednje kapi pare.
Dje su sada ona zvona