Bilo je pitanje dana. Ova ulica je jedno od Ivanovih remek djela.
Printable View
Bilo je pitanje dana. Ova ulica je jedno od Ivanovih remek djela.
Aj da vidimo oce li to (i maci sve biciklisticke staze) ovi iz Evrope Sad rijesiti ili ce da misle samo na uhljebljenja [emoji2]
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
https://i.postimg.cc/JhHmMFSt/0-D737...47-AB15-C3.jpg
https://i.postimg.cc/qRmGwmMX/8-E82-...47432-F930.jpg
Sad ce neko da kaze da je ovaj sa Kitroenom preticao i da je onda htio da se uvuce u svoju traku…
kako je narod dekocentrisan po Podgorici....kad izbjegnes sudar samo se nasmij dobro je to i ceraj dalje
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nije dekoncentrisan nego bleje u telefone.
Nije bez tebe nego bas veze nemaju gledaju nedje tamo ispred ko da imaju onaj projektor na sofersajbnu....
pih zbog toga i motor prodadoh zena srecna a meni noge svezane....
Ps jos nesto primijetih ruske tablice dzipovi bas su bahati nije ni cudo sto ih bluemon mrzi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
citiracu se
Pola naroda nije zdravo u glavu jadan, a ne autom da upravlja....20% saobracaja je na droge, 20% je pjano, 40% je na ljekove za smirenje( na koje fino pise da se ne smije upravljat motornim vozilom) i mozda ima 20% normalnih ucesnika...koji gledaju instagram dok voze
A inace je poznato sto je veci auto to je manji penis, i onda svoju velicinu moras da iskazes kurcenjem u saobracaj...a kod drugog pola sto je veci auto, to je manji IQ
Ispred kombija jos 2 auta,cekaju ljudi da se ova crna Mercedes B klasa desno uparkira.Ali,izgleda da smo svi mi telad a Rus pametan
Malo je falilo da udari u ovog covjeka s' kombijem
https://i.ibb.co/Tk875tg/PXL-20230412-084649904.jpg
Telefoni ubise narod, rijetko da naidjes na nekog vozaca da ne dira telefon dok vozi i to u najvecu guzvu.
Juce na bulevar prema Okovu na stari neka skoda ili reno od neke firme mell.me ili nesto slicno, vozi djevojka u desnu traku, prelazi u lijevu nije ni pogledala ima li koga, zamalo me zakaci, ja gledam prica na telefon i boli je ćoše, eh reko sve ti j*** i onome ko ti dade vozacku.
Stvarno su ovi telefoni toliko presmrdjeli da je strasno....guzva nenormalna, ono kad se majke sa posla vrate i pokupe djecu u vrtic i idu kuci....znaci haos! Zena se na raskrsnici prestrojila za lijevo, usla u raskrsnicu, potpuno blokirala suprotni smjer za pravo, i ne samo njega, malo dijete u krilu, cigareta u ustima i telefon u ruci?! E reko' sad mogu umrijet, sve sam vidjela! A i inace moralisti i dusebriznici znaju da izneveruju sto ti je to cudno jer to je majka, dijete vozi!!!! Vala nikad mi vise ne bi smjela sjest u auto. Sve vise je zena za volanom i koliko god mislim da su zene generalno odgovorne i odgovorrnije od muskaraca, sablaznjena sam koliko su neodgovorne u saobraćaju.
Nemam primjedbu na eventualnu kriznu situaciju u toku vožnje, neko ti izleti pa ne odreagujes valjano i sl, ali imam na sve one mjere koje ne preduzmes da bi se najsigurnije moguce odvijala voznja
Sad ce biti pitanja tipa kako je ovo izveo, kako je uspio ovo...
Neko je sletio s puta na Brajiće....
Cetinjanin Marko Vulaš (42) stradao je jutros na putu Budva - Cetinje, prije tunela kod Brajića, kada je kombi kojim je upravljao sletio u provaliju.
Do nesreće je došlo u 09.35 sati.
Nesreća se dogodila kod nedovršene žičare.
"U mjestu Brajići došlo je do slijetanja kombija 'reno - trafic' registarskih oznaka CT - AU 980, oko 100 metara ispod nivoa kolovoza. Vozač je stradao na licu mjesta. Uviđaj vrši DT ODT Kotor uz asistenciju PS OB Budva", navode iz policije.
Nedaleko od prevrnutog kombija na Brajićima pronađen je havarisani automobil i kostur.
U provaliji su pronađena albanska dokumenta, pa se sumnja da se radi o tijelu i automobila albanskog državljanina, kome se prije pola godine gubi svaki trag.
To je "Vijestima" nezvanično rečeno iz Službe zaštite i spašavanja.
Prve informacije nakon jutrošnje nesreće, kada je kod Brajića sletio kombi, a jedna osoba poginula, bile su da je stradao albanski državljanin I. K.
Naime, pored jutros stradalog čovjeka pronađena su dokumenta albanskog državljanina, ali ona ne pripadaju njemu.
Policija je nakon saznanja da nije riječ o albanskom državljaninu provjerila dokumenta i ispostavilo se da ih je koristio albanski državljanin kome se gubi svaki trag prije pola godine.
Vatrogasci koji su jutros silazili u ambis ponovo su prije pola sata krenuli u pretragu terena.
"Vijestima" je rečeno da je nedaleko od prevrnutog kombija pronađen havarisani automobil i kostur.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Horor sto se desava...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
zamisli horor da se surduknes u neku vukojebinu, ali koja nije bas toliko daleko od svijeta ili neprometna i da pola godine niko ne opazi ni tragove udesa ni auto ni nista... wow...
tuda (okolonim) ima masu planinarskih tura, paraglajdera, dronasa i cuda - nevjerovatno...
Previse je tu ljudi sletjelo i izgubilo zivote da se to nekako ne proba srediti, bilo nekim dodatnim ogradama ili kamenim kockama na prosirenju koje mogu zaustaviti auto, ili nekim mrezama ispod... I prije nekoliko godina se sjecam da je jedan momak iz PG sletjeo tu kod tunela i trazili su ga danima dok na kraj nisu provalili da je tu sletjeo...
Lasno je nama teoretisati
Ali obicne W bankine bi MORALE da budu u stanju da odbiju/zadrze auto pri brzini cak do 100 na sat... pa ako ne nista drugo onda puni pravac pokriti duplom bankinom... u krajnjoj mjeri ako neko bas bude ekspert da je probije - da znamo dje je proletio
svakako je ogromna razlika u udesu hoce li neko da udari i ostane tu ili da proleti jo 50-100-200m niz provaliju
Nenormalno brzo se vozi PG - CT - BD , ne znam kakvi zidovi da se stave i bankine, dzaba je.
Evo ovakve ograde, sa rolerima.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fe1dc2de2d.jpg
Inače bankina je usko proširenje uz put, ne ograda.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Tamo gdje su proširenja nema odbojnih greda, na svim ostalim mjestima ima, tim prije što je relativno skoro urađena rekonstrukcija tog puta na potezu od Boreta do Brajića. Na ovo mjesto gdje je sletio ovaj kombi je proširenje (i to prilično veliko) pa nema odbojne grede, a samo proširenje je bez ograde. Ako sam dobro locirao to je proširenje prije početka treće trake (kada se ide iz pravca Budve) koja ide u novoizgrađeni tunel Brajići
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, na prosirenja sam i mislio, od kad se rekonstruisao taj dio puta prosirenja su bez ikakvih ograda/odbojnika.
Nije mi jasno da niko time nece da se pozabavi nakon ovoliko izletanja na istom dijelu puta...
Koliko god da se tu brzo vozi, ako ograda spasi jedan zivot onda je vrijedna toga...
Je li neko upoznat sa sudarom kod Kalije, vidjeh motor prepolovljen, uletio mu neko preko bulevara autom...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Je li motor sporo isao?
Nisam bio suvozac na motoru.
Ali znam kako narod (ne)obraca paznju na motore, koliko god sporo vozio.
Motociklisti su nevidljivi kod nas u saobracaju.
Je li ovo moguće?
Koliko je ovaj išao? 350km
https://www.instagram.com/reel/CrHnU...d=YmMyMTA2M2Y=
(FOTO) Saobraćajna nezgoda na Starom aerodromu, više osoba povrijeđeno
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...jedeno-5173856
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
To se zove bandera.
P.S. Zadnji branik netaknut.
ov je moralo bili neko auto iz 3 dijela jer vjerovat ne mogu da ga je ovako osegalo
onamo je samo pitanje vremena, onaj kanal samo čeka da točak upane u njega a ovi stručnjaci godinama ne umiju običnu ogradu stavit
Samo ove merdevine znaju kako je doslo do ovoga.