Poslastica ce to biti:)
Printable View
Poslastica ce to biti:)
Vrhunski tenis danas. Odlični mečevi, drama, baš za uživanje. Odavno nije bilo ovakvih mečeva u ovoj fazi GS, pogotovo ne istog dana.
Novak pun energije konačno, Anderson je čudo napravio posle 0:2 i spašene meč lopte, mada je Federer danas odigrao dosta lošije nego inače. Nadala sam gledao do 1:2, pa se iznenadih kad vidjeh da je iz minusa dobio Del Potra na travi.
Biće derbi polufinala za gledanje. U drugom serveri. Sve je moguće.
Dobro ne gledah delpa kako gubi poslije 2:1
Novak mi je miliji, al ipak navijam za Rafu da stigne Fedexa, ko bi rekao da ce se oni i dan danas cerati za ukupan br Slemova...
16:30 Djokovic - Nadal
1.8 - 1.9
Djokovic favorit.
Meni je ovo poklon da Anderson izbaci Iznera a kvote pata - pata po 1.9
ako oba meca budu duga, a plus i kisica malo odlozi igru, moguce da ne zavrsi Djokas danas. Nego sjutra. Nadal svjez, sunce.. lose. Ali ko zna, mozda se i zavrsi brzo, Novak je jos uvijek jako nestabilan.
Nadal svjez a 5h igrao protiv delpotra.
Sou.
Ma nema kise na centralnom terenu imaju krov tako da nema brige.
Nadal je uvjek svjez.
Od pocetka turnira kladionice su davale malu prednost Novaku za osvajanje u odnosu na Nadala tako da nema mjesta cudjenju sto je i u njihovom polufinalnom duelu prednost data Djokovicu.
Mislim da Novak jos nije na potrebnom nivou da bi dobio Rafu. Prije ga je ladno dobijao na travi ali jos ovo nije onaj stari Djokovic.
18ti poen se igra na servis andersona a tek poceo mec.
Zaboravite starog Novaka jer vrijeme nije moguće vratit !!! Ko prati tenis , i sport uopšte , svaki teniser je imao tu fazu ( da izuzmemo Monfilsa ) dje se od trkačkih sposobnosti došlo do prilično sporije igre ali izuzetno jakih udaraca !!! Tako to jednostavno mora biti jer je to stvar prirode !!! Novak polako ulazi u tu fazu i to je umnogome način na koji je došao do ovog velikog meča !!! Kakvo bi uživanje bilo da u nedelju imamo Novaka u 15 a Hrvatsku u 17 !!! Povratak optisanih Jugoslovena na nevjerovatno dobar i pozitivan način :)
Ako misli da se vrati dje mu je mjesto Nadal je svakako neko ko mu stoji na putu.
Realno govoreci najlakse bi mogao da pocne novu seriju pobjeda nad njim ovdje na travi gdje je Nadal najmanje opasan a vidjecemo da li se dzabe nadamo.
Đe ga Đokaj neće dobit.
Onog orangutana nafiksanog.
Nije mi jasna ova izjednačena kvota?
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ova dvojica će kako su krenuli do sjutra da igraju :)
Ko moze da odgleda ovaj mec Iznera I Andersona a da ne zaspe zasluzuje orden.
Evo ja sam još budan :)
Začudo, bilo je i igre i brejk lopti, ali sve ide po očekivanju. Dva taj brejka i ide se ka trećem. Ako stignu do petog seta, bukvalno mogu do sjutra ovako :)
95% ili vise ljudi na tribinama odje "navija" da se sto prije zavrsi ovaj mec, na globalnom nivou vjerovatno 99%...
Kakva pegla od meca...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Evo brejka :)
Anderson isti Doc Emmett Brown iz Povratka u budućnost...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pokloni mu Anderson break.
I ribrejka :)
Taman se ponadah da će ovo proći bez TB, kad ono međutim :)
A podsjeća pomalo na Doca.
Ako Djokovic koIm slucaem prodje Nadala - ovdje bi mu odgovaralo da prodje Izner.
Nadalu ne;odgovara da ceka ovoliko. :D
Ma samo ovaj duel će poći u sjutrašnji dan :D
Aaaa dugo nisam ovoliko iscekivao neki teniski mec.. Zavrsavajte sve vam jbm serverbotovi :D
Ne poznadoh Iznera bez kape. Ovo će do u beskonačno.
A ***** ti sport đe meč traje 5 sati...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tamo je sat manje nego kod nas ali mec ce biti problematican obzirom da su spori i Nadal i Djokovic i ako bude 1:1 u setovima bojim se da ce ga prekinuti.
do ponoći po tamošnjem vremenu može da se igra, preko toga čini mi se da mora da se traži dozvola od policije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zbog buke - smeta komsijama.
Posle 8dana zavrsen je mec izner - anderson.
1.avgust pocinje Djokovic - Nadal.
Paralela bre ... što čini Šofro ... da oće završit više ...
E sve im jbm negledljivo
Ali veli 'imaju celendza u rezervi dovoljno, cak i da ih prodaju po Vimbldonu ako treba'.
Treba dovesti Mau-a da gleda ovaj meč u prve red ako nije pošao da gleda Francusku u Moskvu pošto mi se čini da je ispao u dubl. a neću sad stvarno tražit taj podatak ... Šofro je zabagovao žešće ali neka prenosi do 00 :)
Ne znam kako zamislja Isner da pobijedi danas...bukvalno ni u jednom trenutku nije bio ni blizu da zaprijeti na servu Andersona...ovaj drugi makar po nekad zaprijeti...ako bih se kladio igrao bih na Andersona.
Plus sto se vidi da je Izner bukvalno na ivici da kolapsira.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Kaze sofro sto se ovoliko smije publika nisu valjda vidjeli danila koji je upravo usao u sudiJo.
Pogledajte sto radi nas maratonac izner.
Kaze voditelj ovamo dje igra brat mareja sa azarenkom u miks dubl.
Da je moguce da nadal i djokovic predju na ovaj drugi teren.
Ali kako god bude i dje god pocnu mec danas ga ne mogu zavrsiti tako kaze.
Znaci sjutra se nastavlja kako god bude.