jeste. 11 ili 12.
Printable View
DIDI cekamo aranzmane za Prag..:D
Zar ne bi trebalo da se prva igra kod nas?
Ovo mora da je Milo Platinija podmitio, te smo mi jedina ekipa iz nenosece grupe koja igra revans doma i nas je zapala najlaksi protivnik: Cheshka.
Najlaksi protivnik po prikazanom iz kvalifkacija.
prvu igramo u goste..
Turkey v Croatia
Estonia v Republic of Ireland
Czech Republic v Montenegro
Bosnia and Herzegovina v Portugal
ovdje povlasceni igraju drugu utakmicu, tako da se prva igra kod nas , u bosnu, estoniju i tursku, nesto mislim da ce hrvati sa turcima, mi sa cesima, irci estonija i bosna portugal. to je neki moj osjecaj.
ovo sam juce rekao u ovo doba, otvaram tel liniju kao vidovita violeta :))))
extraaaa
legalizovana prostitucija, marihuana... dje ces bolje?
jedan dio crnogoraca dimi, drugi kara po coskova.
idemooooooooo!!
sad samo napisite kad se igraju te utakmice.
Ja ne vjerujem kako nam se sve poklopilo, i bolje nego sto smo se nadali. Nerealno, casti mi moje. Samo da mi se FAKING kolokvijumi ne potrefe u tom periodu, ima da potopim Prag :D
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Nadam se da će biti organizovanog prevoza autobusima iz Podgorice pošto avionom je povratna karta 350 eura. Nije to toliko velik put 13 sati autom
Polakote Đuro... Sve je dobro prošlo! Sad maksimalno zalaganje i ozbiljnost igrača i da vjerujemo u prolaz.
Ovi sto misle da se revans igra u Prag nek se zapitaju koji je razlog prebacivanja kuglica u jednu posudu, pa njihovo mjesanje i izvlacenje
UEFA EURO 2012 Play - off Draw
http://www.youtube.com/watch?v=Kn7N9sLHJF0
idu dva fudbalera ulicom. jedan se češka drugi će na evropsko. :)
mislim da ce bit invazija crvenih majica na prag.
Odlicno. Izbjegli Portugal i jos igramo revans doma.
Ajmo!!!!!!
gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Generalno, super smo prosli. Revans U Podgorici... e sto ce da se radi tu noc ako podjemo na EURO!!!
Ovaj stadion u Pragu ima 21 500 mjesta. Od toga MORA 5-6 hiljada bit ispunjeno sa nasim navijacima :D
Ne mogu da vjerujem kakvu srecu imamo. Em nam dodje najlakshi protivnik, em revansh u PG. Mislim da nam je sudjeno da idemo na EP, kako se sve poklopilo, nevjerovatno.....moguce da cu skoknut do Praga :)
vala bash, jedino Zverotic i josh jedan dodjoshe ispod tribine, ostali pobjegoshe ka da smo shogavi...
Dobar je žrijeb, imalo me srce oladit kad izvukoše Češku i kad smo i dalje bili u zdjelu sa Portugalom.
Nego ne treba bit naivan, moraće se svojski pomučit da prođu.
11/08/2010, Friendlies 2010-12
Czech Republic 4-1 Latvia
07/09/2010, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Czech Republic 0-1 Lithuania
08/10/2010, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Czech Republic 1-0 Scotland
12/10/2010, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Liechtenstein 0-2 Czech Republic
17/11/2010, Friendlies 2010-12
Denmark 0-0 Czech Republic
09/02/2011, Friendlies 2010-12
Croatia 4-2 Czech Republic
25/03/2011, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Spain 2-1 Czech Republic
29/03/2011, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Czech Republic 2-0 Liechtenstein
04/06/2011, Friendlies 2010-12
Czech Republic 0-0 Peru
07/06/2011, Friendlies 2010-12
Japan 0-0 Czech Republic
10/08/2011, Friendlies 2010-12
Norway 3-0 Czech Republic
03/09/2011, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Scotland 2-2 Czech Republic
06/09/2011, Friendlies 2010-12
Czech Republic 4-0 Ukraine
07/10/2011, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Czech Republic 0-2 Spain
11/10/2011, UEFA EURO 2012, Qualifying round
Lithuania 1-4 Czech Republic
Rekao sam prije izvlačenja da su vam šanse s Češkom negdje oko 50 posto a sad kad znam da drugu igrate doma povisio bih to na 55 posto..
Samo da vas ne sjebe euforija jer već vidim ovdje svi već misle da su prošli Čehe(i da piju hladno pivo te guze negdje po Ukrajini ili Poljskoj :) k'o da igrate protiv Malte ili Luksemburga
Ja vam od sveg srca želi prolaz ali bi bilo dobro da vaši igrači i trener pridju utakmicama na način da su šanse za prolaz podjednake a ne da će nabiti Čehe sa 3,4 razlike
Ovo je vrh i stvarno su svi orni da vrate stare dugove izuzev naseg para koji ce sigurno biti velicanstvena predstava ... odlicno :D
eeeee tamo stamena odbrana a ovdje opet sa 5 napadaca:)))
Znaci 2 150 mjesta je zagarantovano nasim navijacima
Jedva cekam kolumnu Slavka Perovica o gostovanju nashih u Prag
Nadam se da niko ođe ne konta da će da dobije Čehe sa 4 razlike, euforije ima zato što su nam mogli doć' Portugalci a nisu (ili Hrvati koji bi ipak bili debelo nezgodniji od Čeha). Pola ove priče je zafrkavanje, a ti momci što igraju su valjda profesionalci pa znaju da nemaju ništa garantovano u svom poslu. Pa ni ta 24 lična dohotka. :)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic...450&start=1040
Kako Jarani pizde zbog zdrijeba :)