Mijo,sto bi mi ti preporucio ?
Printable View
Mijo,sto bi mi ti preporucio ?
Moze li mi neko rec pribliznu lokaciju gluvonijemih iz tuzi,ili kontakt?
tako je... pitaj, ne kosta te nista.. dobro rade
posalji im poruku ne javljaju se na telefon to valjda znas? :mrgreen:
nema ih sto zvat nit slat poruku, jer su im cijene u krv... rade samo skuplja auta...
Oni ti nisu tacno u tuzi, nego u karabusko. Prodjes dadi ima onih ul sa desne str, nzm tacno koja je, ali tu pitaj nekog svako ce ti tacno rec.
A ovo je tacno, jer mn su prije par god uzeli oko 750e, nzm tacno, da mi ofarbaju dvoje vrata i krov cini mi se, ili mzd cosak od krova, ne mogu se sjetit sad tacno.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kolko može koštat alarm da se ugradi na auto?
Ja sam bio prije neki dan su farbali mercedes s onaj stari kockasti 900e kompletan tako da i nisu bas preskupi kad ga urade da valja...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Izgorio sam sirenu na jednu svadbu i sad radi na 20% snage, baš se slabo čuje, može li se to kako napravit ili mora nova da se kupuje i koliko košta?
VW Polo 2003.
dje naci zadnji stop za Passat B6 2007 a da nije neka astronomska cijena ?
ili josh bolje polovan , al na koji otpad ?
Cijene alarma su od 100-150e sa ugradnjom,to rade 3 ljudi da ja znam
Zna li neko postoji li mogućnost da se registruje vozilo koje nije euro3? Znam da postoji mogućnost za ljude koji su iz CG pa su zivjeli u inostranstvo i na njih se vodilo auto najmanje godinu dana da mogu to auto da registruju kod nas i ako nije Euro 3,ali da li postoji mogućnost i za nas na koji niti smo bili u "inostrantsvo" niti se to auto vodilo na nase ime???
Uvijek ljudi mogu zavrsit,samo treba da znas prave ljude
to su uglavnom kvalitetniji sistemi i malo zvucnijih imena...
al iskreno mislim da je proslo vrijeme ugradjivanja alarma ;) to je bilo hit 90tih , a sad ni jedno auto novije proizvodnje ne vidjeh sa alarmom fabrickim :D
ti na gintas nisu uopste losi, a i moze da se poruci sa aliexpres-a ili josh bolje preko ebay-a za jeftine pare
ps. sto se tice gintasa (uglavnom su kineski proizvodi) i treba kupovat ove jednostavnije i sto manje nabudzene, jer uglavnom su dosta kvalitetniji i bolji nego oni sto uglavnom isto kostaju(kao obicni) a imaju skakavac kljuc i nekih dodatnih funkcija
gintas - daljinska zakljucavanja 20-25-30e , alarmi skuplji 10-15e
Peugeot 308 1.6 HDI 90KS
Prosle nedelje sam promjenio prednje gume, stavio zimske. Nisam primjetio tada (zena je vozila auto citave nedelje, ja nisam ulazio u njega) al danas sjedam i osjecam neki zvuk kao da dolazi sa desne strane od tocka, neko kao treperanje dok vozim. Vise se cuje sto je veci broj obrtaja, u ler zvuk nestaje.
Nije nesto jak i nepodnosljiv zvuk, al kao neko treperanje, ne da mi mira. Kao da je neki deblji list papira/kartona nedje zapeo pa kaci o nesto, treperanje u tom smislu.
Znate li o cemu se radi, jel imao neko slicno iskustvo? Fabia, ili neko drugi ?